Παραλία Νεβάδα στη λίμνη Τάχο

Μεγάλη Campground και κολύμπι παραλία για οικογένειες

Η παραλία Nevada αποτελείται από δύο χωριστά αλλά συναφή μέρη. Η περιοχή καθημερινής χρήσης διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες και ευρύτερες δημόσιες παραλίες στη λίμνη Tahoe . Το στρατόπεδο Nevada Beach έχει 51 τοποθεσίες. Η λίμνη Tahoe είναι ορατή από τις περισσότερες κάμπινγκ και είναι πολύ κοντά στην παραλία. Το Nevada Beach είναι εύκολα προσβάσιμο από την περιοχή Reno / Sparks και προσφέρει ένα ήσυχο καταφύγιο στην πανέμορφη Λίμνη Tahoe Basin.

Το Nevada Beach είναι ένας κατασκήνωση και μια παραλία στην αμερικανική δασική υπηρεσία και μέρος της μονάδας διαχείρισης λεκάνης απορροής της λίμνης Tahoe.

Οι εγκαταστάσεις στο Nevada Beach, τόσο για το campground όσο και για την περιοχή καθημερινής χρήσης, λειτουργούν υπό ειδική άδεια χρήσης από την California Land Management, έναν ιδιωτικό παραχωρησιούχο.

Ημέρα χρήσης της ημέρας της παραλίας της Νεβάδα

Η περιοχή χρήσης της Νεβάδα Παραλία διαθέτει μια τεράστια έκταση άμμου που φθάνει από σκιερά σημεία πικνίκ με τραπέζια μέχρι την ακτή της λίμνης Tahoe. Υπάρχουν περίπτερα για πικνίκ, αν και αυτά είναι επιφυλάξεις και ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα σε μερικές ημέρες.

Στην ακτογραμμή με τη λίμνη Tahoe, το νερό παραμένει ρηχό για διαδρομές, καθιστώντας το ιδανικό χώρο παιχνιδιού για οικογένειες με παιδιά. Παρόλα αυτά, η σωστή προσοχή του νερού είναι πάντα απαραίτητη για να εξασφαλίσετε μια ασφαλή και διασκεδαστική μέρα στην παραλία. Είναι καλή ιδέα να φέρετε ομπρέλες στην παραλία ή άλλα είδη σκιάς, καθώς δεν υπάρχει κανένας όπου να συναντάνε νερό και άμμο. Αφήστε τα σκυλιά στο σπίτι - τα κατοικίδια ζώα δεν επιτρέπονται στην περιοχή για πικ-νικ ή στην παραλία οπουδήποτε στην περιοχή χρήσης ημέρας.

Το τέλος χρήσης ημέρας είναι 7 δολάρια ανά αυτοκίνητο.

Πληρώνετε έναν υπάλληλο κατά την είσοδο ή χρησιμοποιείτε το σύστημα αυτοεξυπηρέτησης εάν δεν υπάρχει παρουσιαστής. Υπάρχει πάρκινγκ όλο το μήκος του δρόμου παράλληλα με την παραλία, αλλά μπορεί να γεμίσει σε πολυάσχολες μέρες. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν νιπτήρες και πλύσιμο νερού. Το όριο μήκους οχήματος είναι 45 '.

Nevada Beach Campground

Το στρατόπεδο Nevada Beach βρίσκεται σε ένα λόφο με ψηλά πεύκα και ως επί το πλείστον επίπεδο.

Δεν υπάρχουν πραγματικά κακά σημεία μεταξύ των 51 κάμπινγκ και μπορείτε να δείτε τη λίμνη Tahoe από τους περισσότερους. Το κάμπινγκ είναι μια ήσυχη όαση στη μέση της φασαρία της κρατικής δραστηριότητας Stateline / South Lake Tahoe. Είναι ένας δημοφιλής οικογενειακός προορισμός, με πολλές ευκαιρίες για πεζοπορία, ηλιοθεραπεία, κολύμπι, βαρκάδα, ψάρεμα ή απλά χαλάρωση. Το καλύτερο από όλα, αυτό το οικογενειακό θέρετρο διασκέδασης βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τα αστικά σύνορα του Reno και των Sparks.

