Μουσείο Ιστορίας Frazier

Εξερευνήστε την παγκόσμια ιστορία στο κέντρο του Λούισβιλ

Τι είναι το Μουσείο Ιστορίας Frazier;

Το Μουσείο Ιστορίας Frazier είναι ένα δημοφιλές μουσείο στην Main Street στο Louisville, KY. Το Ιστορικό Μουσείο Frazier έχει πάνω από 1.000 χρόνια ιστορίας και έχει συσκευαστεί σε τρεις ορόφους στο περίφημο Μουσείο Row της Louisville. Η μόνιμη συλλογή περιλαμβάνει πανοπλία, ιστορικά έγγραφα, στρατιώτες παιχνιδιών, όπλα και αναμνηστικά παγκόσμιου ηγέτη. Το μουσείο εκτελεί και εκθέσεις προσωρινών εκθέσεων, έχει διαδραστικούς σταθμούς, παρουσιάζει θεατρικές παραστάσεις ιστορικών ερμηνειών και αποτελεί το χώρο για πολλές ειδικές εκδηλώσεις.

Ποια είναι η ιστορική ερμηνεία;

Το Frazier έχει προσωπικό για το προσωπικό. η δουλειά τους είναι να φέρουν τις ιστορίες του παρελθόντος στη ζωή. Οι ζωντανές εμφανίσεις είναι δημοφιλείς τόσο στους νέους όσο και στους παλιούς επισκέπτες, είναι ένας διασκεδαστικός και συναρπαστικός τρόπος να μάθουν τα άτομα και τα γεγονότα που άλλαξαν την πορεία της ιστορίας. Επιπλέον, αν δείτε το τοπικό θέατρο (ή επισκεφθείτε το Evan Williams Bourbon Experience, το οποίο βρίσκεται στον ίδιο δρόμο με το Μουσείο Frazier και διαθέτει μια πολυμέσα προβολής του παρελθόντος του Λούισβιλ με τοπικούς ηθοποιούς), είστε σίγουροι ότι θα δείτε ένα γνωστό πρόσωπο ή δύο. Οι σκηνές είναι ένας καλός τρόπος για όλες τις ηλικίες, αλλά κυρίως για τα παιδιά, να έχουν πρόσβαση σε ιστορικές πληροφορίες που μπορεί να μην είναι εξοικειωμένες.

Ιστορία του Bourbon στο Frazier

Το μουσείο έχει επίσης μια έκθεση Bourbon History. Η οθόνη περιλαμβάνει τεχνουργήματα, προφορικές ιστορίες και μια εξήγηση για το τι κάνει το μπέρμπον το πνεύμα που είναι.

Σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Αποστάγματος του Κεντάκυ, ο Frazier στοχεύει να δείξει στους επισκέπτες την επίδραση που έχει το αμερικανικό πνεύμα στο Κεντάκυ. Τόσο στον πολιτισμό του κράτους όσο και στην ιστορία και την οικονομία του.

Πού είναι το Μουσείο Frazier;

Απέναντι από το μουσείο Louisville Slugger , το μουσείο Frazier βρίσκεται στο Main St.

Υπάρχουν πολλά να κάνετε στο Main St., αν θέλετε να κάνετε μια μέρα. Υπάρχουν ζωντανά θέατρα, oodles των εστιατορίων, φανταχτερά ξενοδοχεία και πολλά ιστορικά κτίρια για να θαυμάσετε καθώς περπατάτε. Στην πραγματικότητα, το κτίριο που φιλοξενεί το Μουσείο Frazier ανεγέρθηκε στα τέλη του 19ου αιώνα ονομαζόταν αρχικά το κτήριο Doerhoefer. Τα μέλη της οικογένειας Doerhoefer έτρεξαν τα έργα καπνού Monarch στα τέλη του 1800 και στις αρχές του 1900.

Πόσο χρονών είναι το μουσείο;

Το κτίριο άνοιξε ως το Μουσείο Ιστορικών Όπλων Frazier το 2004. Το μουσείο ξεκίνησε από ιδιωτική συλλογή όπλων και πανοπλιών. Χορηγήθηκαν περισσότερες δωρεές και αυξήθηκαν περισσότερα χρήματα. Καθώς το έργο αυξήθηκε και εκτέθηκε περισσότερη συλλογή, έγινε σαφές ότι το μουσείο δεν είχε εκπροσωπήσει πλήρως το μουσείο που έχει να προσφέρει. Το όνομα άλλαξε στο Μουσείο Ιστορίας Frazier επειδή, αν και υπάρχουν πολλά όπλα στην οθόνη, υπάρχουν πολλά ιστορικά αντικείμενα μέσα στη συλλογή που δεν σχετίζονται με τα όπλα.

Ποια είναι η αποστολή του μουσείου;

"Η αποστολή του Μουσείου Frazier είναι να παρέχει εμπειρίες που ενθαρρύνουν την έρευνα ως καταλύτη για την οικοδόμηση ατομικού σεβασμού και συνεργασίας".

Μουσείο Ιστορίας Frazier
829 W. Main Street
(502) 753-5663