Βορειοδυτικές χειμερινές ιδέες διακοπών

Ιδέες για βορειοδυτικές χειμερινές αποδράσεις

Τα βουνά που καλύπτονται από χιόνια και τα δάση που καλύπτονται από παγετό ορίζουν το βορειοδυτικό τοπίο κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Ο άγριος άνεμος και τα συντριπτικά κύματα κινούνται στην ακτή του Ειρηνικού. Αυτές οι συνθήκες δημιουργούν τη ρύθμιση για διασκεδαστικές και ζεστές χειμερινές διακοπές. Μπορείτε να αγκαλιάσετε τη φωτιά με ζεστή σοκολάτα και επιτραπέζια παιχνίδια μετά από μια μέρα αυστηρού παιχνιδιού σε μια χιονισμένη χώρα. Ή απολαύστε ένα ποτήρι βορειοδυτικό κρασί και ντόπιο τυρί, ενώ κοιτάζετε πάνω από μια θυελλώδη παραλία ωκεανού.

Ακολουθούν ορισμένες κορυφαίες συστάσεις για προορισμούς χειμερινών διακοπών στη Βορειοδυτική Αμερική:

Παρακολουθήστε τη χειμερινή καταιγίδα στην ακτή του Ειρηνικού

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι οι χειμερινές διακοπές περνούν από τα χιονισμένα βουνά και τα δάση. Και ενώ αυτό είναι δημοφιλές, το Pacific Northwest προσφέρει μια συναρπαστική εναλλακτική λύση - βλέποντας τη θύελλα. Οι καταιγίδες που κυλούν πάνω από το Λίβανο Ειρηνικού την ακτή του Όρεγκον και την ακτή της Πολιτείας της Ουάσινγκτον. Είναι ιδιαίτερα συναρπαστικό να παρακολουθήσετε το τεράστιο κύμα των κραδασμών κατά των τραχιών βραχώδεις παραλίες του Pacific Northwest. Μερικοί λαοί επιλέγουν να χαροποιήσουν τα στοιχεία, κατευθύνοντας σε βασικές απόψεις για να παρακολουθήσουν τα άγρια ​​κύματα. Άλλοι προτιμούν να παρακολουθούν από μέσα, στην άνεση ενός παραθαλάσσιου εξοχικού σπιτιού ή συγκυριαρχία, νιώθοντας άνετα και απολαμβάνοντας μια θερμότητα.

Όποια επιλογή και αν επιλέξετε, το Pacific Northwest Watching είναι μια συναρπαστική εμπειρία που είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για τους καλούς καιρούς με τους φίλους και την οικογένεια.

Αναδυόμενα χιονοδρομικά αθλήματα στα βορειοδυτικά

Το Northwest είναι μια τεράστια παιδική χαρά όλο το χρόνο για κάθε είδους αναψυχή και είναι η γενέτειρα οποιουδήποτε αριθμού νέων αθλημάτων.

Οι πρόσφατες εξελίξεις στη χειμερινή διασκέδαση περιλαμβάνουν τη λίπανση χιονιού ελαστικών, η οποία είναι σαν την ορεινή ποδηλασία στο χιόνι. Τα ενοικιαζόμενα ποδήλατα ελαστικών είναι πλέον διαθέσιμα σε πολλά χιονοδρομικά κέντρα της Βορειοδυτικής Ευρώπης . Δεν είναι καινούργιο, αλλά το χιονοπέδιλα έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλές τα τελευταία χρόνια. Διατίθενται πολλές εκδρομές με ιπτάμενο χιονοδρομικό κέντρο και εργαστήρια.

Χειμερινά γεγονότα και φεστιβάλ στο Βορειοδυτικό

Η ευκαιρία να παρακολουθήσετε ένα φεστιβάλ διασκέδασης ή μια ειδική εκδήλωση είναι μόνο ένας λόγος για να προγραμματίσετε τη βορειοδυτική χειμερινή απόδραση. Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα Βορειοδυτικά:

Τα χειμερινά ταξίδια και η αναψυχή δημιουργούν μερικούς μοναδικούς κινδύνους και προκλήσεις. Για την ασφάλειά σας και την άνεση, βεβαιωθείτε ότι έχετε μαζί σας τα συνιστώμενα εργαλεία και εξοπλισμό.

Ασφάλεια χειμερινής οδήγησης
Οι φίλοι του Take Winter by Storm συστήνουν να συσκευάσετε τα εξής στο αυτοκίνητό σας. Είναι καλή ιδέα να ετοιμάσετε ένα κιτ στην αρχή της σεζόν και να το κρατήσετε στο αυτοκίνητό σας όλο το χειμώνα.

Χειμερινή ασφάλεια αναψυχής
Εάν είστε επικεφαλής στην πατρίδα για τέτοιες αναψυχές όπως σκι αντοχής, χιονοπέδιλα ή snowmobiling, οι εμπειρογνώμονες με το εθνικό δάσος του Wenatchee συνιστούν να φέρετε τα εξής στο πρόσωπό σας: