Ένα προφίλ της γειτονιάς Longfellow στη Νότια Μινεάπολη

Ο Longfellow δεν είναι τεχνικά σωστός, αλλά σχεδόν καθολικά χρησιμοποίησε το όνομα για το τμήμα της Νότιας Μινεάπολη μεταξύ του Light Rail και του ποταμού Μισισιπή. Είναι μια ήσυχη, οικιστική, μέτρια ακριβή γειτονιά δημοφιλής με οικογένειες και ζευγάρια.

Τοποθεσία Longfellow

Επισήμως, ο "Longfellow" μπορεί να αναφέρεται σε μια κοινότητα αρκετών γειτονιών στη νότια Μινεάπολη. Η κοινότητα Longfellow περιλαμβάνει μια γειτονιά που επίσημα ονομάζεται Longfellow, συν τις συνοικίες Seward, Howe, Cooper και Hiawatha.

Η επίσημη γειτονιά Longfellow είναι ένα τραχύ τετράγωνο μίλι μεταξύ της λεωφόρου Hiawatha και της 38ης λεωφόρου και στη συνέχεια μεταξύ της 27ης οδού και της 34ης οδού. Στην πράξη, όλα στην τριγωνική περιοχή νότια της 27ης οδού μεταξύ της λεωφόρου Hiawatha και του ποταμού Μισισιπή είναι γνωστή ως Longfellow. Αυτή η περιοχή περιλαμβάνει την επίσημη συνοικία Longfellow, καθώς και Cooper, Howe και Hiawatha.

Ιστορία του Longfellow

Ο Longfellow ήταν πάντα μια κατοικημένη γειτονιά. Οι μετανάστες που ζουν σε στενές γειτονιές στα νότια και στα ανατολικά του Downtown Minneapolis άρχισαν να μετακινούνται στην περιοχή Longfellow όταν έχουν τοποθετηθεί γραμμές τραμ που συνδέουν το κέντρο της Μινεάπολη με το Richfield και τα νότια προάστια στις αρχές του εικοστού αιώνα. Και εκείνο τον καιρό, έγιναν διαθέσιμα τα καταστήματα σπιτιών, επιτρέποντας στην ιδιοκτήτρια κατοικία μια δυνατότητα για τους πληθυσμούς της εργατικής τάξης της Μινεάπολη. Μικρές οικογενειακές κατοικίες, πολλά μοντέλα της Sears Catalog από τη δεκαετία του 1920, κυριαρχούν στο απόθεμα κατοικιών στο Longfellow.

Η στέγαση του Longfellow

Η γειτονιά Longfellow αναπτύχθηκε για πρώτη φορά ως οικιστική γειτονιά τη δεκαετία του 1920. Ένας σημαντικός τύπος κατοικίας, ένας που χαρακτηρίζει το Longfellow, είναι τα καταλύματα Sears Catalog, μονοκατοικίες που χτίστηκαν τη δεκαετία αυτή. Οι μεζονέτες και τα μονοκατοικίες που χρονολογούνται από τη δεκαετία του 1920 έως τη δεκαετία του 1970 διανέμονται μέσω της γειτονιάς.

Τα πιο σύγχρονα, μεγαλύτερα σπίτια έχουν χτιστεί πρόσφατα στο ανατολικό μισό της γειτονιάς, κοντά στον ποταμό. Διαμερίσματα είναι πιο δύσκολο να βρεθεί στο Longfellow. Τα περισσότερα βρίσκονται σε μικρά κτίρια, με μερικά νεότερα πολυκατοικίες κοντά στην οδό Hiawatha.

