Ταινίες μεγάλου μήκους και αστέρες στο Fleischmann Planetarium

Star Gazing, φανταστικές ταινίες, δωρεάν εκθέματα στην UNR

Για μια πραγματική απόλαυση δεν μπορείτε να πάτε οπουδήποτε αλλού στο Reno, προσπαθήστε να πάτε σε μια ταινία στο Fleischmann Planetarium και Science Center στην πανεπιστημιούπολη UNR στο Reno. Οι ταινίες μεγάλου μήκους στο Θέατρο Αστέρων παρουσιάζονται σε SkyDome 8/70 ™ μεγάλου μεγέθους. Αν δεν έχετε δει μια ταινία όπως αυτή, θα εκπλαγείτε. Δεν είναι τόσο τεράστιο όσο το IMAX, αλλά νομίζω ότι σας δίνει περισσότερο συναίσθημα ότι βρίσκεστε ακριβώς στη μέση της δράσης.

Παρόλο που το πλανητάριο και το επιστημονικό κέντρο Fleischmann άνοιξαν το 1963, η τεχνολογία έχει ενημερωθεί.

Θα απολαύσετε έναν ψηφιακό προβολέα Spitz SciDome ικανό να παράγει λαμπρές εμφανίσεις και εικόνες 3-D.

Είσοδος και δωρεάν εκθέματα στο πλανητάριο Fleischmann

Τα εισιτήρια για όλες τις ταινίες και τα αστέρια δείχνουν $ 7 για ενήλικες, $ 5 για παιδιά ηλικίας 3 έως 12 ετών και ηλικιωμένους 60 και άνω. Η είσοδος είναι δωρεάν για τα μέλη του Πλανηταρίου. Αν σκοπεύετε να δείτε πολλές ταινίες και το αστέρι παρουσιάζει ένα χρόνο, η συμμετοχή στο Planetarium μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα.

Η είσοδος στο εκθεσιακό κέντρο Planetarium και το επιστημονικό κατάστημα είναι δωρεάν. Τα εκθέματα αλλάζονται σε περιοδική βάση, αλλά υπάρχει πάντα κάτι ενδιαφέρον. Τα εκθέματα στην προοπτική περιλαμβάνουν τη σειρά Sierra, τα μεγάλα μοντέλα της Γης και της Σελήνης, τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και τον προσομοιωτή μαύρων οπών Gravity Well. Οι μετεωρίτες - Rocks from Space περιλαμβάνουν τον μετεωρίτη του Canyon Quinn, μετεωρίτη μισού τόνου που βρέθηκε στη Νεβάδα το 1908. Το χαμηλότερο επίπεδο του Πλανηταρίου περιλαμβάνει την Art / Space Gallery έργων τέχνης με κάποιο είδος θεμάτων αστρονομίας, έργα NASA, Amazing Space και View Space (αποκαλούμενη επίσης η Γκαλερί Hubble), ένα πρόγραμμα ειδήσεων και ερευνητικών ευρημάτων από το Ινστιτούτο Επιστήμης Διαστημικού Τηλεσκοπίου στη Βαλτιμόρη, Μέριλαντ.

Χειμώνα 2014 - 2015 Παρουσιάζει στο πλανητάριο και το επιστημονικό κέντρο Fleischmann

Παρακάτω παρουσιάζονται οι ταινίες μεγάλου μήκους και τα αστέρια που παίζουν από τις 24 Νοεμβρίου 2014 έως τις 11 Ιανουαρίου 2015. Για να επιβεβαιώσετε ότι οι ταινίες και οι εκπομπές είναι προγραμματισμένες, καλέστε την τηλεφωνική γραμμή επίδειξης στο (775) 784-4811. Εκπτώσεις μπορεί να είναι διαθέσιμες για την είσοδο στη δεύτερη παράσταση σε καθημερινή διπλή λειτουργία.

Καλέστε το πλανητάριο Fleishmann στο (775) 784-4812 για λεπτομέρειες.

Κακή Αστρονομία: Μύθοι και Παρανοήσεις - Με βάση το δημοφιλές βιβλίο και την ιστοσελίδα «Κακή Αστρονομία» του συγγραφέα Phil Plait, αυτή η περιπετειώδης αλλά σοφή πλανηματολογική εκπομπή ψυχαγωγεί ακροατήρια όλων των ηλικιών με μια εσωτερική ματιά στους έξω από αυτό το κόσμο μύθους και παρανοήσεις, συμπεριλαμβανομένης της αστρολογίας, της φεγγαριού, των UFO και άλλων. Ανακαλύψτε μόνοι σας ότι "η αλήθεια είναι εκεί έξω!"

Προβολές - Καθημερινά στις 13:00, 15:00 και 17:00
Επιπλέον προβολές στις 7 το βράδυ τις Παρασκευές και τα Σάββατα.

Impact Earth and Seasonal Stargazing - Αυτό το θέμα είναι όλα για τους μετεωρίτες, τους αστεροειδείς και τους κομήτες, oh μου! Μάθετε από τις πρόσφατες έρευνες της NASA πώς οι κυνηγοί αστεροειδών αναζητούν νέα αντικείμενα στο ηλιακό σύστημα, πώς το ραντάρ που διεισδύει στο έδαφος βρίσκει μετεωρίτες ενσωματωμένους στη Γη και πώς αυτά τα συναρπαστικά φτερά του ουρανού μπορούν να δημιουργήσουν πιθανούς κινδύνους για τη ζωή στον πλανήτη μας. Θα δείτε επίσης τι συμβαίνει στον χειμερινό ουρανό κατά τη διάρκεια του Seasonal Stargazing.

