Οκλαχόμα κρατικό πανεπιστήμιο Cowboys ποδοσφαίρου

Ιστορία:

Το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Οκλαχόμα Κράτος έχει πάρει συχνά πίσω κάθισμα στο Πανεπιστήμιο σε άλλα αθλήματα όπως το μπάσκετ, το γκολφ και η πάλη. Παλαιότερα η Oklahoma A & M, η OSU παίζει ποδόσφαιρο για πάνω από εκατό χρόνια, αλλά ήταν η δεκαετία του '80 που τελικά έφερε κάποια αναγνώριση. Με τον Pat Jones να ασχολείται με τα αστέρια Thurman Thomas και Barry Sanders, η OSU έγινε γνωστή ως "Tailback U." Και τα τελευταία χρόνια, ένας νεαρός στρατηγός από εκείνες τις μέρες, ο Mike Gundy, πήρε τους Cowboys σε εθνική προεξοχή, κερδίζοντας το Big 12 για πρώτη φορά το 2011.

Τοποθεσία:

Το Boone Pickens Stadium στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου της Οκλαχόμα στο Stillwater είναι πάνω από 80 ετών αλλά έχει ανακαινιστεί εκτενώς. Η σημερινή του χωρητικότητα είναι μόλις πάνω από 60.000 και το γήπεδο διαθέτει καθίσματα club και παραχωρήσεις.

Εισιτήρια:

Διατίθενται τα σεζόν που μειώνουν την τιμή ανά παιχνίδι κατά σχεδόν 20%. Δεν διατίθενται ενιαία εισιτήρια παιχνιδιού για ένα premium match-up κάθε σεζόν. Αγοράστε εισιτήρια online ή καλώντας (877) All-4-OSU.

Πρώτο Προπονητικό Προσωπικό:

Προπονητής : Mike Gundy - από το 2005
Πρώην 4χρονος εκκινητής στο QB για OSU
Επιθετικός Συντονιστής : Mike Yurcich - από το 2013
Αμυντικός Συντονιστής : Glenn Spencer - από το 2013

2017 Πρόγραμμα:

* = Παιχνίδι στο σπίτι
8/31 * Tulsa
9/8 Νότια Αλαμπάμα
9/16 Pittsburgh
9/23 * TCU
9/30 Texas Tech
10/14 * Baylor
10/21 Τέξας
10/28 Δυτική Βιρτζίνια
11/4 * Οκλαχόμα: η σειρά Bedlam
11/11 κράτος Αϊόβα
11/18 * Kansas State
11/25 * Κάνσας

2017 Outlook:

Το κράτος της Οκλαχόμα υπήρξε σταθερά μία από τις καλύτερες ομάδες στο συνέδριο εδώ και πολλά χρόνια, και αυτή η τάση φαίνεται να συνεχιστεί το 2017.

Στην πραγματικότητα, με μια ομάδα οι περισσότερες δημοσκοπήσεις στις κορυφαίες 10 κορυφαίες σχολές ποδοσφαίρου, αυτή τη σεζόν θα μπορούσε ίσως να φέρει την καλύτερη ομάδα του σχολείου από το 2011. Με ένα ανώτερο, αστεριών στρατηγός στο Mason Rudolph, ένας έμπειρος, ταλαντούχος δρομέας στο Justice Hill, και ένα σώμα με βαθιά παραλαβή υπό την ηγεσία του Αμερικανικού Τζέιμς Ουάσιγκτον, οι καουμπόι μπορεί να έχουν το πιο εκρηκτικό αδίκημα στη χώρα.

Τα ερωτηματικά είναι κατά κύριο λόγο για την άμυνα, καθώς η OSU θα φτάσει σε παιδιά όπως οι Tre Flowers, Ramon Richards και Chad Whitener να είναι ηγέτες και playmakers σε αυτή την πλευρά της μπάλας. Το μη-συνεδριακό πρόγραμμα περιλαμβάνει δοκιμές κατά της Τούλσα και του Πίτσμπουργκ, αλλά οι καουμπόηδες πρέπει να προτιμούν να πάρουν την Οκλαχόμα και το κράτος του Κάνσας, δύο από τους κορυφαίους διεκδικητές στο συνέδριο, στο Stillwater.