Αυτή η βόλτα στο Νέο Χάμσαϊρ είναι εκπληκτικά συναρπαστική

Roar-O-Saurus Roller Coaster στο Land Story

Δεδομένου ότι το Land Story είναι προσανατολισμένο στο σύνολο 12 και κάτω, όλα τα βόλτα του είναι μειωμένη και αρκετά ήπια-με τη φαινομενική εξαίρεση του Roar-O-Saurus. Το ξύλινο καράβι δεν είναι στο ίδιο πρωτάθλημα με μερικούς από τους μεγαθήρες που τρομοκρατούν τους συναρπαστικούς αναζητητές σε πάρκα όπως το Six Flags . Ωστόσο, λόγω του σχετικά μικρού προφίλ της, είναι ασυνήθιστα ισχυρό (το οποίο, ανάλογα με την ανοχή σας για συγκινήσεις, μπορεί να είναι πολύ καλό πράγμα).

Θα μπορούσατε εσείς ή / και τα παιδιά σας να χειριστείτε την ποδηλασία;

Μην καταλαβαίνετε σε μια ψεύτικη αίσθηση ασφάλειας που βασίζεται στη χαμηλή αντίκτυπο των υπόλοιπων βόλτες του Story Land. Ενώ το Roar-O-Saurus είναι αρκετά μικρό, η ταχύτητά του είναι πολύ χαμηλότερη από το νόμιμο όριο για τα διαστρωματώματα και ο περιορισμός του ύψους δεν είναι τόσο υψηλός, είναι μια κάπως επιθετική βόλτα. Εάν τα παιδιά σας (και εσείς) είναι ωραία με ήπια συγκλονιστική βόλτα, με όλα τα μέσα hop στο πλοίο. Το δίνω ένα 5 στην κλίμακα Thrill (0 = Wimpy !, 10 = Yikes!) Για τις χαρακτηριστικές ξύλινες περιπέτειές του, που είναι κάπως σίγαση λόγω του μικρού του μεγέθους.

Προϊστορικό Τρένο. Τεχνολογία νέας εποχής.

Προκειμένου να φιλοξενήσει το νέο του πανηγύρι το 2014, οι άνθρωποι του Story Land έκλεισαν ένα αχρησιμοποίητο τμήμα στο πίσω μέρος του πάρκου και του έδωσαν ένα υπέροχο θέμα της εποχής του Jurassic.

Ένας πανύψηλος δεινόσαυρος φυλάει την μπροστινή είσοδο της γης. (Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του πάρκου, Jack Mahany, ο αριθμός έπρεπε να είναι κινούμενος, αλλά οι τεχνικές δυσκολίες τον κρατούσαν στατικό για την εποχή που άνοιγε.) Οι ήχοι από τα ενδεχομένως σκλαβωτά pterodactyls και άλλα πλάσματα γεμίζουν τον αέρα. Το περιπέτεια είναι το κεντρικό τμήμα της περιοχής.

Επειδή έχει μόνο ένα τρένο 12 επιβατών, η ουρά για την πορεία μπορεί να πάρει πολύ. Με λίγη σκιά, μπορεί να πάρει ατμό περιμένει να οδηγήσει σε μια ζεστή και υγρή ημέρα. Η γραμμή φίδια γύρω και κάτω από την ξύλινη κατασκευή του καράβι. Σε ένα σημείο στην ουρά, η αμαξοστοιχία περνά απευθείας από πάνω. Είναι τόσο κοντά, ένας ανοιχτός παίκτης μπάσκετ μπορεί να αισθανθεί την ανάγκη να πάπια.

Με το πράσινο αυτοκίνητο μολύβδου με πράσινο δεινόσαυρο, το τρένο είναι απίστευτα χαριτωμένο. Αλλά είναι αξιοσημείωτο για άλλους λόγους. Κατασκευασμένο από το The Gravity Group του Οχάιο, το coaster διαθέτει ένα από τα λίγα από τα πατενταρισμένα τρένα του Timberliner της εταιρείας. Ουσιαστικά, τα αναβαθμισμένα τρένα έχουν κατευθυντήριους τροχούς που, σε αντίθεση με τους σταθερούς τροχούς σε παραδοσιακά τρένα καράβι, τους επιτρέπουν να περιηγούνται καλύτερα στις στροφές και τις στροφές και να προσφέρουν μια ομαλότερη βόλτα.

Τουλάχιστον αυτή είναι η θεωρία. Ξύλινο Πολεμιστής , μια παρόμοια βόλτα με το Gravity Group στο πάρκο ψυχαγωγίας Quassy στο Κονέκτικατ είναι λαμπρά ομαλή και δείχνει τις δυνατότητες των τρένων του Timberliner. Το Roar-O-Saurus, ωστόσο, δεν μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια ομαλή διαδρομή.

Δεν είναι σαν το καράβι του Νιού Χάμσαϊρ να είναι υπερβολικά τραχύ. Θα έλεγα ότι ο λόγος τραχύτητας του ήταν κατά μέσο όρο για ένα τυπικό ξύλινο καράβι. Ωστόσο, ο καινοτόμος σχεδιασμός των αμαξοστοιχιών, ο οποίος υποτίθεται ότι μετριάζει τα χτυπήματα και τα χτυπήματα, φαίνεται να είναι ασήμαντος.

Αυτός ο δεινόσαυρος έρχεται για τον αέρα

Μετά την αναρρίχηση του σχετικά μικρού λόφου 40 ποδιών, το περιπέτεια στροφές μια καμπή, πέφτει περίπου 40 πόδια πίσω κάτω, και στροφές έως 34 mph. Στη συνέχεια περιηγείται σε μερικούς μικρούς λόφους και παρέχει σύντομες στιγμές ώρας . Αυτός είναι ένας άλλος τομέας όπου ο Roar-O-Saurus κατατάσσεται στην κατάταξη με τον προκάτοχό του, Wooden Warrior. Οι αισθήσεις σας εκτός έδρας - που κάνουν τους ανεμιστήρες του Coaster να πάνε στο gaga - είναι λίγο πιο έντονες στην άλλη διαδρομή.

Στη συνέχεια, το τρένο τρέχει σε ένα μικρό τμήμα καλυμμένης σήραγγας. Αναδύεται, και τα φίδια μέσα και γύρω από τη δομή twister coaster- style. Τα τραπεζογραμμάτιστα στροφές και οι μικρές πλαγιές παρέχουν μερικούς λόξυπτους G-force. Περίπου ένα λεπτό μετά την αναχώρησή του, οι αμαξοστοιχίες του τρένου επιστρέφουν στον σταθμό.

Παρόλο που δεν μετράει μέχρι το ξύλινο πολεμιστή, το Roar-O-Saurus είναι ακόμα μια ωραία περιπέτεια και πολύ διασκέδαση.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι εμπειρίες βόλτα με ξύλινα καροτσάκια μπορεί να διαφέρουν. Μεταβλητές όπως η θερμότητα, η υγρασία, η θέση του αυτοκινήτου και το βάρος των επιβατών μπορούν να έχουν αντίκτυπο. Τα αποτελέσματά σας μπορεί να διαφέρουν. Επίσης, ίσως κάποια τσιμπήματα στο τρένο και το κομμάτι θα μπορούσαν να φέρουν το καράβι πιο σύμφωνο με τη χάρη του ομολόγου του στο Κοννέκτικατ.