Οδηγός για τις καλύτερες παραλίες της λίμνης Tahoe

Εδώ μπορείτε να απολαύσετε το κολύμπι και το νερό στα σύνορα Νεβάδα / Καλιφόρνια

Όταν είναι ζεστό ζεστό στην περιοχή Reno , πολλοί άνθρωποι επικεφαλής μέχρι το λόφο για να απολαύσετε το σχετικό δροσερό στη λίμνη Tahoe. Είναι συνήθως τουλάχιστον 10 μοίρες χαμηλότερη στη θερμοκρασία λόγω της υψηλότερης ανύψωσης, για να μην αναφέρουμε το τεράστιο σώμα του νερού που μεταδίδει το φαινόμενο ψύξης σε όλη τη Λίμνη Tahoe Basin .

Οι παραλίες της λίμνης Tahoe είναι ιδιαίτερα δημοφιλή μέρη για επίσκεψη, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στο δροσερό νερό της λίμνης Tahoe για κολύμπι και πολλές άλλες μορφές αναψυχής.

Αυτή η παράσταση των παραλιών της λίμνης Tahoe διαθέτει τα πιο δημοφιλή μέρη παιχνιδιού που είναι επίσης κατάλληλα για οικογένειες με παιδιά. Οι παραλίες που δεν περιλαμβάνονται είναι αυτές που είναι δύσκολο να βρεθούν, δεν είναι εύκολα προσβάσιμες ή είναι ρούχα προαιρετικά. (Σημείωση: Οι περισσότερες δημόσιες παραλίες δεν επιτρέπουν σκύλους, αγκυροβολημένες ή με άλλο τρόπο. Εάν χρειάζεται, μπορείτε να καλέσετε για περισσότερες πληροφορίες.)

Ένα κοινό χαρακτηριστικό σχεδόν όλων των παραλιών της λίμνης Tahoe είναι ο περιορισμένος χώρος στάθμευσης. Μπορεί να είναι μια συνολική ταλαιπωρία στα πολυάσχολα καλοκαιρινά σαββατοκύριακα, οπότε προσπαθήστε να φτάσετε νωρίτερα αν θέλετε να παρκάρετε σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την παραλία που επιλέξατε.

Δημόσια χερσαία γραφεία στη λίμνη Tahoe

Οι παραλίες, τα πάρκα, οι κάμπινγκ, τα μονοπάτια και άλλα εδάφη ανοιχτά στο κοινό στη λίμνη Tahoe διοικούνται κυρίως από τους οργανισμούς αυτούς. Δεδομένου ότι η Νεβάδα και η Καλιφόρνια μοιράζονται τη λίμνη Tahoe λεκάνη, υπάρχουν οργανισμοί από τα δύο κράτη και την ομοσπονδιακή κυβέρνηση:

Sand Harbor

Το Sand Harbor είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παραλιακά πάρκα γύρω από τη λίμνη Tahoe και είναι σχεδόν το πλησιέστερο στο Reno. Το Sand Harbour είναι μέρος του Lake Tahoe Nevada State Park και βρίσκεται τρία μίλια νότια του Incline Village στη Νεβάδα 28.

Η όμορφη, αμμώδης παραλία με ημισέληνο είναι μαγνήτης στα ζεστά καλοκαιρινά σαββατοκύριακα. Εάν δεν φτάσετε νωρίς, δεν θα πάρετε χώρο στάθμευσης και θα σας απομακρυνθεί. Ο χώρος στάθμευσης κατά μήκος της εθνικής οδού είναι παράνομος και δεν επιτρέπεται η είσοδος στο πάρκο. μάλλον, πάρκο στο χωριό Incline Village και βόλτα το λεωφορείο στο Sand Harbor. Η διαδρομή με λεωφορείο είναι φτηνή και ο ναύλος περιλαμβάνει την είσοδο στο πάρκο.

