Τα καλύτερα χιονοδρομικά κέντρα της λίμνης Tahoe

Βρείτε το τέλειο χιονοδρομικό κέντρο Lake Tahoe για το ταξίδι σας

Το καλύτερο χιονοδρομικό κέντρο της λίμνης Tahoe για το ταξίδι σας εξαρτάται από το στυλ του σκι - και ποιο μέρος της λίμνης θέλετε να βρίσκεστε κοντά μετά από ώρες.

Μπορείτε να βρείτε συνδέσμους σε χάρτη χιονοδρομικού κέντρου και σε κάθε ένα από τα θέρετρα που αναφέρονται εδώ στο τμήμα στο τέλος του άρθρου.

Το καλύτερο χιονοδρομικό κέντρο Lake Tahoe για οικογένειες

Το περιοδικό σκι αποκαλούσε κάποτε το Northstar-at-Tahoe το "επίκεντρο της χαλαρής οικογενειακής πολυτέλειας" και είναι ο αδιαμφισβήτητος πρωταθλητής της Lake Tahoe για ένα οικογενειακό χιονοδρομικό κέντρο με παιδικό κέντρο για παιδιά ηλικίας 2 έως 6 ετών.

Δεν χρειάζεται να είναι εκπαιδευμένοι για ασήμαντα και παίρνουν τα παιδιά για πλήρεις ή μισές ημέρες. Οι γονείς λαμβάνουν τηλεειδοποιητές έτσι ώστε να μπορούν να ειδοποιηθούν αν προκύψει κάτι επείγον.

Για διασκέδαση μετά το σκι για όλη την οικογένεια, το Northstar διαθέτει ένα τραμπολίνο bungee, ένα παγοδρόμιο, σωλήνες και υπαίθριους πυροσβέστες για την παρασκευή s'mores.

Το καλύτερο χιονοδρομικό κέντρο Lake Tahoe για έμπειρους σκιέρ

Η Squaw Valley ήταν η επιλογή της Επιτροπής Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων για τα παιχνίδια του 1960. Σήμερα, εξακολουθεί να είναι μία από τις μεγαλύτερες περιοχές σκι στις Ηνωμένες Πολιτείες και ένας παράδεισος ακραίου σκιέρ "με εκτεταμένο, απότομο έδαφος.

Οι σφιχτοί αγωγοί, η κορυφή του KT-22 και η κατακόρυφη πτώση των ποδιών του Moseley's Run, είναι αρκετά για να αμφισβητήσουν ακόμα και τους κορυφαίους σκιέρ του κόσμου. Αλλά μην είστε εκφοβισμένοι. Οι ενδιάμεσοι και αρχαίοι σκιέρ θα βρουν πολλά για να απολαύσουν και εδώ.

Τα καλύτερα χιονοδρομικά κέντρα του Λέικ Τάχο για snowboarders

Το Northstar-at-Tahoe έχει ένα πάρκο εδάφους που είναι το καλύτερο στο Lake Tahoe σύμφωνα με το BayArea.com.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα και να μάθετε ταχύτερα, μπορείτε να εγγραφείτε στο Burton Snowboard Academy. Οι επαγγελματίες όπως αυτό: Το USASA National Snowboarding Championships και το Van's Pro Snowboard Invitational πραγματοποίησαν τις εκδηλώσεις τους στο Northstar.

Δοκιμάστε Heavenly στη νότια λίμνη για μακριές πίστες snowboard και υπέροχη θέα.

Μπορεί να μην είναι το καλύτερο μέρος για αρχάριους αλλά είναι καλό αν έχετε κάποια εμπειρία.

Το καλύτερο χιονοδρομικό κέντρο Lake Tahoe για τοπία

Το Heavenly προσφέρει πανοραμική θέα στη λίμνη Tahoe και τα γύρω βουνά. Στην πραγματικότητα, οι απόψεις είναι τόσο όμορφοι, είναι ένα θαύμα που μπορεί κανείς να κάνει σκι αντί να κοιτάξει γύρω του.

Το περιοδικό Ski λέει: "Το εμπορικό σήμα High-energy σκι του Heavenly είναι ένα μοναδικό μείγμα μεγάλου εδάφους (4.800 στρέμματα), θέα στη λίμνη και πάρτι Vegas." Η τοποθεσία South Lake Tahoe του Heavenly το καθιστά επίσης το καλύτερο μέρος για να συνδυάσετε το σκι και τη νυχτερινή ζωή. Αυτό σημαίνει ότι αν έχετε κάποια ενέργεια για πάρτι μετά από μια μέρα σκι.

Καλύτερη συνολικά

Η παραπάνω λίστα ταξινομεί τα θέρετρα ανά τύπο, αλλά ίσως να σας ενδιαφέρει επίσης να γνωρίζετε ότι οι αναγνώστες στο onthesnow.com εκτιμούν τα καλύτερα αυτά τα χιονοδρομικά κέντρα της λίμνης Tahoe: Kirkwood, Squaw Valley και την αδελφή ιδιοκτησία Alpine Meadows μαζί με τον Heavenly.

Όταν ζητήθηκε να ψηφίσει σε δημοσκόπηση που ρωτάει το αγαπημένο τους χιονοδρομικό κέντρο στη λίμνη Tahoe, 2.600 αναγνώστες ιστοτόπων: ο Heavenly κέρδισε το 22% των ψήφων, ακολουθούμενο από Kirkwood και Alpine. Τα υπόλοιπα πήραν περίπου ίσα ποσοστά, αλλά το Mt. Η Rose ήρθε τελευταία στο μόλις 6%.

Λίμνη Tahoe Ski Resort Κοντά στο Σακραμέντο και την περιοχή Bay

Το Soda Springs είναι το πρώτο θέρετρο που θα φτάσετε όταν ταξιδεύετε ανατολικά στο Interstate 80 στην Καλιφόρνια, ακριβώς στη διάσκεψη κορυφής του Donner.

Πρόκειται για ένα μικρό χιονοδρομικό κέντρο της λίμνης Tahoe που προσφέρει σκι, snowboard, χιονοδρομία και mini snowmobiles για τα παιδιά.

Μπορεί επίσης να είναι μια οικονομικά αποδοτική εναλλακτική λύση στα μεγαλύτερα θέρετρα του Lake Tahoe, αλλά οι απόψεις των επισκεπτών είναι χωρισμένες. Διαβάστε τις θετικές και αρνητικές κριτικές για το Yelp και επίσης ελέγξτε τι έχουν οι άνθρωποι να πουν στο Tripadvisor προτού αποφασίσετε να το δοκιμάσετε.

Τι πρέπει να ξέρετε για τα θέρετρα

Αν θέλετε να δείτε πού βρίσκονται αυτά τα θέρετρα, ελέγξτε αυτό το χάρτη Google . Για σχόλια, κρατήσεις, εκθέσεις χιονιού, δραστηριότητες και τρέχουσες προσφορές, χρησιμοποιήστε αυτούς τους πόρους:

Northstar-at-Tahoe

Squaw Valley Resort

Ουρανό ορεινό θέρετρο

Alpine Meadows

Soda Springs