Η καλύτερη Zipline στη Νέα Αγγλία

Bretton Woods Canopy Tour σας επιτρέπει να πετάξετε μέσα από τα δέντρα σε κάθε εποχή

Τι κάνει το Bretton Woods Canopy Tour στο Omni Mount Washington Resort την πιο εκπληκτική εμπειρία zipline στη Νέα Αγγλία; Τοποθεσία, τοποθεσία, τοποθεσία - στα εκπληκτικά Λευκά Όρη του Νιου Χάμσαϊρ. Επιπλέον, η ασφάλεια της περιττής κατασκευής των διπλών καλωδίων του δρομέα, η σιγουριά και το καλό χιούμορ των καλά εκπαιδευμένων οδηγών Canopy Tour και το εντυπωσιακό γεγονός ότι αυτή η άγρια ​​βόλτα με ουρανό λειτουργεί το χειμώνα, την άνοιξη, το καλοκαίρι και το φθινόπωρο.

Υπάρχουν μακρύτερα μαθήματα ziplining στο Νιου Χάμσαϊρ, αλλά για καθαρή χαρά και γραφική λαμπρότητα, το Bretton Woods Canopy Tour είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Δείτε τι είναι σαν να πετάξετε μέσα από τα δέντρα κορυφής ενός δάσους παλιάς ανάπτυξης σε αυτό το βίντεο από την περιπέτεια περιπάτου του Ιουλίου του 2010.

Συμβουλές περιήγησης με κουβούκλιο

Θα παραδεχτώ: Ήμουν το κοτόπουλο στην περιπλάνηση μου ομάδα! Για να κάνει τα πράγματα χειρότερα, γλίστρησα σε έναν χαλαρό βράχο ενώ πεζοπονούσα ανάμεσα σε ziplines και bloodied και muddied τον εαυτό μου. Ακόμα, αυτή η μέση ηλικία μαμά ήταν υπερήφανη που κατέλαβε τα νεύρα της και πήρε αυτή την πορεία τριών και μισών ωρών, η οποία διαθέτει δύο γέφυρες ουρανού, τρεις rappel και 10 ziplines.

Η ζipline της υπογραφής του Bretton Woods Canopy Tour, γνωστή ως K2, εκτείνεται 900 πόδια σε ύψος 165 ποδιών πάνω από το δάπεδο της κοιλάδας. Εάν έχετε σοβαρό φόβο για ύψη, αυτό σίγουρα δεν είναι μια περιπέτεια για σας. Για το zipline, πρέπει να είστε τουλάχιστον 12 ετών και να ζυγίζετε μεταξύ 90 και 250 κιλών.

Υπάρχουν μερικοί άλλοι περιορισμοί, αλλά ουσιαστικά, "Ο καθένας μπορεί να το κάνει", δήλωσε ο διευθυντής του Bretton Woods Ski Area Chris Ellms. Οι απαιτούμενες κρατήσεις μπορούν να γίνουν καλώντας το 603-278-4ZIP (4947).

Λίγα λόγια συμβουλών: Φορέστε ανθεκτικά παπούτσια πεζοπορίας (ή μπότες το χειμώνα): Υπάρχει μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ των ziplines από ό, τι περίμενα.

Φέρτε μια μικρή φωτογραφική μηχανή που μπορεί να προσδεθεί στην πλεξούδα σας και να κρυώσει μέσα στο πουκάμισο ή το σακάκι σας. Πέταξα ακίνητες εικόνες και βίντεο με το Panasonic Lumix μου.

Υπάρχει ένα outhouse κατά τη διάρκεια της περιοδείας, αλλά βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τις τουαλέτες στο Bretton Woods Base Lodge πριν αναχωρήσετε για το σχολείο εδάφους. Όταν φτάσετε στο Williwaw Racing Zip στο τέλος της πορείας, γυρίστε το κεφάλι σας όσο πιο μακριά μπορείτε από τη γραμμή. Εμπιστευθείτε τους οδηγούς σας. Γελάτε τα αστεία τους. Και, όπως μου υπενθύμισε επανειλημμένα η Ellms, μην ξεχάσετε να "κοιτάξετε και να καταλάβετε το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεστε" καθώς καταπατάτε στην επόμενη πλατφόρμα. Λέει ότι το Canopy Tour είναι "εκπληκτικό το φθινόπωρο".

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον οδηγό του Bretton Woods Canopy Τουριστικός οδηγός Kevin Fraser για γυρίσματα βιντεοκασέτας καθώς φουσκώνει κατά μήκος του K2.

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν εισιτήριο για την ανασκόπηση της εμπειρίας. Αν και δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων.