Νέος οδηγός αγορών της Αγγλίας

Η Νέα Αγγλία είναι η καλύτερη θέση της Αμερικής για να κυνηγήσει τους θησαυρούς της αγοράς ψύλλων

Οι αγορές ψύλλων είναι ένα βασικό καλοκαίρι της Νέας Αγγλίας. Καθώς οδηγείτε τους δρόμους της Νέας Αγγλίας και βλέπετε τις μικρές πόλεις της περιοχής, η πιθανότητα να προσκρούσει σε μια υπαίθρια αγορά ψύλλων είναι αρκετά υψηλή.

Οι αγορές ψύλλων φαίνεται να εκτοξεύονται σε χώρους στάθμευσης, κενά πεδία και σε εκθεσιακούς χώρους σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο κατά τη θερινή περίοδο των ταξιδιών. Πολλές από αυτές τις αγορές ψύλλων είναι γεγονότα συγκέντρωσης χρημάτων για τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις, επομένως μπορεί να συμβούν μόνο ένα Σαββατοκύριακο ή ακόμα και μία ημέρα του έτους.

Αν ψάχνετε για ευκαιρίες και θησαυρούς σε μια αγορά ψύλλων είναι ένα από τα πάθη σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε ζητήσει από τους πανδοχεία σας και άλλους που συναντάτε κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας για πληροφορίες σχετικά με εκδηλώσεις ψύλλων ή παραλάβετε μια τοπική εφημερίδα όταν φτάσετε.

Αν προτιμάτε να μην βρίσκεστε στην τύχη μια αγορά ψύλλων της Νέας Αγγλίας, ο οδηγός μου θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τακτικές εκμεταλλεύσεις ψύλλων σε όλα τα έξι κράτη της Νέας Αγγλίας: Κονέκτικατ , Μέιν , Μασαχουσέτη , Νιου Χάμσαϊρ , Ρόουντ Άιλαντ και Βερμόντ . Μεταξύ των αγορών, θα βρείτε επίσης μερικές που λειτουργούν σε εσωτερικούς χώρους όλο το χρόνο.

5 Λόγοι Η Νέα Αγγλία είναι η Καλύτερη Περιοχή της Αμερικής για τις αγορές των ψαριών

Έχω κάνει μια τολμηρή αξίωση, οπότε τώρα θα έπρεπε να το υποστηρίξω! Τι ακριβώς κάνει τη Νέα Αγγλία τον ιδανικό προορισμό για τους οπαδούς της αγοράς ψύλλων;

1. Στη Νέα Αγγλία, οι περισσότερες αγορές ψύλλων είναι στην πραγματικότητα αγορές αντίκες, επίσης, όπου πολλοί πωλητές πωλούν εξαιρετικά συλλεκτικά και δυνητικά πολύτιμα αντικείμενα - όχι μόνο τα φτηνά υπερχρεωτικά και τα σκουπίδια πώλησης αυλής.

Η ποικιλία που θα βρείτε στις περισσότερες αγορές ψύλλων στην περιοχή τους καθιστά τόσο διασκεδαστικό να περιηγηθείτε - ακόμα κι αν δεν έχετε χώρο στο αυτοκίνητο ή στη βαλίτσα σας για μεγάλες αγορές.

2. Η Νέα Αγγλία είναι μια περιοχή παλαιών κατοικιών, αγροκτημάτων και εργοστασίων, και γνωρίζετε ότι υπάρχουν ακόμη σοφίτες και αχυρώσεις και αποθήκες γεμάτα με μοναδικά αντικείμενα από το παρελθόν.

Όταν αυτοί οι θησαυροί βλέπουν το φως της ημέρας, είναι συχνά σε μια αγορά ψύλλων.

3. Επειδή τα έξι κράτη μας συσσωρεύονται κοντά, μπορείτε εύκολα να κάνετε ένα σαββατοκύριακο για να διερευνήσετε διάφορες αγορές ψύλλων. Και αν είστε πωλητής, μπορείτε επίσης να φορτώσετε το φορτηγό σας και το φορτηγό σας και να κάνετε πολλαπλές μετακινήσεις, φτάνοντας σε μία ομάδα πιθανών αγοραστών το Σάββατο, στη συνέχεια πετώντας τα προϊόντα σας αλλού την Κυριακή.

4. Οι νέοι Αγγλοι είναι πασίγνωστοι για το ότι είναι "λιτές Yankees", και αυτό σημαίνει ότι ποτέ δεν θα ρίξουμε τίποτα έξω, αν μπορεί να έχει αξία κάτω από τη γραμμή. Σημαίνει επίσης ότι υποστηρίζουμε τις αγορές ψύλλων, και όπου τα πλήθη είναι, οι καλύτεροι πωλητές είναι πάντα.

5. Έχουμε τον Brimfield : τον παππού του όλες τις αγορές ψύλλων! Το Brimfield Antique Show, που πραγματοποιείται τρεις φορές κάθε χρόνο στο Brimfield της Μασαχουσέτης, θεωρείται συνήθως ως η μεγαλύτερη υπαίθρια παλαιά παράσταση στον κόσμο. Είναι ένας προορισμός λίστας κουβάδων τόσο για τους σοβαρούς συλλέκτες όσο και για τους απλούς περίεργους. Το Brimfield εμφανίζεται σχεδόν σε κάθε κορυφαίο κατάλογο αγοράς ψύλλων που θα βρείτε, συμπεριλαμβανομένου του οδηγού του CNN για τις καλύτερες αμερικανικές αγορές ψύλλων, του περιοδικού "Flea Market Insiders" για τις 20 καλύτερες αγορές στις ΗΠΑ και του Travel + Leisure για τις καλύτερες αμερικανικές αγορές.

Καλο κυνηγι!