Σπηλιά Ροκ

Το Cave Rock είναι ένας χώρος αναψυχής που αποτελεί μέρος του κρατικού πάρκου Lake Tahoe Nevada. Το Cave Rock διαθέτει μια αμμώδη παραλία για κολύμπι και ηλιοθεραπεία που είναι ωραία για παιδιά και οικογένειες. Υπάρχει χώρος στάθμευσης, χώροι πικ-νικ, τουαλέτα και ρίψη σκαφών. Όπως και άλλες παραλίες της λίμνης Tahoe, το πάρκινγκ γεμίζει γρήγορα σε ωραία καλοκαιρινά σαββατοκύριακα. Το Cave Rock είναι δίπλα στις ΗΠΑ 50 τρία μίλια νότια του Glenbrook. Η είσοδος στο πάρκο βρίσκεται ακριβώς νότια από τις δίδυμες σήραγγες μέσα από το ίδιο το Cave Rock - είναι δύσκολο να χάσετε.

Nevada Beach

Το Nevada Beach διαθέτει και ένα κατασκηνωτικό χώρο και μια παραλία για ημερήσιες εκδρομές και πικ-νικ και είναι μια εθνική δασική περιοχή που λειτουργεί από έναν ιδιωτικό παραχωρησιούχο. Το Nevada Beach βρίσκεται δίπλα στις ΗΠΑ 50, στην ανατολική όχθη της λίμνης Tahoe, σε μικρή απόσταση βόρεια της Stateline, Nevada, κοντά στην Elks Point Road.

Το Round Hill Pines Beach και η μαρίνα

Το Round Hill Pines Beach και Marina είναι ένα ιδιωτικό θέρετρο που λειτουργεί υπό την άδεια της Υπηρεσίας Δασών των ΗΠΑ.

Υπάρχει μισή μίλια παραλία, ενοικιάσεις θαλάσσιων σπορ και πολλές άλλες ανέσεις για μια οικογενειακή μέρα στη λίμνη Tahoe. Ελέγξτε την ιστοσελίδα για καθημερινές χρεώσεις στάθμευσης. Το Round Hill Pines Beach και η μαρίνα βρίσκονται δίπλα στις ΗΠΑ 50 λίγα μίλια βόρεια της Stateline, της Νεβάδας και της παραλίας της Νεβάδα. Αναζητήστε το σύμβολο της δασικής υπηρεσίας στη διασταύρωση.

Kings Beach State Χώρος Αναψυχής

Η Kings Beach State Recreation Area έχει πάνω από 700 πόδια αμμώδη παραλία στη βόρεια ακτή της λίμνης Tahoe. Αυτό το δημοφιλές πάρκο της πολιτείας της Καλιφόρνιας είναι μόνο ημέρα της χρήσης και βρίσκεται ακριβώς στην πόλη Kings Beach. Από το Reno, πάρτε το Mt. Rose Highway to Incline Village και η διασταύρωση με τη Νεβάδα 28. Πηγαίνετε δεξιά και διασχίστε τη γραμμή του κράτους στο Crystal Bay, συνεχίζοντας σε μικρή απόσταση προς την Καλιφόρνια. Το Kings Beach State Recreation Area βρίσκεται στην πλευρά της λίμνης Tahoe της εθνικής οδού.

Η επίσκεψη στην παραλία είναι δωρεάν, αλλά υπάρχει μια χρέωση για πάρκο. Υπάρχουν παραχωρήσεις τροφίμων και ενοικιάσεις για σκάφη ύδρευσης και άλλα παιχνίδια για παιχνίδι νερού.

Παραλία Commons στην πόλη Tahoe

Το Commons Beach Park βρίσκεται στη λίμνη Tahoe στη βορειοδυτική ακτή της πόλης Tahoe City. Αυτό είναι ένα δημόσιο πάρκο με πισίνα κολύμβησης, χώρους για πικνίκ και μεγάλη παιδική χαρά για τα παιδιά. Δεν υπάρχει τέλος εισόδου. Το Tahoe City βρίσκεται κοντά στη διασταύρωση των αυτοκινητοδρόμων 89 και 28, λίγα μίλια δυτικά της γραμμής κρατικής λεωφόρου της Νεβάδα στον κόλπο Crystal Bay.

