Αποθήκευση Αποσκευών Βανκούβερ

Αφήνοντας αποσκευές στο YVR, τον κρουαζιερόπλοιο ή το σιδηροδρομικό σταθμό

Ταξιδεύοντας με αποσκευές μπορεί να είναι επαχθή, ειδικά αν θέλετε ακόμα να δείτε κάποια αξιοθέατα στον προορισμό σας πριν από μια πτήση αργά τη νύχτα αλλά έχετε ήδη ελέγξει έξω από το ξενοδοχείο.

Ωστόσο, η εξεύρεση μιας ασφαλούς θέσης στο Βανκούβερ για να προστατέψετε τη βαλίτσα σας δεν χρειάζεται να είναι μια ταλαιπωρία. Ένας μικρός αριθμός χώρων προσφέρει υπηρεσίες αποσκευών, ενώ τα περισσότερα ξενοδοχεία διαθέτουν εγκαταστάσεις αποθήκευσης που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι επισκέπτες που έχουν την τελευταία μέρα στην πόλη.

Εάν ταξιδεύετε στο Βανκούβερ με το τρένο ή το λεωφορείο, πιθανότατα θα φτάσετε στην πόλη μέσω του Κεντρικού Σταθμού του Ειρηνικού, ο οποίος προσφέρει χώρο αποθήκευσης αποσκευών μικρής και μεγάλης διάρκειας για τους επιβάτες μέχρι το 2015, όταν η αρχή διέλευσης της πόλης έκλεισε την αποθήκη λόγους ασφαλείας.

Είτε έχετε μια στάση στο Βανκούβερ, μια κρουαζιέρα στη δυτική ακτή ή μια γρήγορη επίσκεψη που προγραμματίζεται, τα καλύτερα μέρη για την αποθήκευση των αποσκευών σας περιλαμβάνουν το Διεθνές Αεροδρόμιο του Βανκούβερ, το Καναδάς Place Storage, το PorterGenie App και σε πολλά ξενοδοχεία και καταλύματα μετά το check-out.