Πού να βρείτε καταστήματα Apple στη Μινεάπολη και το St. Paul

Η Twin Cites Area έχει πέντε καταστήματα Apple

Αν ψάχνετε για ένα κατάστημα Apple στην περιοχή Minneapolis, St. Paul και Twin Cities της Μινεσότα, εδώ είναι όπου μπορείτε να πάτε. Η περιοχή διαθέτει πέντε καταστήματα της Apple όπου μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα της Apple και επίσης να επισκευάσετε τη δική σας. Διασκεδαστικό γεγονός: Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα της Apple online για να τα παραλάβετε σε ένα κατάστημα. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο και να ψωνίσετε στο δικό σας πρόγραμμα.

Οι ώρες μπορούν να αλλάξουν, γι 'αυτό φροντίστε να ελέγξετε την επίσημη ιστοσελίδα τους πριν ξεκινήσετε.

Apple καταστήματα στη Μινεάπολη

Apple Uptown: Αυτό το κατάστημα, στην περιοχή Minneapolis, στην οδό Hennepin 3018, πωλεί iPhones, iPads και όλα τα καλούδια Apple που μπορεί να ψάχνετε σε ένα κομψό κατάστημα. Η Apple άνοιξε αυτό το κατάστημα το 2010. Το κατάστημα είναι ανοιχτό επτά ημέρες την εβδομάδα.

Apple Store Edina - Southdale Center: Η Apple έχει ένα κατάστημα στο Mall Southdale της Edina. Το κατάστημα της Apple βρίσκεται στο κεντρικό επίπεδο του κεντρικού δικαστηρίου, κοντά στο Champs Sports. Το κατάστημα της Apple στην Edina βρίσκεται στο 1575 Southdale Centre, Edina.

Το Southdale Center ήταν στην πραγματικότητα το πρώτο εσωτερικό περιφερειακό εμπορικό κέντρο των Ηνωμένων Πολιτειών, το οποίο άνοιξε το 1956. Σήμερα διαθέτει 120 καταστήματα, εστιατόρια, κινηματογράφο και πολλά άλλα. Αξίζει να επισκεφθείτε για την ιστορική σημασία, αλλά και επειδή είναι αγκυροβολημένο από μερικές από τις πιο δημοφιλείς αλυσίδες σήμερα. Συμπεριλαμβανομένης της Apple.

Apple Store Roseville: Η Apple έχει ένα κατάστημα στο Rosedale Center Mall στο Roseville. Το Apple Store βρίσκεται στο κατώτερο επίπεδο της πτέρυγας του Macy, κοντά στο Gap.

Το κατάστημα της Apple στο Roseville βρίσκεται στο 1026 Rosedale Centre, Suite 470, Roseville.

Το Rosedale Centre, που βρίσκεται ακριβώς ανάμεσα στις πόλεις Twin City (Minneapolis και St. Paul), διαθέτει καταστήματα και casual εστιατόρια σε ένα μεγάλο δικαστήριο τροφίμων.

Apple Store Minnetonka - το Ridgedale Center: Η Apple έχει ένα κατάστημα στο Ridgedale Center στο Minnetonka.

Το Apple Store βρίσκεται στο κατώτερο επίπεδο του εμπορικού κέντρου, στη νότια πλευρά, μεταξύ του JCPenny και του Sears. Το κατάστημα της Apple βρίσκεται στο 12401 Wayzata Blvd., χώρο 1245, Minnetonka, δυτικά της Μινεάπολης κοντά στο πάρκο St. Louis.

Καταστήματα Apple στην περιοχή St. Paul

Το κατάστημα Mall of America είναι το πλησιέστερο κατάστημα της Apple στον St. Paul.

Η Apple στο Mall of America: Οι ταξιδιώτες που επισκέπτονται το διάσημο Mall of America θα βρουν ένα κατάστημα Apple στον πρώτο όροφο, στη νότια πλευρά, μεταξύ των Macy's και Bloomingdales. Το κατάστημα της Apple στο Mall of America είναι 132 South Ave., Bloomington.