Οδηγός για την παραλία Kitsilano στο Βανκούβερ, BC

Από τις κορυφαίες παραλίες του Βανκούβερ, το Kitsilano Beach - γνωστό ως "Kits Beach" στους ντόπιους - είναι το πιο συμβαίνει. Στις ζεστές μέρες του καλοκαιριού , η παραλία είναι γεμάτη με ηλιοθεραπευτές και κολυμβητές δίπλα στο νερό, οι παίκτες βόλεϊ στην άμμο, οι παίκτες του τένις στα γήπεδα και οι παίκτες του Frisbee στο γρασίδι. Και με μια ομάδα μπαρ και εστιατόρια ακριβώς απέναντι από το δρόμο, το beach party μπορεί να συνεχιστεί στη νύχτα.

Kits Beach είναι επίσης η καλύτερη παραλία για τους κολυμβητές: τα νερά είναι συνήθως ήρεμα και η εκπληκτική Kits Pool , η μεγαλύτερη πισίνα του Καναδά, είναι μέρος του εκτεταμένου πάρκου της παραλίας.

Kitsilano Beach Ιστορία

Kits Beach ήταν αρχικά γνωστή ως Greer's Beach, που ονομάστηκε για τον Sam Greer, έναν από τους πρώτους μη-ιθαγενείς άποικους στην περιοχή. Το 1882, ο Greer δημιούργησε την κατοικία του στο χώρο όπου βρίσκεται τώρα το εστιατόριο Watermark και αμφισβήτησε τον Καναδικό Ειρηνικό Σιδηρόδρομο (CPR) για δικαιώματα στη γη. Δυστυχώς για τον Greer, το CPR κέρδισε αυτή τη μάχη και πήρε τη γη στη δεκαετία του 1890.

Το Kitsilano Beach, όπως είναι σήμερα, οφείλει την ύπαρξή του σε ιδιώτες, οι οποίοι έθεσαν τα χρήματα για να αγοράσουν τη γη από την CPR, και στο Vancouver Park Board, που μισθώνει επιπλέον τμήματα για να δημιουργήσει το εκτεταμένο πάρκο.

Να φτάσετε στην παραλία Kitsilano

Αν οδηγείτε, οι μεγάλες θέσεις στάθμευσης για την παραλία Kits βρίσκονται στη λεωφόρο Cornwall, μεταξύ του Yew St. και του Arbutus. αυτή η περιοχή λειτουργεί ως "κύρια είσοδος" στην παραλία. Οι χώροι στάθμευσης με πληρωμή στην παραλία είναι περίπου 3,50 δολάρια ανά ώρα ή 13 δολάρια την ημέρα (1 Απριλίου έως 30 Σεπτεμβρίου).

Για να πάρετε λεωφορείο, χρησιμοποιήστε το Translink για να προγραμματίσετε ένα ταξίδι. Ή, αν βρίσκεστε στο Downtown Vancouver , μπορείτε να πάρετε το Ferry Creek Ferry στο Vanier Park / Vancouver Maritime Museum , σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την παραλία Kits.

Το Kits Beach είναι η βορειότερη παραλία στην αλυσίδα που κυματίζει στη δυτική ακτή του Βανκούβερ. Νότια των Kits - που ταξιδεύουν κατά μήκος της ακτής προς το Πανεπιστήμιο της Βρετανικής Κολομβίας (UBC) - είναι το Jericho Beach, το Locarno Beach, το ισπανικό Banks Beach και η παραλία Wreck.

Δείπνο Κοντά στο Kitsilano Beach

Μπορείτε να συνδυάσετε το ταξίδι σας προς την παραλία Kitsilano με ταξίδι στην W 4th Avenue , την εμπορική και τραπεζαρία του Kitsilano. Η 4η Λεωφόρος είναι περίπου 15 λεπτά με τα πόδια βόρεια της παραλίας. Ή μπορείτε να πάρετε ένα μεσημεριανό γεύμα στο The Boathouse, ένα εστιατόριο με θαλασσινά στην παραλία Kits, με εκπληκτική θέα στο ηλιοβασίλεμα.

Παραλίες του Kitsilano Beach