Ιστορία της γης

Προσανατολισμένο στα μικρά παιδιά, το θεματικό πάρκο Beguiles του Νιού Χάμσαϊρ

Τα παιδιά ηλικίας 12 ετών και μεγαλύτερα πιθανότατα δεν θα ενδιαφέρονται για το Story Land, αλλά τα μικρότερα παιδιά θα απολαμβάνουν τη γοητευτική γοητεία τους. Και οι ενήλικες θα λατρέψουν την σχεδόν αισθητή νοσταλγία. Χρονολογείται από τα μέσα της δεκαετίας του 1950, στο μπροστινό μέρος του πάρκου διατηρούνται πολλά από τα πρωτότυπα βιβλία της ιστορίας όπως η Γυναίκα στο Παπούτσι, Humpty Dumpty και οι Τρεις Μικροί Χοίροι (με πραγματικούς χοίρους!).

Το πίσω μέρος του πάρκου προσφέρει πιο σύγχρονα αξιοθέατα, όπως μια υπέροχη βόλτα με ράφια, ένα χαλύβδινο τρενάκι και μια διαδρομή με καραβάκια, αλλά οι συγκινήσεις είναι ως επί το πλείστον τονισμένες σε επίπεδα μεγέθους pint-με μια τεράστια εξαίρεση.

Το 2014, το πάρκο πρόσθεσε το Roar-O-Saurus, ένα μικρό, αλλά εκπληκτικά ισχυρό ξύλινο περιπέτεια . Είναι μέρος μιας ευχάριστης περιοχής με θέμα τα δεινόσαυροι. Το περιπέτεια μπορεί να είναι τραχύ, οπότε ίσως είναι καλό να δώσουμε στα μικρά παιδιά να δοκιμάσουν πρώτα τον πολύ ταμπόρο Polar Coaster. αν είναι εντάξει με αυτό (ή έχουν υπάρξει σε πιο επιθετική σουβέρ πριν), τότε θα ήταν πιθανώς εντάξει με Roar-O-Saurus.

Κανείς δεν θα έκανε λάθος ιστορία γης για Disneyland , αν και το εποχιακό πάρκο έχει κάποια εντυπωσιακά κινουμένων σχεδίων μεταξύ των αξιοθέατών του. Και όπως το αρχικό πάρκο του Walt Disney, υπάρχει μια παιχνιδιάρικη αίσθηση αθωότητας, μια θαυμάσια συγχώνευση των παλαιών και των νέων και μικρές εκπλήξεις γύρω από κάθε γωνιά.

Ένας υπόγρος gopher που κάνει μια αυτοσχέδια εμφάνιση ή μια συνάντηση με τον παππού της Heidi παράγει τόσο χαρά όσο μια βόλτα πάνω σε ένα παλιό καρουσέλ ή το μπαμπού Chutes log. Ανάμεσα στο άψογο σκηνικό των Λευκών Ορέων του Νιου Χάμσαϊρ, το πάρκο διατηρείται άψογα.

Το Story Land προσφέρει αξιοπρεπή αξία. Εκτός από τη λογική τιμή εισόδου, το πάρκινγκ είναι δωρεάν και τα κατοικίδια ζώα είναι δωρεάν. Οι τιμές των τροφίμων είναι χαμηλότερες από τα περισσότερα πάρκα. Ακόμα και τα καταστήματα δώρων περιορίζονται σε έναν λογικό αριθμό.

Η οικογένεια Morrell είχε στην ιδιοκτησία και την εκμετάλλευση Story Land μέχρι το 2007, όταν πώλησε το πάρκο στην Kennywood Entertainment, μια μικρή εταιρεία του οποίου το χαρτοφυλάκιο πάρκων χαρακτήρισε το πάρκο ψυχαγωγίας Kennywood , κοντά στο Πίτσμπουργκ της Πενσυλβανίας.

Στα τέλη του 2007, μια αλυσίδα πάρκων με έδρα την Ισπανία αγόρασε την Kennywood Entertainment. Ο διεθνής αερομεταφορέας έχει διατηρήσει τα πρότυπα ποιότητας, την αφοσίωση στην αξία και τον εντυπωσιακό ρυθμό που έχει χαρακτηρίσει Story Land εδώ και δεκαετίες.

Πληροφορίες εισόδου, περίοδο λειτουργίας και τοποθεσία

Η είσοδος στο πάρκο περιλαμβάνει όλες τις βόλτες, τα αξιοθέατα και τις παραστάσεις. Τα παιδιά κάτω των 3 ετών παραλαμβάνονται δωρεάν. Οι μειωμένες τιμές είναι διαθέσιμες για επιλεγμένες ημερομηνίες τον Μάιο και τις αρχές Ιουνίου. Οι επισκέπτες που φτάνουν μετά τις 3 μ.μ. λαμβάνουν ένα δωρεάν πέρασμα για να επισκεφθούν μια επιπλέον ημέρα. Διατίθενται περίοδοι περάσματος. Μειωμένες τιμές μπορεί να είναι διαθέσιμες με την αγορά εισιτηρίων εκ των προτέρων στην επίσημη ιστοσελίδα του Story Land.

Το Story Land είναι ανοιχτό Ημέρα Μνήμης από την Ημέρα του Κολόμβου. Το πάρκο βρίσκεται στο Glen, New Hampshire. Η διεύθυνση είναι 850 NH διαδρομή 16. Οδηγίες από τη Βοστώνη: I-93N να Exit 23, New Hampton, NH. Διαδρομή 104E προς το Meredith και τη διασταύρωση των διαδρομών 25 και 3. Πάρτε τη διαδρομή 25 βορειοανατολικά προς West Ossipee και επάνω στη διαδρομή 16 N μέσω North Conway στο Story Land.

Τι να φάτε;

Το Story Land προσφέρει τη συνήθη ποικιλία φαγητού στο πάρκο, συμπεριλαμβανομένων μπιφτέκι, πατάτες και πίτσα. Ανάμεσα στις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές του είναι ένα σάντουιτς με χοιρινό τραβηγμένο μπάρμπεκιου και τυρί στη σχάρα που διατίθεται με μια ποικιλία πρόσθετων γαρνιτών.

Χαβανιές ξυρισμένο πάγο είναι επίσης στο μενού.