Οδηγός για το Fairview / South Granville στο Βανκούβερ, BC

Όλοι οι δρόμοι περνούν μέσω Fairview. Τουλάχιστον, όλοι οι μεγάλοι δρόμοι στο κέντρο του Βανκούβερ από το νότο: Τα σύνορα του Fairview περιλαμβάνουν τις εισόδους στη γέφυρα Burrard στα δυτικά, τη γέφυρα Cambie στα ανατολικά και τη γέφυρα Granville στην καρδιά της γειτονιάς.

Για οικογένειες ή ζευγάρια όπου ένα άτομο εργάζεται στο κέντρο της πόλης και ένα άλλο εργάζεται οπουδήποτε νότια, το Fairview είναι η ιδανική τοποθεσία. Η πρόσβαση στο κέντρο της πόλης - με αυτοκίνητο, λεωφορείο ή ποδήλατο - δεν θα μπορούσε να είναι γρηγορότερη, και οι κύριοι δρόμοι μετακίνησης προς τα νότια (Granville St.

και Oak Street) είναι μέρος της γειτονιάς, όπως και οι αρτηρίες Ανατολής-Δύσης του Broadway, 12th Avenue και 16th Avenue. (Τα λεωφορεία κατά μήκος του Broadway θα σας μεταφέρουν σε UBC σε περίπου 20 λεπτά.)

Το Fairview φιλοξενεί επίσης δύο σταθμούς της γραμμής Καναδά : Ολυμπιακό Χωριό και σταθμό Broadway - Δημαρχείο. Η Γραμμή Καναδά είναι ένα γρήγορο σύστημα διέλευσης που συνδέει το κέντρο του Βανκούβερ με το Διεθνές Αεροδρόμιο του Βανκούβερ.

Όρια Fairview

Το Fairview βρίσκεται νότια του κέντρου της πόλης και της γέφυρας Granville. Βρίσκεται μεταξύ Burrard St. στα δυτικά και Cambie St. στα ανατολικά, που συνορεύει με το False Creek στα βόρεια και 16th Avenue προς τα νότια.

Χάρτης της Fairview

Τι είναι σε ένα όνομα; Fairview ή Νότιο Granville ή False Creek ή ...;

Το "Fairview" είναι το επίσημο όνομα της γειτονιάς, το όνομα που χρησιμοποιείται από την πόλη του Βανκούβερ, κατοίκους μακράς διαρκείας και επαγγελματίες ακίνητης περιουσίας. Όταν αγοράζετε κατοικίες, το Fairview είναι το όνομα που θα χρησιμοποιήσετε.

Το Fairview περιλαμβάνει αρκετές μικρές περιοχές που έχουν υπερ-τοπικά ονόματα που μπορείτε να δείτε στη λίστα Craig's, MLS ή σε άλλες τοποθεσίες διαμερισμάτων / διαμερισμάτων: Fairview Slopes (χαλαρά ορίζεται ως Broadway για 2η Λεωφόρο), False Creek (στο νερό και κοντά στο Granville Island) Burrard Slopes και Fairview Heights.

Μπορεί να ακούσετε τη Fairview να αναφέρεται ως South Granville.

Νότιο Granville είναι το όνομα της εμπορικής περιοχής (στο Fairview) που εκτείνεται κατά μήκος της Granville St. από τη γέφυρα Granville στην 16η Λεωφόρο. Έχει γίνει τόσο δημοφιλές - και πωλείται τόσο επιθετικά - ότι οι άνθρωποι μερικές φορές αναφέρονται σε ολόκληρη τη γειτονιά ως South Granville.

Fairview εστιατόρια και καταστήματα

Μερικά από τα καλύτερα, πιο φημισμένα εστιατόρια του Βανκούβερ κάνουν το σπίτι τους στο Fairview. Για τα ωραία δείπνα, υπάρχει ο Δυτικός , τετραπλός νικητής του Βραβείου Εστιατόριο της Χρονιάς του περιοδικού Βανκούβερ και ο αγαπημένος Vij's, που διακηρύχθηκε "ανάμεσα στα καλύτερα ινδικά εστιατόρια στον κόσμο" από τους The New York Times . Στο Μπρόντγουεϊ, υπάρχει η ολοένα και πιο δημοφιλής λέσχη Cactus, το μπάρμπεκιου νότιου στυλ Memphis Blues και το Μαλαισιανό φύλλο μπανάνας .

Ένας από τους καλύτερους αστικούς εμπορικούς δρόμους του Βανκούβερ διπλασιάζει το Fairview: Το Νότιο Granville φημίζεται για τη σειρά των γκαλερί τέχνης, τα αντίκα και τα μοντέρνα καταστήματα επίπλων του και το πλήθος των καταστημάτων οικιακής διακόσμησης. Το Νότιο Granville έχει επίσης ένα beguiling μίγμα από high-end και mid-range μόδας.

Fairvew Πάρκα

Τα πάρκα είναι διάσπαρτα σε όλη την Fairview, καθιστώντας εύκολο να βρείτε ένα σημείο για να περπατήσετε το σκυλί, ένα μέρος για να παίξετε τένις ή ποδόσφαιρο, ή μια παιδική χαρά για τα παιδιά.

Εάν σας αρέσει η θέα στην πόλη, το πάρκο Charleson είναι ένα must-see.

Η θέα στο κέντρο της πόλης, ειδικά τη νύχτα με τα λαμπερά φώτα της πόλης, είναι άμεση και εκπληκτική.

Πλήρης λίστα με πάρκα γειτονιάς Fairview

Fairview Landmarks

Το πιο διάσημο ορόσημο του Fairview είναι ένα από τα κορυφαία αξιοθέατα του Βανκούβερ: το νησί Granville . Μόλις μια βιομηχανική περιοχή, το σημερινό νησί Granville προσελκύει 10 εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο. Συσκευασμένα με καταστήματα, εστιατόρια και υπέροχη θέα, το νησί είναι το σπίτι της μεγάλης δημόσιας αγοράς του νησιού Granville και των κέντρων καλλιτεχνών Granville Island Stage , των μουσικών και θεατρικών φεστιβάλ, των εορτασμών της Ημέρας του Καναδά και των πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Το South Granville του Fairview είναι το ορόσημο της Stanley Industrial Alliance Stage , η κεντρική σκηνή της διάσημης Arts Club Theatre Company, ενός από τους καλύτερους σταθμούς ζωντανών θεάτρων της πόλης και ενός ιστορικού κέντρου της πόλης.