Η μακρύτερη πισίνα του Καναδά: Πισίνα Kitsilano στο Βανκούβερ, BC

Η καλύτερη δημόσια πισίνα στο Βανκούβερ, BC

Το Βανκούβερ είναι μια πόλη που αγαπά να κολυμπά, ειδικά σε εξωτερικούς χώρους το καλοκαίρι. Ενώ υπάρχουν υπαίθριες δημόσιες πισίνες που λειτουργούν όλο το χρόνο στο Βανκούβερ , υπάρχουν πέντε υπαίθριες δημόσιες πισίνες που ανοίγουν μόνο για το καλοκαίρι (συνήθως τα μέσα Μαΐου μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου, ανάλογα με τον καιρό) που αποτελούν καταπληκτικά μέρη τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους επισκέπτες.

Δύο πισίνες ξεχωρίζουν για τους επισκέπτες λόγω των εντυπωσιακών ρυθμίσεων: Δεύτερη πισίνα δίπλα στην πισίνα , στο νερό στο πάρκο Stanley και πισίνα Kitsilano, γνωστή ως "Kits Pool" σε ντόπιους.

Εάν μπορείτε να επισκεφθείτε μόνο μια πισίνα στο Βανκούβερ, θα πρέπει να είναι Kits Pool. Είναι το ζενίθ, το θέαμα που βλέπεις, η πισίνα.

Το Kits Pool, που βρίσκεται στο νερό στην καρδιά του Kitsilano , εκτείνεται κατά μήκος του νερού, μια επέκταση της παραλίας Kitsilano (μία από τις 5 καλύτερες παραλίες του Βανκούβερ ). Σε 137 μέτρα (150 μέτρα), είναι η μεγαλύτερη πισίνα του Καναδά - σχεδόν τρεις φορές μεγαλύτερη από μια ολυμπιακή πισίνα - και η μόνη θερμαινόμενη πισίνα με θαλασσινό νερό του Βανκούβερ.

Με το λευκό του πυθμένα και το γαλαζοπράσινο νερό και την εκπληκτική θέα του στον ωκεανό, τα βουνά, το Kits Beach και ο ορίζοντας του West End του Βανκούβερ που γλιστρούν στην αγγλική Bay-Kits Pool είναι ένας προορισμός διακοπών για τον εαυτό της, Πύλες αισθάνεται σαν μια απόδραση.

Για να φιλοξενήσει κάθε είδος πισίνας, η πισίνα χωρίζεται σε τρία τμήματα, κάθε ένα από τα οποία εκτείνεται κατά μήκος: ένα ρηχό τμήμα για οικογένειες και μικρά παιδιά, ένα μεσαίο τμήμα λωρίδων με αγκυροβόλιο για κολυμβητές και ασκήσεις (οι ναυαγοσώστες είναι ανθεκτικοί οι λωρίδες ακαταστασία - και δωρεάν παιδί), και ένα βαθύ τέλος για πιο casual ενηλίκων και teen λουομένων.

Να φτάσετε στο Kitsilano Pool

Το Kits Pool βρίσκεται στη Λεωφόρο Cornwall 2305, μεταξύ της οδού Yew και της οδού Balsam. Είναι μέρος του πάρκου Kitsilano Beach και οι οδηγοί μπορούν να σταθμεύσουν σε έναν από τους χώρους στάθμευσης για την πληρωμή της παραλίας για εύκολη πρόσβαση.

Πρόγραμμα

Το Kits Pool είναι ανοιχτό από τα μέσα Μαΐου έως τα μέσα Σεπτεμβρίου. Οι ώρες ποικίλλουν ανά μήνα, επομένως ελέγξτε το χρονοδιάγραμμα της πισίνας του Vancouver Park Board Kitsilano για ώρες λειτουργίας.

Αξιοποιήστε στο έπακρο την επίσκεψή σας

Είναι εύκολο να συνδυάσετε ένα ταξίδι στην Kits Pool με ένα ταξίδι στην Παραλία Kits (γνωστό και ως Kitsilano Beach), το γειτονικό πάρκο Vanier ή το φιλικό προς τα παιδιά Ναυτικό Μουσείο του Βανκούβερ . όλα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Kits Beach και το Kits Pool.

Μετά ή πριν από το μπάνιο σας, μπορείτε επίσης να περπατήσετε στην W 4th Avenue του Kitsilano για φαγητό και ψώνια: Ψώνια & Φαγητό στην W 4th Avenue του Kitsilano .