Το Nevada Beach campground είναι εξαιρετικά δημοφιλές και η διαμονή εδώ απαιτεί εκ των προτέρων σχεδιασμό. Από τα 51 κατασκηνώσεις, 47 είναι αποθεματικά και συνήθως κρατούνται σταθερά μέσα στο καλοκαίρι. Για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και να κάνετε κρατήσεις, μεταβείτε στο online σύστημα κρατήσεων Recreation.gov. Η απλή οδήγηση και η αναμονή για να βρείτε ένα ανοιχτό κάμπινγκ είναι συνήθως μια άσκηση ματαιοδοξίας, αν και σε οποιαδήποτε δεδομένη ημέρα μπορεί να υπάρχουν λίγα σημεία. Εάν το δοκιμάσετε με αυτόν τον τρόπο, βεβαιωθείτε ότι έχετε σχέδιο Β.

Οι εγκαταστάσεις και οι ευκαιρίες για ψυχαγωγία στο Nevada Beach campground περιλαμβάνουν ...

Το νυχτερινό τέλος κατασκήνωσης στο στρατόπεδο Nevada Beach είναι $ 30 έως $ 36. Δεδομένου ότι η παραλία Nevada είναι μια ομοσπονδιακή εγκατάσταση, οι κάτοχοι ηλικιωμένων, οι αναπηρίες και τα τακτικά ετήσια δελτία λαμβάνουν έκπτωση 50% στα τέλη κατασκήνωσης. Μπορούν επίσης να ισχύουν και άλλα περάσματα.

Οδηγίες για την παραλία της Νεβάδα

Η περιοχή χρήσης και η καμπίνα της Νέας Υόρκης βρίσκονται στην ανατολική όχθη της λίμνης Tahoe, περίπου 3 μίλια βόρεια της Stateline, Νεβάδα και South Lake Tahoe, Καλιφόρνια. Στρίψτε προς τη λίμνη Tahoe από την εθνική οδό 50 στο Elks Point Road, πηγαίνετε μισό μίλι με το Nevada Beach. Υπάρχει ένα σήμα κυκλοφορίας και ένα εμπορικό κέντρο στην ανατολική πλευρά της διασταύρωσης.

Από το Reno, πάρτε I580 / US 395 νότια προς Carson City. Ακολουθήστε τις πινακίδες για να μείνετε 395 νότια, στη συνέχεια, πάρτε τις ΗΠΑ 50 προς τη λίμνη Tahoe. Νότια του Zephyr Cove και περίπου τρία μίλια πριν φτάσετε στο Stateline, αναζητήστε τις πινακίδες προς την παραλία Nevada και στρίψτε δεξιά (προς τη λίμνη Tahoe) στην Elks Point Road.

Αυτή η διαδρομή είναι περίπου 57 μίλια.

Μια εναλλακτική διαδρομή είναι να πάρετε το Mt. Rose Highway (Nevada 431) από το νότο Reno έως το Incline Village. Πάρτε το Nevada 28 δεξιά και ακολουθήστε το κατά μήκος της όχθης της λίμνης προς τη διασταύρωση με το US 50. Πηγαίνετε δεξιά και πάλι ακολουθώντας την εθνική οδό προς την τομή Elks Point Road όπως περιγράφεται παραπάνω. Αυτή η διαδρομή είναι περίπου 60 μίλια και πιο γραφική, αν και σημαντικά πιο αργή, λόγω του μεγαλύτερου χρόνου σε περιστρεφόμενους ορεινούς δρόμους.

Άλλα αξιοθέατα κοντά στην παραλία Νεβάδα

Το Nevada Beach είναι ένα εξαιρετικό καταφύγιο βάσης για πολλές δραστηριότητες και εκδηλώσεις σε όλη τη λίμνη Tahoe. Είναι μόνο τρία μίλια από τα καζίνο, τα εστιατόρια και τη νυχτερινή ζωή στο Stateline / South Lake Tahoe. Το Zephyr Cove βρίσκεται κοντά, όπου μπορείτε να κάνετε κράτηση για μια γραφική περιήγηση στη λίμνη με το paddlewheeler MS Dixie II . Υπάρχουν και άλλες περιπέτειες θαλάσσιων σπορ στη λίμνη Tahoe. Για πεζοπορία με θέα, ελέγξτε την περιοχή back-country Marlette-Hobart , μέρος του κρατικού πάρκου Lake Tahoe Nevada. Κατά τη διάρκεια του Ιουλίου και του Αυγούστου, το Φεστιβάλ του Lake Tahoe Shakespeare παρουσιάζει θεατρικά έργα και άλλες παραστάσεις μέχρι το δρόμο στο Sand Harbor, κοντά στο Incline Village.

Εδώ είναι μερικές από τις άλλες ανέσεις και πράγματα που πρέπει να κάνετε μέσα σε λίγα μίλια από την παραλία της Νεβάδα ...