Οι τελευταίες βορειοανατολικές χειμερινές διακοπές σας

Οι αιχμές του βορειοανατολικού τμήματος του χιονιού μπορεί να μην ανταγωνίζονται τους δύτες, αλλά η δραματική ποικιλομορφία του τοπίου της περιοχής και οι εκλεκτικές επιλογές για υπαίθρια αναζωογόνηση καθιστούν την παιδική χαρά ενός εραστή του χειμώνα αθλητισμού. Με εύκολη πρόσβαση σε μεγάλες πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, η Φιλαδέλφεια και η Βοστώνη, θα βρείτε όχι μόνο προορισμούς για σκι και σνόουμπορντ, αλλά και ευκαιρίες για ξέφρενη και πεζοπορία, χιονοπέδιλα ή σκι αντοχής σε παρθένα δάση. σε χιονοσανίδα. σε παγοδρομίες ή σε χιονοσανίδες ... ίσως ακόμη και να δοκιμάσετε ψαροντούφεκο ή έλκηθρο σκυλιών.

Είτε είστε μαύρος διαμάντι πολεμιστής ή καπετάνιος, ο βορειοανατολικός είναι ο τόπος σας για τέλειες χειμερινές εμπειρίες. Αυτές οι σκηνές με χιονισμένο νερό που έχετε δει στο μυαλό σας; Είναι όλοι εδώ. Σκι ή toboggan με θέα στον ωκεανό στο Maine (πραγματικά!). Περιπλανηθείτε σε ένα πραγματικό παγοδρόμιο στο Νιου Χάμσαϊρ. Δείξε τα κόλπα σου για snowboarding στο Βερμόντ. Αντιμετωπίστε την οικογένειά σας σε μια εκδρομή με χιόνι στη Μασαχουσέτη . Προκάλεσε τον εαυτό σου σε πλαγιές όπου οι Ολυμπιακοί κυνηγούσαν τη δόξα στη Νέα Υόρκη. Περπατήστε στα κρατικά πάρκα της Πενσυλβανίας στα σκανδιναβικά σκι . Στη συνέχεια, επιστρέψτε στο σωστό ξενοδοχείο ή πανδοχείο, μπαίνοντας μέσα σε αυτό το χειμωνιάτικο τοπίο του χειμώνα, και ονειρεύεστε τις περιπέτειές σας την επόμενη μέρα.

Πότε να πάτε

Η Μητέρα Φύση είναι διάσημη για τις εποχιακές μετεωρολογικές βάρδιες του Βορειοανατολικού, αλλά με την ημέρα των Ευχαριστιών μπορείτε να υπολογίζετε στην εύρεση εύθραυστου εδάφους σε μερικά από τα μεγαλύτερα χιονοδρομικά κέντρα στα βορειοανατολικά, όπου οι χιονοπτώσεις αρχίζουν μόλις οι θερμοκρασίες τη νύχτα πέσουν κάτω από το πάγωμα.

Ο Killington του Βερμόντ είναι συνήθως πρώτος στην Ανατολή για να ανοίξει για τη σεζόν. Ήταν ακόμη πρώτη στο έθνος. Κυριακή ποταμός στο βόρειο Maine ανοίγει αξιόπιστα νωρίς, πάρα πολύ. Το Whiteface Mountain στη Νέα Υόρκη είναι ένα άλλο καλύτερο στοίχημα για σκι και snowboarding.

Οι πιο πολυσύχναστοι χρόνοι στις πλαγιές δεν συνδέονται απαραίτητα με τις βέλτιστες συνθήκες.

Ταυτίζονται με τις σχολικές διακοπές, συμπεριλαμβανομένης της εβδομάδας μεταξύ των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, του Σαββατοκύριακου του Martin Luther King Jr. τον Ιανουάριο και της εβδομάδας χειμερινών διακοπών που συμπίπτει με τις διακοπές των Ημερησιών των Προέδρων τον Φεβρουάριο. Αν είστε ανυπόμονοι να σηκώσετε τις γραμμές και τις υψηλές τιμές, θα θελήσετε να σχεδιάσετε τις χειμερινές σας διακοπές για άλλες φορές. Midweek είναι πάντα όταν θα βρείτε τις καλύτερες προσφορές για τα εισιτήρια διαμονής και ανελκυστήρα.

Τα περισσότερα χρόνια, μια βαθιά βάση του χιονιού εγγυάται καλές συνθήκες κατάρρευσης στα βορειοανατολικά μέχρι τα τέλη Μαρτίου. Μία από τις ομορφιές αυτής της περιοχής είναι πόσο συμπαγής και ευλογημένος με τις περιοχές σκι είναι. Μην αγαπάτε τις συνθήκες στο βουνό στο οποίο βρίσκεστε; Προχωρήστε σε ένα άλλο κοντινό χιονοδρομικό κέντρο την επόμενη μέρα.

