Μηχανοκίνητα αθλήματα στην περιοχή Reno

Αγώνες Racing και Motorsport περιτριγυρίζονται γύρω από το Reno

Οι αγώνες αυτοκινήτων (αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, off-road, αεροπλάνα) μπορεί να μην είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεστε όταν σκέφτεστε το Reno, αλλά αυτά τα αθλητικά γεγονότα είναι ζωντανά και καλά στη βόρεια Νεβάδα. Μάλλον γνωρίζετε ήδη ίσως το μεγαλύτερο από όλα - τους Reno Air Races. Διαβάστε τις πληροφορίες σχετικά με άλλα γεγονότα και χώρους που συναντώνται στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού του Reno.

Καυτές Αύγουστος Νύχτες

Το Hot August Nights δεν είναι αγωνιστικό γεγονός καθαυτό, αλλά ταιριάζει στην κατηγορία των μηχανοκίνητων αθλημάτων γύρω από το Reno.

Πολλά από τα κλασικά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν για το Hot August Nights είναι αυτοκίνητα υψηλών προδιαγραφών και μερικά είναι αληθινά αγωνιστικά μηχανήματα από μέρες πριν. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μπορείτε πραγματικά να ανταγωνιστείτε σε αγώνες έλξης και εξουδετέρωση και να δείτε τα αποκατασταθέντα κλασικά αυτοκίνητα σε πολυάριθμες εκδηλώσεις. Υπάρχει ένα ντέρμπι κατεδάφισης στο Κέντρο Εκδηλώσεων Κτηνοτροφίας Reno-Sparks.

Εθνικά Πρωταθλήματα Reno και Air Show

Οι Reno Air Races είναι ένα αληθινό αγωνιστικό γεγονός που συμβαίνει να είναι στον ουρανό και όχι στο έδαφος. Είναι η ταχύτερη αγωνιστική εκδήλωση που οι περισσότεροι από εμάς είναι πιθανό να δούμε, με τα κορυφαία απεριόριστα αεροπλάνα αγώνων και πίδακες που υπερβαίνουν τα 500 μίλια την ώρα. Η ετήσια εκδήλωση πραγματοποιείται τον Σεπτέμβριο στο Reno Stead Field Airport.

Δονητές δρόμου ράλι πτώσης

Ο Δρόμος των Δονήσεων Fall Rally , που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο, είναι ένα από τα μεγαλύτερα μοτοσικλετιστικά γεγονότα στη χώρα. Είναι μια εκδήλωση μοτοσικλέτας για Harleys και άλλα μεγάλα ποδήλατα και για ολόκληρη τη σκηνή που περιβάλλει αυτά τα πολύχρωμα μηχανήματα και τους αναβάτες τους.

Άγρια Δύση Motorsports Park

Το Wild West Motorsports Park βρίσκεται ανατολικά του Sparks και άνοιξε το 2012. Αυτή η εγκατάσταση φιλοξενεί μια εκδήλωση στο Lucas Oil Off Road Racing Series τον Αύγουστο. Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό το κομμάτι είναι για αγωνιστικά στη βρωμιά.

Για να φτάσετε στη διευκόλυνση, πηγαίνετε ανατολικά από τους Sparks στις I80 και πάρτε το Mustang Exit 23.

Η διεύθυνση είναι 12005 East I-80, Sparks, NV 89434.

Περισσότερες εκδηλώσεις Motorsports στη Βόρεια Νεβάδα

Virginia City Grand Prix - Πρόκειται για αγώνα μοτοσικλέτας εκτός δρόμου στους λόφους που περιβάλλουν την πόλη της Βιρτζίνια . Η ετήσια εκδήλωση πραγματοποιείται τον Απρίλιο.

Grand Prix Watercross - Για μια αλλαγή ρυθμού από τη βρωμιά και τους χερσαίους αγώνες, ελέγξτε τους αγώνες τζετ σκι που εμφανίζονται στο Sparks Marina Park τον Ιούνιο. Το γεγονός στα Sparks είναι το US Open του Watercross.

Εκδήλωση Eldorado Reno 500 και Dirt Live Off-Road Expo - Η εκδήλωση του Ιουλίου αυτού του έτους συνδυάζει τους αγώνες off-road της ερήμου στο Tahoe-Reno Motorplex με την Dirt Live Expo στο κέντρο του Reno. Αυτά είναι αρκετά σοβαρά πράγματα στον κόσμο των off-road αγώνων, οπότε ελέγξτε αυτό το ένα εάν είστε ανεμιστήρας ή ο ίδιος ο αγωνιστής.