Οι κάτοικοι του Longfellow

Ο Longfellow είναι κυρίως μεσαία τάξη, επαγγελματική γειτονιά. Η διαθέσιμη κατοικία - μικρές μονοκατοικίες - προσελκύει μικρές οικογένειες και ζευγάρια. Επειδή η γειτονιά είναι τόσο κοντά στα δύο κέντρα, πολλοί άνθρωποι εργάζονται στο Downtown Minneapolis και στο Downtown St. Paul . Τα ανατολικά τμήματα της γειτονιάς, κοντά στον ποταμό, είναι πλουσιότερα και το δυτικό μισό, κοντά στη λεωφόρο Hiawatha και τη γραμμή Light Rail, έχει περισσότερους κατοίκους εργατικής τάξης.

Τα σχολεία του Longfellow

Το Dowling, Longfellow και Hiawatha είναι δημόσια δημοτικά σχολεία στη γειτονιά Longfellow. Το Sandford είναι ένα γυμνάσιο. Δεν υπάρχει γυμνάσιο στη γειτονιά Longfellow, αλλά τα γυμνά σχολεία Νότου και Ρούσβελτ, και τα δύο εντός των τμημάτων των δυτικών συνόρων της γειτονιάς, εξυπηρετούν τον πληθυσμό του Longfellow.

Η Ακαδημία Minnehaha είναι ιδιωτική χριστιανική σχολή για παιδιά προσχολικής ηλικίας μέσω του γυμνασίου.

Επιχειρήσεις του Longfellow

Ο Longfellow δεν είναι προορισμός αγορών - αλλά αυτό οδηγεί σε μια πιο ήσυχη, ειρηνική γειτονιά.

Οι κύριοι δρόμοι της γειτονιάς, η οδός της λίμνης και η λεωφόρος Hiawatha έχουν τράπεζες, φαρμακεία και άλλα απαραίτητα.

Η πιο γνωστή τοπική επιχείρηση της γειτονιάς είναι το θέατρο Riverview, ένα ανακαινισμένο κινηματογράφος που δείχνει ταινίες δεύτερης κατηγορίας και κλασικά με τιμές εισιτηρίων με έκπτωση. Απέναντι από το θέατρο Riverview είναι το Riverview Cafe, ένα πολύ δημοφιλές καφενείο και το wine bar. Το Fireroast Mountain Cafe είναι ένα άλλο καφενείο γειτονιάς, όπως και ο καφές, ένα αιθιοπικό καφέ και ο καφές Minnehaha.

Η μεταφορά του Longfellow

Το Longfellow εξυπηρετείται από τη σιδηροδρομική γραμμή Hiawatha Light, η οποία εκτείνεται κατά μήκος των δυτικών συνόρων του Longfellow, συνδέοντας το Downtown Minneapolis, το αεροδρόμιο και το Mall of America. Τα λεωφορεία εξυπηρετούν και τη γειτονιά, συνδέοντας το κέντρο της Μινεάπολης με τις άλλες συνοικίες της Μινεάπολης και το Longfellow είναι ένα από τα λίγα μέρη εκτός από το κέντρο της Minneapolis για να πάρετε ένα λεωφορείο προς το St.

Παύλος.

Το Longfellow βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στην πόλη της Μινεάπολη, οπότε αρκετοί αυτοκινητόδρομοι και οι μεγάλοι αυτοκινητόδρομοι Twin Cities, I-35 και I-94 είναι πολύ κοντά.

Η νότια άκρη του Longfellow βρίσκεται σε απόσταση μισού μιλίου από τη Minneapolis-St. Διεθνές Αεροδρόμιο Παύλου.

Πάρκα και αναψυχή του Longfellow

Το πιο γνωστό πάρκο στο Longfellow είναι το πάρκο Minnehaha , το οποίο φιλοξενεί τους διάσημους καταρράκτες του Minnehaha. Άλλα πάρκα γειτονιάς, όπως το Longfellow Park, είναι πολύ δημοφιλή για οικογένειες.

Ο ποταμός West River είναι πολύ γραφικός, με μονοπάτι και ποδηλατόδρομο και ένα αγαπημένο μέρος για δρομείς, περιπατητές, ποδηλάτες, άτομα που ασκούν τα σκυλιά τους, κυλίνδρους και κυλιόμενους σκιέρ.