Εστιατόρια και μπαρ στην περιοχή Midtown του Reno

Τρώγοντας και ποτών στο MidTown Reno, Νεβάδα

Πού και τι είναι το MidTown District του Reno;

Η περιοχή MidTown του Reno βρίσκεται νότια του ποταμού Truckee και της περιοχής του καζίνο στο κέντρο της πόλης. Το βόρειο όριο είναι η Liberty Street και το νότιο όριο είναι η Plumb Lane. Η λεωφόρος Holcomb σηματοδοτεί την ανατολική πλευρά και η Λεωφόρος Plumas βρίσκεται στη Δύση. Αυτά είναι τα όρια που ορίζονται από το MidTown District Reno, μια ομάδα αφιερωμένη στη βελτίωση της περιοχής για τους κατοίκους, τους επισκέπτες και τις επιχειρήσεις.

Οι περισσότερες από τις μονάδες που αναφέρονται εδώ είναι μέλη του Midtown District Reno. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη σελίδα επαφών του οργανισμού ή καλέστε.

Εστιατόρια και μπαρ στην περιοχή Midtown του Reno

1864 Ταβέρνα - Ονομάστηκε για το έτος Νεβάδα έγινε κράτος, 1864 Ταβέρνα παρουσιάζει την ιστορία, τις παραδόσεις και τα επιτεύγματα του Αργυρού Κράτους.
290 Καλιφόρνια Avenue, Reno, NV 89509

Brasserie Saint James - Ζυθοποιείο Craft και εστιατόριο, που βρίσκεται σε ένα ιστορικό παλιό κτήριο Reno.
901 S. Centre Street, Reno, NV 89501

Μεξικάνικη Κουζίνα της MariChuy - Πραγματική μεξικάνικη κουζίνα που ετοιμάστηκε από ένα ζευγάρι που μετακόμισε στο Midtown από άλλη θέση στο Reno.
764 S. Virginia Street, Reno, NV 89501

Chapel Tavern - Μεγάλα κοκτέιλ, τεράστια ποικιλία από οινοπνευματώδη ποτά και περιπετειώδεις ιδιοκτήτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν μοναδικά παρασκευάσματα για τους πελάτες τους. Το παρεκκλήσι φιλοξενεί μια ποικιλία εκδηλώσεων καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.
1099 S. Virginia Street, Reno, NV 89502 Τηλέφωνο:

Craft Wine & Beer - Αυτό το κατάστημα προσφέρει κρασί, μπύρα, αλκοολούχα ποτά, σακέ και άλλα αναψυκτικά.

Πολλά προϊόντα προέρχονται από μικρούς καλλιεργητές και ζυθοποιούς. Όχι πραγματικά μπαρ ή εστιατόριο, αλλά η Craft Wine & Beer προσφέρει γευστικές και άλλες εκδηλώσεις.
22 Martin Street, Reno, NV 89509

Great Full Gardens Cafe & Eatery - Μοναδικά, υγιεινά και νόστιμα πιάτα, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών χαμηλών θερμίδων. Μια δεύτερη θέση, το Pathway's Cafe, είναι στην πανεπιστημιούπολη UNR στην κατασκευή 160.


555 S. Virginia Street, Reno, NV 89501

MidTown Wine Bar - Μεγάλη ποικιλία από κρασιά, μπύρες στη βρύση, γευστικές δοκιμές από το γυαλί, ζωντανή μουσική τα σαββατοκύριακα, εγκαταστάσεις για πάρτι και ειδικές εκδηλώσεις.
1527 S. Virginia Street, Reno, NV 89502

Reno Public House - Μπαρ με μια ατμόσφαιρα pub παμπ, που ρίχνει μια πλήρη σειρά εμφιαλωμένων και βαρελιών μπύρες και ειδικά κοκτέιλ.
33 Avenue Saint Lawrence, Reno, NV 89501

Shea's Tavern - Shea's είναι μια ιρλανδική παμπ / μπαρ που λέγεται ότι είναι λίγο στην άγρια ​​πλευρά. Υπάρχει μια ευτυχισμένη ώρα, τραπέζι μπιλιάρδου, ζωντανή μουσική και πολλά άλλα. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση.
715 S. Virginia Street, Reno, NV 89501
Τηλέφωνο: (775) 786-4774

Silver Peak Brewery & Restaurant - Αυτή είναι η αρχική Silver Peak, με εστιατόριο και το ζυθοποιείο που προσφέρει μπύρα και για τις τρεις τοποθεσίες. Υπάρχει μια μοναδική περιοχή οροφής για όταν ο καιρός είναι καλός.
124 Wonder Street, Ρίνο, NV 89502

Εστιατόριο Süp - Αυτό το εστιατόριο στο κέντρο της πόλης ειδικεύεται σε σούπες, σαλάτες και σάντουιτς. Τόσο οι μεσημεριανό γεύμα όσο και η λήψη είναι διαθέσιμες.
669 S. Virginia Street, Reno, NV 89501

Η εταιρεία καφέ Hub - Μια ποικιλία ποτών καφέ που εξυπηρετούνται από ένα μετατρέψιμο γκαράζ δύο αυτοκινήτων. Μια δεύτερη θέση (επίσης σε ένα γκαράζ που μετατράπηκε) είναι στο 727 Riverside Drive στο Reno.


32 Cheney Street, Reno, NV 89501

Too Soul Tea Company - Αυτό το τσάι και καφετέρια προσφέρει χαλαρά τσάι φύλλων, δειγματοληψία τσαγιού, τσάι και καφές με ζυθοποιία, βέγκαν τυλιγμένα, σάντουιτς και ψητά προϊόντα.
542 1/2 Plumas Street, Reno, NV 89509

Zephyr Bar - Ο Zephyr (ή απλά Z) είναι γνωστός για μερικά από τα καλύτερα και πιο πρωτοποριακά κοκτέιλ στο Reno.
1074 S. Virginia Street, Reno, NV

Πηγή: Περιφέρεια Midtown Reno.