Έκρηξη της τελικής γυναίκας της Αριζόνα 2017

Ετήσια έκθεση για τα θέματα των γυναικών

Η εκδήλωση Ultimate Women's Expo της Αριζόνα είναι μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές εκθέσεις καταναλωτών της Αριζόνα. Είναι ένα Σαββατοκύριακο μόνο για τις γυναίκες όπου μπορούν να μάθουν, να δοκιμάσουν και να πάρουν τα προϊόντα τους στο σπίτι και να ακούσουν από κορυφαίες τοπικές και εθνικές προσωπικότητες και διασημότητες.

Πότε είναι η Expo των τελευταίων γυναικών της Αριζόνα;

7 και 8 Οκτωβρίου 2017

Ωρες:
Σάββατο από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ.
Κυριακή από τις 11 π.μ. έως τις 5 μ.μ.

Που είναι?

Εδώ είναι ένας χάρτης και οδηγίες, συμπεριλαμβανομένου του πώς να πάρετε το Valley Metro Rail, στο Phoenix Convention Center στο Downtown Phoenix, AZ.

Θα πραγματοποιηθεί στο Νότιο Κτίριο στην 3η οδό & Jefferson.

Πώς μπορώ να λάβω εισιτήρια και πόσα είναι αυτά;

Τα εισιτήρια είναι $ 10 το καθένα για κάθε ημέρα. Μπορείτε να τα αγοράσετε στο διαδίκτυο ή στην πόρτα.

Υπάρχουν διαθέσιμες εκπτώσεις ενιαίου εισιτηρίου;

Αγοράστε τα εισιτήριά σας εκ των προτέρων online και ένα εισιτήριο για $ 5. Η είσοδος περιλαμβάνει όλα τα ηχεία, σεμινάρια, δωρεάν θεραπείες σπα, γευσιγνωσίες και show show. Αν προτιμάτε να αγοράσετε τα εισιτήρια εισόδου στην πόρτα, μπορείτε ακόμα να πάρετε ένα κουπόνι με έκπτωση 2 $, υποβάλλοντας ένα ηλεκτρονικό έντυπο που θα βρείτε σε αυτή τη σελίδα.

Πού πρέπει να μείνω;

Εάν πρόκειται να παρακολουθήσετε έξω από την πόλη, ή ζείτε αρκετά μακριά ότι είναι ευκολότερο να περάσετε τη νύχτα γύρω, υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία κοντά στο συνεδριακό κέντρο Phoenix . Εάν αυτά δεν ταιριάζουν στις ανάγκες σας ή δεν είναι διαθέσιμα, θυμηθείτε ότι μπορείτε να μείνετε σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο που βρίσκεται κοντά στην σιδηροδρομική γραμμή Valley Metro , καθώς υπάρχει σταθμός κοντά στο συνεδριακό κέντρο Phoenix.

Μην ανησυχείτε - η σιδηροδρομική γραμμή δεν είναι δύσκολη. Εδώ είναι ένα σεμινάριο , σε περίπτωση που θα είναι η πρώτη σας φορά!

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζω;

Θα υπάρχουν περισσότεροι από 500 πωλητές για να το δείτε και πολλά για να δείτε και να το κάνετε. Δείγματα μαγειρέματος, προσωπική φροντίδα, υπηρεσίες σαλόνι, επίδειξη μόδας, μασάζ, διακόσμηση, προγράμματα υγιεινής διαβίωσης και άλλα.

Τι γίνεται αν έχω περισσότερες ερωτήσεις;

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την Extreme Women's Expo της Αριζόνα στο 866-618-3434 ή επισκεφθείτε τις στο διαδίκτυο.

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.