Παραλία Baldwin και παραλία Πάπα

Και οι δύο αυτές παραλίες βρίσκονται στην ιστορική περιοχή Tallac στο νότιο άκρο της λίμνης Tahoe. Η παραλία Baldwin και η παραλία Pope ονομάζονται από δύο από τα ακίνητα που διατηρούνται στο χώρο, τα οποία και ανήκαν κάποτε σε πλούσιες οικογένειες από το Σαν Φρανσίσκο. Μπορείτε να επισκεφθείτε τις παραλίες και να περιηγηθείτε στον κήπο του ακινήτου δωρεάν. Οι ξεναγήσεις των αρχοντικών είναι διαθέσιμες κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών έναντι αμοιβής. Υπάρχει περιορισμένος αριθμός δωρεάν χώρου στάθμευσης. Για να σας ενδιαφέρει η επίσκεψή σας, μπορείτε να κάνετε σύντομη πεζοπορία στο κοντινό κέντρο επισκεπτών του Taylor Creek , το οποίο διαθέτει επίσης χώρο στάθμευσης. Ο ιστορικός χώρος Tallac είναι περίπου 3 μίλια βόρεια της South Lake Tahoe στην εθνική οδό 89. Υπάρχει ένα περίγραμμα στην είσοδο.

Fallen Leaf Lake

Η λίμνη Fallen Leaf βρίσκεται ακριβώς δίπλα στη λίμνη Tahoe. Οι οδηγίες είναι οι ίδιες με εκείνες του ιστορικού χώρου Tallac, εκτός από το ότι στρίβετε αριστερά (μακριά από τη λίμνη Tahoe) στη διασταύρωση με την εθνική οδό 89 και ακολουθείτε τις πινακίδες προς το Fallen Leaf Lake Campground. Μόλις φτάσετε εκεί, ακολουθήστε τις πινακίδες σε ένα μικρό χώρο στάθμευσης ημέρας και ακολουθήστε το μονοπάτι προς τη λίμνη. Η παραλία είναι χαλίκι και όχι άμμος, αλλά πολλοί άνθρωποι κάνουν άνετα. Η ακτογραμμή είναι ρηχή και καλή για τα παιδιά. Είναι επίσης λίγο πιο έντονη από ό, τι μερικές από τις συνωστισμένες παραλίες της λίμνης Tahoe ίδια.

Το Meeks Bay Resort και η μαρίνα

Το Meeks Bay Resort and Marina προσφέρει ημερήσια χρήση σε αμμώδη παραλία, καθώς και παραχωρήσεις και διάφορα ενοικιάσεις σκαφών. Υπάρχει ένα campground και διαμονή. Το Meeks Bay είναι ένα ιδιωτικό θέρετρο στη γη των δασικών υπηρεσιών και βρίσκεται σε απόσταση 10 μιλίων νότια του Tahoe City, έξω από την εθνική οδό 89.

Κάμπινγκ William Kent

Υπάρχει μια παραλία ημέρας και μια περιοχή για πικ-νικ σε όλη την εθνική οδό 89 από το στρατόπεδο William Kent (υπηρεσία δασικής εξυπηρέτησης). Είναι μια αμμώδης παραλία με κολύμπι, πικ-νικ και μη μηχανοκίνητα σκάφη. Το William Kent Campground βρίσκεται στη δυτική όχθη της λίμνης Tahoe στην εθνική οδό 89, δύο μίλια νότια της Tahoe City.

Καλιφόρνια State Parks

Υπάρχουν τρία Καλιφόρνια State Parks που βρίσκονται κοντά στην άλλη στη δυτική ακτή της λίμνης Tahoe κοντά στον κόλπο Emerald. Καθένα έχει πρόσβαση στην ακτογραμμή, αλλά η ευκολία πρόσβασης στις εγκαταστάσεις ύδρευσης και ημέρας ποικίλλει σε κάθε πάρκο. Για παράδειγμα, το Ed Z'berg Sugar Pine Point State Park έχει πάνω από ένα μίλι από παραλία και σκιερούς χλοοτάπητες για πικ-νικ και χαλάρωση. Ο Emerald Bay είναι κατά κύριο λόγο για να επισκεφθείτε τα αξιοθέατα και να επισκεφθείτε το Vikingholm. Λάβετε συγκεκριμένες λεπτομέρειες για κάθε πάρκο με την επίσκεψη στον ιστότοπό του.