Ο βασικός οδηγός για τη λίμνη Harris της Μινεάπολη

Η λίμνη Harriet είναι μια πολύ όμορφη και δημοφιλής λίμνη στη νοτιοδυτική Μινεάπολη. Η λίμνη περιβάλλεται από λόφους, δάση, πάρκο και κήπους και περιλαμβάνει τρία μίλια ποδηλατοδρόμων και διαδρομών σκέιτερ και ένα μονοπάτι 2,75 μιλίων για περιπατητές και δρομείς.

Διασκέδαση στο Bandshell

Σε πολλά καλοκαιρινά σαββατοκύριακα και βραδιές, υπάρχει μια συναυλία, παράσταση ή άλλη μορφή διασκέδασης στη λίμνη Harriet Bandshell, στη βόρεια ακτή της λίμνης (όπου συναντώνται η East Lake Harriet Parkway και η West Lake Harriet Parkway).

Το bandshell έχει γυάλινο τοίχο, έτσι ώστε οι ναυτικοί και οι ναυτικοί μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν την ψυχαγωγία από τη λίμνη.

Η λίμνη Harriet Bandshell είναι μια άτυχη δομή. Το πρώτο αλεξίπτωτο, που χτίστηκε το 1888, καίγεται, όπως και η αντικατάστασή του. Μια τρίτη ζώνη καταστράφηκε από μια καταιγίδα το 1925. Η τέταρτη ταινία, που υποτίθεται ότι ήταν προσωρινή αντικατάσταση, έμεινε για σχεδόν εξήντα χρόνια, μέχρι να σπάσει το 1985 και να χτιστεί το κάστρο που σχηματίζεται σήμερα.

Πρόσθετες δραστηριότητες και εκδηλώσεις

Η λίμνη Harriet είναι ένα δημοφιλές μέρος για βαρκάδα και ιστιοπλοΐα. Το Lake Harriet Yacht Club πραγματοποιεί ιστιοπλοΐα στη λίμνη Harriet και μπορούν να ενοικιαστούν καραβάκια, καγιάκ και κανό.

Το γιοτ κλαμπ επίσης διοργανώνει εβδομαδιαίες αγώνες, καθώς και regattas και άλλες εκδηλώσεις στη λίμνη.

Κατά τους μήνες Απρίλιο και Μάιο, τα μεταναστευτικά πτηνά πραγματοποιούν ενδιάμεσες στάσεις στο καταφύγιο πτηνών Thomas Sadler Roberts, το οποίο διαθέτει καταφύγιο για την παρακολούθηση των επισκεπτόμενων πτηνών.

Παραλίες

Η λίμνη Harriet έχει δύο παραλίες, οι οποίες και οι δύο έχουν ναυαγοσώστες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η North Beach βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το συγκρότημα και διαθέτει σχοινιά για να κρατήσει τους κολυμβητές και τα boaters χωριστά. Η δεύτερη παραλία, Southeast Beach, είναι λίγο πιο ήσυχη και σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τη βόρεια παραλία.

Αξιοθέατα

Στη νοτιοανατολική ακτή της λίμνης Harriet, και στις δύο πλευρές του Roseway Road, βρίσκονται οι κήποι του Lyndale Park, με αρκετούς κήπους.

Το τυπικό Rose Garden έχει πολλές ποικιλίες τριαντάφυλλων. Υπάρχει επίσης ένας κήπος ειρήνης, ένας βραχόκηπος, ένας ετήσιος / πολυετής κήπος και ο κήπος πολυετούς δοκιμής.

Αναζητήστε ένα Elf House στη βάση ενός λεπτού δέντρου με ένα μικρό κήπο που φυτεύεται γύρω από αυτό ανάμεσα στο ποδήλατο και τα μονοπάτια πεζοπορίας, λίγο πιο πέρα ​​από τη νότια λεωφόρο Oliver. Ο τοπικός μύθος λέει ότι οι σημειώσεις που απομένουν στο δέντρο για τον ξωτικό απαντούν πάντα με ένα μήνυμα.

Η γραμμή Como-Harriet Streetcar είναι ένα μικρό επιζών τμήμα των γραμμών τρόλεϊ που κάποτε έτρεξε γύρω από τη Minneapolis και το St. Paul. Τα τρόλεϊ τρέχουν μεταξύ των δυτικών ακτών της λίμνης Harriet (Queen Avenue South και West 42nd Street) στη λίμνη Calhoun (Richfield Road νότια της Δυτικής 36ης οδού) τους καλοκαιρινούς μήνες.

Στάθμευση

Υπάρχει ένας χώρος στάθμευσης στο βόλτα, στην οδική στάθμευση κοντά στη γέφυρα, και όλα γύρω από τη λίμνη.