Προβολές - Καθημερινά στις 2 μ.μ. και 4 μ.μ.

Εποχή του φωτός και εποχιακά Stargazing - Ελάτε και να γιορτάσετε πολλά από τα έθιμα των διακοπών του κόσμου και να διερευνήσουν πόσο διαφορετικοί πολιτισμοί φωτίζουν την εποχή! Η παράσταση αφηγείται ο Noah Adams από το Εθνικό Δημόσιο Ραδιόφωνο.

Θα δείτε επίσης τι συμβαίνει στον χειμερινό ουρανό κατά τη διάρκεια του Seasonal Stargazing.

Προβολές - Καθημερινά στις 6 μ.μ.

Family Show: Θρύλοι του ουρανού της νύχτας: Orion - Σε αυτή την περιπέτεια για όλες τις ηλικίες και ειδικά για τα μικρά παιδιά, θα δούμε μια ελαφριά ματιά στην αρχαία ελληνική μυθολογία πίσω από τους χειμερινούς αστερισμούς, με αστείες και συναρπαστικές προσωπικότητες όπως ο Aesop η Κουκουβάγια και ο Σωκράτης το ποντίκι που θα διασκεδάσει και θα μας εκπαιδεύσει όλους.

Ώρες των εκπομπών - Σάββατα Κυριακές, αργίες, WCSD χειμερινή διακοπή στις 11 π.μ.

Οικογενειακή Εμφάνιση: Τέλεια Μικρή Πλανήτης - Χαιρετισμοί, Γαιοκτήμονες! Φανταστείτε τις τελευταίες διαστημικές διακοπές! Για τους διαστημικούς ταξιδιώτες όλων των ηλικιών, θα ψάξουμε στον γαλαξία για να βρούμε τους καλύτερους προορισμούς, που θα μας οδηγήσουν στον Πλούτωνα, μέσω των δαχτυλιδιών του Κρόνου, στις καταιγίδες του Δία και πολλά άλλα. Για παιδιά σε βαθμούς K-3 αλλά διασκέδαση για όλες τις ηλικίες.

Προβολές - Σάββατα Κυριακή, αργίες, WCSD χειμερινή διακοπή στις 12 το μεσημέρι.

Live Sky Show Star Tonight - Τι συμβαίνει στον ουρανό της νύχτας μας αυτό το μήνα; Ανακαλύψτε από το προσωπικό και τους φιλοξενούμενους αστρονόμους χρησιμοποιώντας τον τελευταίο εξοπλισμό του πλανητάρι για να δείτε τα τρέχοντα αστρονομικά αντικείμενα και εκδηλώσεις με εντυπωσιακές λεπτομέρειες. Τακτική εισδοχή.

Προβολές: Πρώτη Παρασκευή κάθε μήνα στις 6 μ.μ.

Το τείχος του Pink Floyd - Αυτό το κλασικό άλμπουμ του rock 'n' roll αναδημιουργείται σε ένα πλήρες μουσικό και φωτεινό show με πλήρες έγχρωμο HD animation και πνευματικό ήχο surround. (Σημείωση: Περιέχει ώριμους στίχους και θέματα).

Προβολές - Παρασκευή και Σάββατο στις 8 μ.μ.

Μηνιαίο πάρτι Star στο MacLean Observatory - Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, το Fleischmann Planetarium πραγματοποιεί ελεύθερη προβολή τηλεσκοπίου την πρώτη Παρασκευή κάθε μήνα, από τον Νοέμβριο έως τον Φεβρουάριο, στο Observatory MacLean της UNR Redfield Campus, επιτρέποντας τις καιρικές συνθήκες. Οι καιρικές συνθήκες που μπορεί να προκαλέσουν ακύρωση περιλαμβάνουν κάλυψη από νέφος, ομίχλη, βροχόπτωση, αιολική και χαμηλή θερμοκρασία. Το Παρατηρητήριο MacLean βρίσκεται στο 18600 Wedge Parkway στο νότιο Reno, έξω από την οροσειρά Mount Rose. Καλέστε (775) 784-4812 πριν έρθετε για την τρέχουσα κατάσταση και περισσότερες πληροφορίες. Η είσοδος και η στάθμευση είναι δωρεάν στο Redfield Campus. Φόρεμα κατάλληλα - αυτή είναι μια υπαίθρια εκδήλωση χωρίς εσωτερικές εγκαταστάσεις διαθέσιμες.

Οι ώρες προβολής είναι η πρώτη Παρασκευή του Μήνα (επιτρέποντας ο καιρός) - Νοέμβριος 2014 έως Φεβρουάριος 2015, από τις 6 μ.μ. έως τις 8 μ.μ.

Πώς να φτάσετε στο Πλανητάριο και το Κέντρο Επιστημών του Fleischmann

Το Πλανητάριο και το Επιστημονικό Κέντρο Fleischmann βρίσκονται στο βόρειο άκρο της πανεπιστημιούπολης UNR στην οδό 1650 Ν. Βιρτζίνια στο Ρίνο. Δεν μπορείτε να χάσετε το ασυνήθιστο κτίριο. Υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης για τους επισκέπτες του Planetarium στο West Stadium Parking Complex, επίπεδο 3.

Χειμώνα 2014 - 2015 ώρες στο πλανητάριο Fleischmann

Πηγή: Πλανητάριο και Επιστημονικό Κέντρο Fleischmann.