Κούρσες του Κονέκτικατ

Ένας οδηγός Antique Lover's και Bargain Hunter's Guide σε αγορές ψύλλων στο CT

Κονγκόκτουτ Οδηγός αγορών ψύλλων

Το Κοννέκτικατ φιλοξενεί τη μεγαλύτερη υπαίθρια αγορά ψύλλων στη Νέα Αγγλία και αρκετές άλλες τακτικά προγραμματισμένες αγορές, όπου θα αγαπάτε το κυνήγι για ένα μοναδικό ευρήματα. Την τελευταία φορά που επισκέφθηκα μια υπαίθρια αγορά του Κοννέκτικατ, ήρθα σπίτι με αυτό το τραπέζι κορμό δέντρου! Προγραμματίστε την αποστολή αγορών σας με αυτόν τον οδηγό.

Εσωτερική αγορά του χωριού του ελέφαντα
490 Danbury Road (διαδρομή 7)
Νέα Milford, CT
860-355-1448
Κυριακές, εποχιακά

Το mecca ενός προγράμματος περιήγησης, ο τομέας αυτός γεμίζει με 500 πωλητές: Είναι η μεγαλύτερη αγορά ψύλλων του Κοννέκτικατ και η μεγαλύτερη εβδομαδιαία αγορά ψύλλων σε όλη τη Νέα Αγγλία. Η σεζόν ξεκινάει τον Απρίλιο και συνεχίζεται, επιτρέποντας τις καιρικές συνθήκες, κάθε Κυριακή μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου. Αυτή η αγορά ψύλλων είναι γεμάτη με αντιπροσώπους που πωλούν λίγα πράγματα: αντίκες, εργαλεία, φυτά, βιβλία, νέα ρούχα, μεταχειρισμένα έπιπλα, παιχνίδια, ηλεκτρονικό εξοπλισμό και πολλά άλλα. Οι πρώην αγοραστές γίνονται δεκτοί στις 4:45 π.μ. και οι πρώτοι αγοραστές στις 5:45 π.μ. - χρεώνονται επιπλέον τέλη. Στις 7 το πρωί, όλοι οι άλλοι μπαίνουν για $ 2. Η είσοδος είναι ελεύθερη από τις 2 μ.μ. έως ότου η υπαίθρια αγορά σταματήσει στις 3:30 μ.μ. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται.

Κολλέγιο Μάρτλερ
Slater Mill Mall, 2 αυτοκίνητα Wedgewood Drive
Jewett City, CT
860-376-3935
Κυριακές, όλο το χρόνο

Αυτή η εσωτερική / υπαίθρια αγορά ψύλλων λειτουργεί τις Κυριακές μόνο από τις 9 π.μ. έως τις 4 μ.μ. όλο το χρόνο. Αφήστε αρκετό χρόνο για να περιηγηθείτε στις προσφορές από περισσότερους από 150 προμηθευτές.

Αγορά ψύλλων στη διασταύρωση
105 East Main Street
Plainville, CT
860-793-6991
Σάββατα και Κυριακή, όλο το χρόνο

Αυτή η μικρή, παλιομοδίτικη εσωτερική αγορά ψύλλων με 20 αντιπροσώπους λειτουργεί σαββατοκύριακα από τις 9 π.μ. έως τις 4 μ.μ. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Mansfield Marketplace Ψύλλων Αγοράς
228 Roadford Road
Κέντρο Mansfield, CT
860-456-2578
Κυριακές, όλο το χρόνο

Προχωρήστε στην μεγαλύτερη υπαίθρια αγορά του Ανατολικού Κοννέκτικατ οποιαδήποτε Κυριακή από τις 8 π.μ. έως τις 3 μ.μ. και θα βρείτε πωλητές που εμφανίζουν τα προϊόντα τους σε εσωτερικούς χώρους σε όλες τις καιρικές συνθήκες και σε εξωτερικούς χώρους όταν ο ήλιος λάμπει. Ο χώρος στάθμευσης είναι 2 €. Υπάρχει σνακ μπαρ στο χώρο του ξενοδοχείου.

Μάρκετ εσωτερικού χώρου του Maplewood
Maplewood Park, 458 Danbury Road
Νέα Milford, CT
203-512-5957
Σάββατα και Κυριακή, όλο το χρόνο

100 περίπου αντιπρόσωποι βρίσκονται όλο το χρόνο σε αυτή την μεγάλη εσωτερική αγορά ψύλλων που πραγματοποιείται το Σάββατο και την Κυριακή από τις 9 π.μ. έως τις 4 μ.μ. Η είσοδος και η στάθμευση είναι δωρεάν.

Woodbury Αντίκες & Ψύλλων Αγορά
25 Sherman Hill Road
Woodbury, CT
203-263-6217
Τα Σάββατα και τις Κυριακές, επιτρέποντας τις καιρικές συνθήκες

Από το 1967, αυτή η υπαίθρια αγορά λειτουργεί σαββατοκύριακα, επιτρέποντας καιρό, με αντιπροσώπους από όλη τη Νέα Αγγλία. Η εκδήλωση πραγματοποιείται κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 7:30 π.μ. έως τις 2:30 μ.μ. Η είσοδος και η στάθμευση είναι δωρεάν. Επισκεφθείτε επίσης δεκάδες πολυτελή καταστήματα με αντίκες που βρίσκονται κατά μήκος της ιστορικής Main Street του Woodbury. Το Woodbury έχει ονομαστεί η πρωτεύουσα των Αντίχων του Κοννέκτικατ.

Η Αχυρώνα και η Αγορά του Wright
99 Wright Road
Torrington, CT
860-482-0095
Σάββατα και Κυριακή, όλο το χρόνο

Αυτός ο ετήσιος εσωτερικός θησαυρός βρίσκεται έξω από τη διαδρομή 4 στο Torrington του Κοννέκτικατ. Μεγαλύτερο από αυτό που φαίνεται από έξω, αυτή η αγορά πολλαπλών αντιπροσώπων έχει 40 χώρους γεμάτους αντίκες και συλλεκτικά αντικείμενα για να εξερευνήσετε κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 10 π.μ. έως τις 4:30 μ.μ. (κλειστές διακοπές).

Ήμουν συγκλονισμένος από την επιλογή κατά την πιο πρόσφατη επίσκεψή μου, αλλά η ομορφιά της ψώνια ψύλλων αγορά δεν γνωρίζετε ποτέ τι θα βρείτε.

Ειδική σημείωση: Αυτές οι λίστες της αγοράς ψύλλων του Κοννέκτικατ ενημερώθηκαν τελευταία φορά τον Ιούλιο του 2017. Είναι πάντα μια καλή ιδέα να καλέσετε μπροστά για να βεβαιωθείτε ότι μια αγορά ψύλλων του Κοννέκτικατ είναι σε λειτουργία πριν κάνετε ένα ξεχωριστό ταξίδι. Οι αγορές ψύλλων ενδέχεται να κλείσουν λόγω κακοκαιρίας ή άλλων παραγόντων.

Δείτε επίσης: Ακραίες αγορές του Ρόουντ ΑϊλαντΜασαχουσέττης αγορές ψύλλωνΑγορές γουλιέλαιο του Νιου Χάμσαϊρ