Γιατί πρέπει να επισκεφθείτε την Ευρώπη το χειμώνα

Γιατί να μην ταξιδέψω το χειμώνα; Τα ξενοδοχεία και τα αεροπορικά εισιτήρια είναι φθηνά, ιδρωμένα πλήθη του καλοκαιριού είναι μια αμυδρή μνήμη και υπάρχουν πολλά πράγματα. Παρόλο που είναι πολύ διασκεδαστικό να βγαίνει κάτω από τον ηγέτη του Αυγούστου με σπαγγέτι με φρέσκια σάλτσα ντομάτας σε ένα υπαίθριο καφενείο στη Ρώμη, το χειμερινό ταξίδι προσφέρει μερικές ενδιαφέρουσες ευκαιρίες που ίσως δεν έχετε εξετάσει. Υπάρχουν οι προφανείς, όπως το σκι και το snowboarding. Αλλά τι γίνεται με την εποχή της όπερας και της ορχήστρας;

Οι ευρωπαϊκές πολιτιστικές εκδηλώσεις σε ιστορικές αίθουσες εκτυλίσσονται πλήρως το χειμώνα.

Ο χειμώνας σάς προσφέρει την ευκαιρία να δείτε την Ευρώπη σε ένα εντελώς διαφορετικό - αν και ελαφρύτερο - φως. Η σεζόν σας δίνει την ευκαιρία να βάλετε τα woolies σας και να περάσετε τις χιονισμένες κορυφές ή να σφίξετε σε ένα σμόκιν και να πάτε σε ένα γκαλά όπερας.

Πώς μπορώ να αντέξω όλα αυτά; Εξοικονόμηση χρημάτων

Αν νομίζετε ότι δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά χειμερινές διακοπές, ρίξτε μια ματιά στις τιμές των αεροπορικών εταιρειών του χειμώνα. Θα μπορούσε να σας κοστίσει μισό έως το ένα τρίτο της τιμής μιας καλοκαιρινής πτήσης για να φτάσετε στην Ευρώπη εκτός εποχής. Τα ξενοδοχεία συνήθως προσφέρουν εκπτώσεις και το χειμώνα.

Αλλά δεν είναι Ψυχρός;

Κάποια μέρη είναι πράγματι αρκετά ψυχρά. Αλλά η νότια Ιταλία, η Ισπανία, η Πορτογαλία και το μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας είναι πολύ ζεστούς το χειμώνα. Ο χειμώνας είναι μια σπουδαία στιγμή για να επισκεφθείτε τα Ισπανικά Ανδαλουσιανά πετράδια, το τρίο των κορυφαίων πόλεων της Σεβίλλης, της Κόρδοβα και της Γρανάδας. Ή ίσως προτιμάτε να πάρετε μια επίσκεψη χειμώνα στην σχεδόν ερημική Πομπηία με μια ενδιάμεση στάση στη Νάπολη για να φάτε μερικά από τα καλύτερα τρόφιμα στην Ιταλία.

Η Contrarian View - Χειμώνας, καθώς και ... Χειμώνας!

Γιατί ψάχνετε για τον ήλιο και τον ήρεμο καιρό; Ο χειμώνας έχει τις δικές του γοητείες. Αντί για μια θέση σε μια υπαίθρια καφετέρια, σκεφτείτε να περιπλανηθείτε στην χειμωνιάτικη ομίχλη της Βενετίας, κοιτάζοντας τα αττικά παράθυρα της πόλης σε αναζήτηση ενός ζεστού καφέ - ή καλύτερα να σκεφτείτε να τρώτε πλούσια, χειμερινά τρόφιμα δίπλα σε μια φωτοβολίδα φωτιάς κάτω τα περίπλοκα ξυλόγλυπτα ξύλινα δοκάρια ενός ιστορικού εστιατορίου του εστιατορίου στη βασιλεία της Ελβετίας.

Το χειμώνα, η ευρωπαϊκή κουζίνα αλλάζει δραματικά. Οι κάτοικοι της Νότιας Μεσογείου δεν θα σκέφτονταν να τρώνε σοβαρές σάλτσες κρέμας το καλοκαίρι (αν και θα μαστίζουν το λίπος βουτύρου σε κάτι για τους τουρίστες που απαιτούν τέτοια μαγειρική βλασφημία). Αλλά όταν τα φύλλα πέφτουν από τα δέντρα, οι ευρωπαϊκές κουζίνες ξεπήδησαν σε χειμερινές συνθήκες - κρεμώδη σάλτσες μακράς διατροφής, διατηρημένη πάπια και χήνα, λαχανικά ρίζας και το ψήσιμο άγριων θηραμάτων συμβάλλοντας όλα σε αρώματα που θα σας αφήσουν να επιθυμείτε να μείνετε στην Ευρώπη για πάντα. Τον χειμώνα θα βρείτε όλες αυτές τις "σπεσιαλιτέ" που έχετε διαβάσει στους οδηγούς αλλά ποτέ δεν μπορείτε να το εντοπίσετε το καλοκαίρι.

