Ασφάλειες Αυτοκινήτου - Ακριβά στην Αριζόνα;

Το ασφαλιστικό σας premium εξαρτάται από πολλούς παράγοντες

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που καθορίζουν πόσο θα είναι η ασφάλειά σας. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα ασφάλιστρα ασφάλισης αυτοκινήτων στην Αριζόνα λαμβάνουν υπόψη το γεγονός ότι το κράτος έχει υψηλά ποσοστά κλοπής οχημάτων. Επιπλέον, η πόλη στην οποία ζείτε, η ηλικία σας, το φύλο σας, το ιστορικό οδήγησης, το πόσο μακριά μετακινείτε, άλλους οδηγούς στο νοικοκυριό και ναι, ακόμη και η πιστοληπτική σας ικανότητα, όλα επηρεάζουν το ποσοστό ασφάλισης αυτοκινήτων στην Αριζόνα.

Δεν έχω ακόμα δει δύο έρευνες που καταλήγουν στα ίδια στατιστικά στοιχεία, αλλά γενικά, τα ποσοστά αυτόματης ασφάλισης έχουν μειωθεί στην Αριζόνα, τα οποία θεωρούνταν ένα από τα πιο ακριβά κράτη στην αγορά αυτοκινήτου. Σύμφωνα με την Insure.com, η Αριζόνα στην πραγματικότητα κατατάσσεται στην 37η θέση (2015 κατάσταση) για τα ποσοστά αυτόματης ασφάλισης. Αυτό είναι καλό πράγμα! Το ετήσιο ασφάλιστρο για το πιο ακριβό κράτος για την αυτοκινητική ασφάλιση, το Μίτσιγκαν, ήταν 2.476 δολάρια. Ο εθνικός μέσος όρος ήταν $ 1,311. Το μέσο ετήσιο ασφάλιστρο της Αριζόνα ήταν 1.103 δολάρια.

Shopping για την ασφάλιση αυτοκινήτων

Ελέγξτε πότε λήγει η τρέχουσα πολιτική σας. Τουλάχιστον ένα μήνα πριν από την ημερομηνία ανανέωσης θα πρέπει να έχετε αρκετό χρόνο για να αποφασίσετε για την ασφάλειά σας χωρίς να πιέσετε.

Ξεκινήστε συγκρίνοντας τα αποσπάσματα με την τρέχουσα πολιτική σας. Αυτό σας δίνει μια καλή βάση για τη σύγκριση και στη συνέχεια μπορείτε να αλλάξετε τα χαρακτηριστικά της αυτόματης ασφάλειάς σας αργότερα αν θέλετε υψηλότερες εκπτώσεις ή καλύτερες εκπτώσεις.

Προκειμένου να λάβετε οποιαδήποτε εισαγωγικά ποσοστά ασφάλισης αυτοκινήτων ή συγκρίσεις ασφάλισης αυτοκινήτων, θα πρέπει να έχετε ένα αντίγραφο της τρέχουσας κάλυψης σας μπροστά σας. Πρέπει να υπάρχουν ερωτήσεις σχετικά με την κάλυψη και τα χαρακτηριστικά που δεν θα θυμάστε από την καρδιά. Πρέπει επίσης να έχετε λεπτομέρειες σχετικά με όλους τους οδηγούς στο νοικοκυριό, όπως:

Η αυτοματοποιημένη ασφάλιση είναι μια σημαντική ετήσια δαπάνη, επομένως έχει νόημα να ψωνίζετε και να λαμβάνετε τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με την εταιρεία που επιλέγετε. Ελπίζω η αναζήτησή σας να σας οδηγήσει σε καλύτερη κάλυψη σε καλύτερη τιμή!

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.