Οι οπαδοί του χειμώνα χαμογελούν όταν το φυσικό χιόνι συνεχίζει να πέφτει μέσα στο Μάρτιο, επεκτείνοντας τη σεζόν καθόλη τη διάρκεια του μήνα και μερικές φορές ακόμη και τον Απρίλιο Το σκι άνοιξη είναι οικονομικά προσιτό και ιδανικό για όσους συνήθως θέλουν να κρυφτούν στο εσωτερικό όταν είναι πικρά κρύο.

Η εποχή του βορειοανατολικού σκι καταλήγει σε πολλά θέρετρα με παράδοση λατρείας: λιμνοδεξαμενή. Όσο πιο διασκεδαστικό είναι να παρακολουθήσετε παρά να συμμετάσχετε, οι κοστούμιοι συμμετέχοντες κάνουν μια μεγάλη βουτιά, καθώς περνούν προς τα κάτω σε μια αναμονή πισίνα ψυχρού νερού. Οι ημερομηνίες αναγγέλλονται καθώς το τέλος της σεζόν πλησιάζει για εκδηλώσεις λίμνης skimming σε πολλά θέρετρα όπως το Killington στο Βερμόντ, το Cannon Mountain του New Hampshire και το Blue Mountain Resort στο Poconos της Πενσυλβανίας.

Τι γίνεται με το χιόνι και το κρύο για άλλες εξωτερικές δραστηριότητες; Σίγουρα, είναι λιγότερο προβλέψιμα, αλλά οι Βορειοανατολικοί δεν είναι εύκολα αντιπαθητικοί. Θα βρείτε αρκετές περιοχές σκι αντοχής στην περιοχή, όπως το Grafton Trails & Outdoor Centre στο Βερμόντ, όπου οι χιονοπτώσεις εξασφαλίζουν ότι δεν θα χάσετε ένα ταξίδι. Και αν έχετε μια ώθηση στο σκι, ας πούμε, σε ένα πουκάμισο της Χαβάης τον Ιούλιο; Αυτό είναι εφικτό και τώρα που το Powder Ridge Mountain Park & ​​Resort του Κοννέκτικατ έχει το μόνο συνθετικό χιονοδρομικό πάρκο 365 του Βορειοανατολικού, ανοιχτό για σκιέρ, snowboarders και χιόνι κονδύλους όλο το χρόνο.

Τα κορυφαία θέρετρα σκι βορειοανατολικά

Έτσι, πώς θα επιλέξετε τον προορισμό σας για χειμωνιάτικες διασκέδασης; Δεν πρόκειται μόνο για κατακόρυφη πτώση. Μερικές φορές, θέλετε την απόλυτη ατμόσφαιρα του σκι . Για ορισμένους παραθεριστές, το χτύπημα στις πλαγιές με το φτηνό είναι αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία.

Ή ίσως ψάχνετε για μια οικογενειακή περιοχή σκι, όπου μπορείτε να εισαγάγετε τα παιδιά στο άθλημα.

Ακόμα και το μικροσκοπικό Ρόουντ Άιλαντ έχει μια περιοχή σκι, αλλά αν θέλετε πραγματικά να μεγιστοποιήσετε το χρόνο των χειμερινών διακοπών σας, υπάρχουν 12 προορισμοί για βορειοανατολικά για σκι από βορρά προς νότο:

Να πάρει εκεί και γύρω

Η Βορειοανατολική εξυπηρετείται από τόσους πολλούς αερολιμένες τόσο στην πολιτεία της Νέας Υόρκης όσο και στη Νέα Αγγλία , θα θελήσετε να συγκρίνετε τα δρομολόγια και τις αεροπορικές πτήσεις για περισσότερα από ένα για να βρείτε την καλύτερη προσφορά για το χειμερινό σας ταξίδι. Μόλις προσγειωθείτε, είναι δύσκολο να φτάσετε στους προορισμούς της χώρας σκι της περιοχής χωρίς να ενοικιάσετε αυτοκίνητο. Εκπαιδεύστε και αναβαθμίστε σε ένα SUV: Θα χαρούμε να το κάνατε αν χτυπήσει μια χειμερινή καταιγίδα.

Το Βερμόντ είναι η καλύτερη επιλογή σας εάν το ταξίδι με τρένο είναι ο προτιμώμενος τρόπος μεταφοράς σας. Το Vermonter της Amtrak και οι διαδρομές Ethan Allen Express μπορούν να σας φέρουν κοντά στη δράση των χειμερινών σπορ.

Εάν οδηγείτε το δικό σας αυτοκίνητο, βεβαιωθείτε ότι είναι εφοδιασμένο με τα απαραίτητα χειμερινά: ένα παξιμάδι πάγου, χνουδωτή βούρτσα, ζεστή κουβέρτα, θερμαντήρες χεριών, υγρό πλύσης παρμπρίζ, σνακ και νερό, φακό, αγώνες, ένα μικρό φτυάρι. Αν δεν ανήκετε σε AAA ή σε άλλο auto club, σκεφτείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Honk στο τηλέφωνό σας σε περίπτωση που χρειαστεί να καλέσετε την οδική βοήθεια. Οι ιστοσελίδες και οι εφαρμογές χάρτη θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε την καλύτερη διαδρομή στο χειμερινό θέρετρο σας.