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις ζωντανεύουν και το χειμώνα. Οι περιόδους όπερας, θεάτρου και συμφωνιών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Σίγουρα, το καλοκαίρι μπορείτε να περάσετε καλά χρήματα πηγαίνοντας σε ένα ιστορικό κτίριο για να δείτε σύντομα ditties κολοβωμένη για την απόλαυση της περιορισμένης προσοχής-καλοκαιρινών τουριστών, αλλά οι μικρότερες ημέρες του χειμώνα αφήνουν χρόνο τα βράδια για την πραγματική συμφωνία. Σήμερα θα βρείτε πολλές πωλήσεις εισιτηρίων για αυτές τις εκδηλώσεις στο διαδίκτυο.

Φεστιβάλ και Καρναβάλι

Το Καρναβάλι είναι ένα φεστιβάλ της αναγέννησης - μια εποχή ανακάλυψης και χάος. Η ντροπή απουσιάζει. ο κόσμος αγνοεί την αρχική αμαρτία. Πάντα υπάρχει αντιστροφή. οι αγρότες αντικαθιστούν τους βασιλιάδες, ο κόσμος γυρίζει ανάποδα.

Το Καρναβάλι συμβαίνει παραδοσιακά ως το τελευταίο άγριο γλέντι πριν από την έναρξη της Σαρακοστής.

Παρόλο που το καρναβάλι της Βενετίας είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ευρωπαϊκά καρναβάλια, έχει γίνει κατά το μεγαλύτερο μέρος μάλλον μια εμπορική υπόθεση, που δεν έχει τον αυθορμητισμό των προηγούμενων φεστιβάλ. Αλλά το Καρναβάλι στη Βενετία εξακολουθεί να είναι μια μεγάλη παράδοση και υπάρχουν ευχάριστες εικόνες της γιορτής που συχνά περιβάλλεται από ομίχλη για τη λήψη. Υπάρχουν καρναβαλικοί εορτασμοί σε άλλα μέρη της Ευρώπης, φυσικά, και θα βρείτε συνδέσμους σε αυτά σε αυτό το site.

Το τελευταίο λέξη - Ξενοδοχεία

Τα ξενοδοχεία, ιδιαίτερα μικρά, οικογενειακά, είναι γενικά λιγότερο δαπανηρά το χειμώνα. Προσέξτε, ωστόσο, για συμπληρωματικές χρεώσεις θέρμανσης που μπορούν να προστεθούν στο λογαριασμό σας κατά τη διάρκεια ψυχρότερων μηνών. Είναι πιθανότατα μια νομική και δικαιολογημένη χρέωση, αλλά εάν είστε σε έναν προϋπολογισμό θα πρέπει να το λογοδοτήσετε.

Ρωτήστε στο γραφείο εάν δεν είστε σίγουροι.

Σε ψυχρότερες καιρικές συνθήκες, αναζητήστε ξενοδοχεία με ζεστά, γοητευτικά εστιατόρια που σερβίρουν τοπικά φαγητά από ντόπια υλικά. Με αυτόν τον τρόπο ο κακός καιρός δεν παρεμβαίνει στο βραδινό μου γεύμα. Στη Γαλλία, όταν δεν είστε σίγουροι για το πού να πάτε, αναζητήστε την ονομασία Logis de France για εστιατόρια ξενοδοχείων που λειτουργούν σε οικογένεια. Μια ιταλική έκδοση λειτουργεί επίσης. Αυτά τα ξενοδοχεία προσφέρουν μια καλή αξία και τοπική κουζίνα.

Εάν είστε πραγματικά στο πρωινό και το σκι, είστε σίγουροι ότι τα περισσότερα ξενοδοχεία στη βόρεια Ευρώπη βάζουν σε τεράστιο μπουφέ πρωινού. Εάν δεν κάνετε σκι ή περπατήσετε όλες αυτές τις θερμίδες μετά από το χτύπημα στο ξενοδοχείο σας, μπορείτε συχνά να περάσετε με ένα ελαφρύ γεύμα ή χωρίς γεύμα καθόλου, εξοικονομώντας τον εαυτό σας περισσότερο από λίγα ευρώ. Δυστυχώς, στο νότιο πρωινό δεν έχει πια καταγραφεί ως ένα μεγάλο γαστρονομικό γεγονός, αλλά το πρωινό φαίνεται να γίνεται όλο και πιο σημαντικό κάθε χρόνο.