Η επανεξέταση του Wolseley

Ένα μεγάλο καφέ και εστιατόριο στο Piccadilly

Η κατώτατη γραμμή

Το Wolseley είναι ένα καφέ-εστιατόριο στο Piccadilly του Λονδίνου που αξίζει να επισκεφθείτε για το μεγάλο εσωτερικό του καθώς και τα εξαιρετικά αυγά Benedict.

Καλύτερες στιγμές

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Η εισαγωγή του Wolseley

Το κτίριο χρονολογείται στο 1921 και για πρώτη φορά χρησίμευσε ως εκθεσιακός χώρος για Wolseley Motors. Τα αυτοκίνητα δεν πωλούσαν καλά και η εταιρεία χρεοκόπησε. Ήταν τότε μια τράπεζα για πολλά χρόνια και η μικρότερη τραπεζαρία στο μπροστινό μέρος του εστιατορίου ήταν το Γραφείο του Διευθυντή Τράπεζας. Όταν η τράπεζα χρειάστηκε να αναβαθμίσει, δεν μπόρεσαν να κάνουν αλλαγές στο κτίριο καθώς είναι "καταχωρημένες" (πρέπει να διατηρηθούν) γι 'αυτό το πουλάνε και έγινε κινεζικό εστιατόριο το 1999. Το 2003 το κτήριο πωλήθηκε πάλι και εργασίες αποκατάστασης που αναλαμβάνεται για τη διατήρηση των μαρμάρινων δαπέδων και της μαύρης Ιαπωνικής λάκας εργασίας. Το εστιατόριο Wolseley άνοιξε τον Νοέμβριο του 2003.

Διεύθυνση: The Wolseley, 160 Piccadilly, Λονδίνο W1J 9EB

Τηλέφωνο: 020 7499 6996

Επίσημη Ιστοσελίδα: www.thewolseley.com

Δεν υπάρχει φωτογραφία

Δεν επιτρέπεται να τραβήξετε φωτογραφίες μέσα στο The Wolseley, κάτι που είναι καλό, καθώς πρέπει να απολαύσετε τη στιγμή και να βασιστείτε στα μάτια σας για να καταγράψετε το μεγαλείο του εσωτερικού.

Το εσωτερικό

Το ψηλό ταβάνι είναι εκπληκτικό και η διακόσμηση είναι εντυπωσιακή με άφθονο μαύρο λακαρισμένο ξύλο και φυσικό μάρμαρο. Οι πολυέλαιοι είναι τεράστιοι, αλλά απλά έχουν σχεδιαστεί και δεν είναι blingy.

Ενδυματολογικός κώδικας

Ένας χαλαρός έξυπνος-casual φόρεμα κώδικας ισχύει για τις περισσότερες συνεδριάσεις, αν και μπορεί να θέλετε να ντύνονται για το δείπνο για να συμπληρώσουν το περίτεχνο περιβάλλον.

Δωρεάν καρτ ποστάλ

Έξω από τις τουαλέτες στον κάτω όροφο μπορείτε να πάρετε κάρτες από το εσωτερικό του The Wolseley. Γράψτε τους στο τραπέζι σας και στη συνέχεια τους παραδώστε στη ρεσεψιόν και πληρώνουν τα ταχυδρομικά τέλη!

Πρωινό αναθεώρηση

Το Wolseley είναι ένα εξαιρετικό μέρος για ένα χαλαρό πρωινό το Σαββατοκύριακο. (Τις καθημερινές είναι δημοφιλές για επαγγελματικές συναντήσεις.) Έπρεπε να κρατήσω ένα τραπέζι αλλά μπορώ να κλείσω μόλις λίγες μέρες πριν και ενημερώθηκε στο τηλέφωνο ότι θα μπορούσα να έχω το τραπέζι για 1,5 ώρες, κάτι που είναι περισσότερο από αρκετό χρόνο για ΠΡΩΙΝΟ ΓΕΥΜΑ.

Το πρωινό μενού περιλαμβάνει πολλά αρτοσκευάσματα και άφθονες αγγλικές επιλογές, όπως μπέϊκον και τηγανητό ρολό αυγών, ψάρια, και το παραδοσιακό πλήρες αγγλικό πρωινό. Τα αυγά Benedict είναι ένα από τα υπογεγραμμένα πιάτα τους και πρέπει να πω ότι ήταν πολύ νόστιμο.

Το μενού της ημέρας σερβίρεται από τις 11.30 έως τα μεσάνυχτα. Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν τα στρείδια, τα οστρακοειδή και το χαβιάρι και το Plats du Jour όπως το Coq au Vin και το κατσαρόλα κουνελιών. Δεν υπάρχει μεγάλη προσφορά για τους χορτοφάγους.

Νομίζω ότι αυτό θα ήταν ένα διασκεδαστικό μέρος για να πάτε για ένα απογευματινό σέρβις καθώς τα επιδόρπια και τα μενού κέικ τους φαίνονται νευρικοί. Έχουν επίσης ένα set τσάι κρέμας ή το απογευματινό τσάι, αλλά σίγουρα πρέπει να κάνετε κράτηση ενός τραπέζι εκ των προτέρων.

Αν θα θέλατε να φτάσετε στον καφέ μου, σας συμβουλεύαμε ότι συχνά μπορείτε να πάρετε ένα τραπέζι αργά το απόγευμα χωρίς κράτηση.

Υπάρχει μια καλή επιλογή καφέ, αλλά όταν στην Αγγλία δοκιμάσετε ένα παραδοσιακό τσάι. Μου άρεσε η ασημένια τσαγιέρα, η κανάτα γάλακτος και το φίλτρο τσαγιού και καταλαβαίνω γιατί πωλούν τώρα αντίγραφα του ασημιού. Το χαλαρό τσάι των φύλλων χρειάζεται φίλτρο τσαγιού, οπότε σιγουρευτείτε ότι το χρησιμοποιείτε. Φαίνεται μπερδεμένος αλλά κλίνει.

συμπέρασμα

Δύο γλάστρες τσαγιού, αυγά Benedict και 12,5% χρέωση υπηρεσιών που προστέθηκαν στο λογαριασμό ήρθαν σε λιγότερο από 15 λίρες (περίπου $ 30). Δεν είναι ένα φθηνό μέρος για πρωινό, αλλά δεν νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πάτε εκεί. Δεν είναι επίσης εξωφρενικά ακριβό. Είναι περισσότερο η ευκαιρία να δούμε το εσωτερικό, να απολαύσετε το μεγάλο περιβάλλον και να αντιμετωπίσετε πραγματικά καλά για μερικές ώρες από ευγενικό, ευγενικό προσωπικό αναμονής.