Ρόουντ Άιλαντ Αγορές

Κατάστημα για Αντίκες και Μοναδικά Vintage Βρίσκει σε αγορές της Ρόουντ Άιλαντ

Ρόουντ Άιλαντ Οδηγός αγορών ψύλλων

Όταν βλέπετε τα θεαματικά σπίτια στην Ρόουντ Άιλαντ, μπορείτε να θελήσετε να μπορείτε να περιπλανηθείτε στα σοκάκια τους! Το επόμενο καλύτερο; Αγορές για αντίκες και άλλα δροσερά vintage ευρήματα στις υπαίθριες αγορές του Ρόουντ Άιλαντ. Είτε βρίσκεστε στην πρωτεύουσα του Ρόουντ Άιλαντ, το Providence , είτε επισκεφθείτε την ακτή Ρόουντ Άιλαντ, εδώ είναι ο οδηγός σας για εποχιακές και εποχικές αγορές ψύλλων για εξερεύνηση.

Ο Πρόγονος Φάλια
Καλοκαιρινή περίοδος: Providence River Greenway (απέναντι από το 345 South Water Street)
Χειμερινή περίοδος: Ελπίδα γυμνασίου καφέ (εισάγετε στο πίσω μέρος), 324 Hope Street
Providence, RI
401-484-7783
Κυριακές, καλοκαίρι και πτώση
Δεύτερη και τέταρτη Κυριακή του μήνα, χειμώνα και άνοιξη

Αυτό το δημοφιλές κέντρο ψύλλων του Providence στο κέντρο της πόλης είναι τώρα μια εμπειρία όλο το χρόνο, και αν είστε σε vintage, αυτή είναι η αγορά ψύλλων για σας. Ανοιχτά σε εξωτερικούς χώρους κάθε Κυριακή από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ. από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο, η αγορά κινείται σε εσωτερικούς χώρους για τις τρεις πρώτες Κυριακές τον Δεκέμβριο (σκέφτεστε τις διακοπές για αγορές!) Και λειτουργεί τη δεύτερη και την τέταρτη Κυριακή κάθε μήνα μέσα στο χειμώνα και την άνοιξη. Μερικοί λαοί πηγαίνουν μόνο για τα φορτηγά τροφίμων κατά τη διάρκεια των θερμών καιρικών μηνών.

Μεγάλη κορυφαία αγορά ψύλλων
Atlantic Mills, 120 Manton Avenue
Providence, RI
401-274-0060
Σαββατοκύριακα, όλο το χρόνο

Αυτή η εσωτερική / υπαίθρια αγορά ψύλλων στην πρωτεύουσα του Ρόουντ Άιλαντ είναι ανοιχτή τα Σάββατα και τις Κυριακές από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ. όλο το χρόνο.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αγορά ψύλλων στην πολιτεία και προορισμό για κυνηγούς των συναλλαγών.

Δημοφιλής Πόλη Galleria
1 Ann & Hope Way
Cumberland, RI
401-229-6663
Σαββατοκύριακα, όλο το χρόνο

Είναι μια μόνιμη εσωτερική αγορά ψύλλων με 100 + χώρους πωλητών και ζωντανές δημοπρασίες. Με τα τρόφιμα που διατίθενται στην περιοχή, μπορείτε να ψωνίσετε για εκλεκτικά προϊόντα όλη την ημέρα.

Οι ώρες είναι 9 π.μ. έως 5 μ.μ. τα Σάββατα και τις Κυριακές.

Plainfield Pike Flea Market
2111 Plainfield Pike
Johnston, RI
401-640-2601
Κυριακές, εποχιακά

Η μεγαλύτερη υπαίθρια υπαίθρια αγορά του Ρόουντ Άιλαντ προσφέρει χώρους διανομέων για μόλις $ 20 και με χώρο για περισσότερους από 500 πωλητές, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η ποικιλία των προϊόντων θα είναι εκπληκτική. Κυνήγι για θησαυρούς τις Κυριακές από τις 6 π.μ. έως τις 3 μ.μ. από τα μέσα Απριλίου έως το Νοέμβριο, επιτρέποντας τις καιρικές συνθήκες. Η είσοδος για προγράμματα περιήγησης είναι δωρεάν.

Γενική Stanton Inn Flea Market
4115 Old Post Road / Διαδρομή 1
Charlestown, RI
Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα αργία, εποχιακή

Αυτή η υπαίθρια αγορά ψύλλων είναι ανοιχτή από τις 8 π.μ. έως τις 3:30 μ.μ. τα σαββατοκύριακα και τις αργίες τη Δευτέρα τους καλοκαιρινούς μήνες και διαθέτει περίπου 100 αντιπροσώπους. Είναι μια από τις παλαιότερες αγορές ψύλλων στο Ρόουντ Άιλαντ, σε λειτουργία για περισσότερα από 50 χρόνια. Η είσοδος είναι δωρεάν, αλλά το αργότερο στις 2 Αυγούστου υπάρχει τέλος στάθμευσης 2 $.

Διαδρομή 177 Ψύλλων
1560 Bulgarmarsh Road
Tiverton, RI
Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα, όλο το χρόνο

Αυτή η αγορά ψύλλων διαθέτει περίπου 50 αντιπροσώπους και λειτουργεί Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα από τις 8 π.μ. έως τις 3 μ.μ. Η είσοδος και η στάθμευση είναι δωρεάν.

Ειδική σημείωση: Είναι πάντα μια καλή ιδέα να καλέσετε μπροστά για να βεβαιωθείτε ότι μια αγορά ψύλλων είναι σε λειτουργία πριν κάνετε ένα ξεχωριστό ταξίδι.

Οι αγορές ψύλλων ενδέχεται να κλείσουν λόγω κακοκαιρίας ή άλλων παραγόντων.