Επισκεφθείτε το αμφιθέατρο φαράγγι από το Σιάτλ

Μια δροσερή μέρα ή ένα ταξίδι Σαββατοκύριακου από το Σιάτλ

Αν αυτό που αναζητάτε είναι μια συναυλία εμπειρία, ένας από τους πιο μοναδικούς συναυλιακούς χώρους στις ΗΠΑ βρίσκεται στην Κεντρική Ουάσινγκτον . Βρίσκεται σε ένα φυσικό φαράγγι στην κοιλάδα του ποταμού Κολούμπια, μόλις δύο ώρες από το Σιάτλ είναι το Αμφιθέατρο Φαράγγι. Αυτή η υπαίθρια αρένα διαθέτει σκηνή, σύστημα θορύβου δολοφόνων και περισσότερα από 20.000 καθίσματα, όλα με θέα σε ένα γραφικό σκαλοπάτι του ποταμού Κολούμπια.

Ενώ αυτό το χώρο είναι περίπου 2,5 ώρες με το αυτοκίνητο από το Σιάτλ (150 μίλια), είναι ένα δημοφιλές ταξίδι ημέρας ή Σαββατοκύριακου για τους Σαατλίτες και άλλους δυτικούς Ουάσιγκτον, ειδικά όταν έρχεται ένα φεστιβάλ μουσικής ή headliner και πολλοί κάνουν όλο το χρόνο.

Τα ετήσια φεστιβάλ περιλαμβάνουν το δημοφιλές Φεστιβάλ Sasquatch και το Watershed Festival και πολλές μπάντες έρχονται στο The Gorge ξανά και ξανά, επειδή είναι ένα τόσο φανταστικό μέρος για να παίξετε. Αυτό περιλαμβάνει τον Dave Matthews ο οποίος έχει εδώ αρκετές φορές και έχει γράψει ένα άλμπουμ με τίτλο "Το φαράγγι".

Συναυλίες στο φαράγγι

Το φαράγγι παίρνει μια δίκαιη σύνθεση των παρουσιάσεων κάθε εποχή , σχεδόν όλα τα οποία κάνουν έναν μεγάλο λόγο να στρατοπεδεύσουν ή να διανυκτερεύσουν. Μερικά γεγονότα, όπως το Sasquatch! Φεστιβάλ Μουσικής, λαμβάνουν χώρα τακτικά. Sasquatch! πραγματοποιείται ετησίως κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου Ημέρας Μνήμης. Άλλα ετήσια φεστιβάλ περιλαμβάνουν το Watershed Festival και το Paradiso Festival, αλλά το Sasquatch είναι το μεγαλύτερο και το κακό. Αν θέλετε να ζήσετε ένα φεστιβάλ μουσικής το καλοκαίρι και δεν θέλετε να ταξιδέψετε μακριά από το Σιάτλ, το Sasquatch είναι το φεστιβάλ για εσάς.

Άλλες εμφανίσεις έρχονται συνήθως στο The Gorge στις περιηγήσεις. Αυτές περιλαμβάνουν το Dave Matthews, το Ozzfest, το Lilith Fair, το Φεστιβάλ Δημιουργίας, το Vans Warped Tour και το Summer Jam του KUBE 93.

Καθίσματα

Υπάρχουν δύο τύποι καθισμάτων στο The Gorge-γκαζόν / γενική είσοδος και κράτηση. Ενώ η κράτηση θέσεων μπορεί να είναι ο τρόπος να πάει στους περισσότερους χώρους, αναμφισβήτητα στο φαράγγι, η γενική είσοδος έχει τα προνόμια του. Ίσως η πιο εκπληκτική πτυχή αυτού του αμφιθεάτρου είναι η άποψη, η οποία είναι κάτι που η προστατευόμενη περιοχή καθισμάτων πιο κοντά στο σκηνικό χάνει την άκρη της.

Η τοποθέτηση στον επεκτατικό γενικό γκαζόν αποδοχής επιτρέπει στους συναυλιστές να κοιτάξουν έξω από το φαράγγι, ενώ παράλληλα μπορούν να απολαύσουν την εντυπωσιακή ποιότητα ήχου που προσφέρει αυτός ο χώρος. Φέρτε μαζί μερικές πετσέτες, κουβέρτες ή μαξιλάρια για να καθίσετε.

Ωστόσο, εάν είστε κοντά στο στάδιο είναι η προτεραιότητά σας, τότε η κράτηση θέσεων είναι η καλύτερη.

Τι να φέρω

Κατασκήνωση

Το κάμπινγκ είναι μακράν η πιο δημοφιλής επιλογή για ανθρώπους που δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν τη μακρά δοκιμασία που αφήνει το φαράγγι αμέσως μετά από μια συναυλία. Υπάρχουν διάφορα επίπεδα κάμπινγκ διαθέσιμα.

Γενική Camping: Παρέχει τα βασικά, συμπεριλαμβανομένου του νερού, κουβάδες μέλι, ντους έναντι αμοιβής και ένα κατάστημα ευκολιών. Τα κάμπινγκ είναι σχετικά μικρά.

Premier Camping: Αυτές οι θέσεις έχουν μεγαλύτερες κάμπινγκ, ιδιωτικές τουαλέτες και ελεύθερα ντους, και μπορούν να χειριστούν μεγαλύτερα οχήματα και RVs. Υπάρχει επίσης ένα λεωφορείο από και προς το αμφιθέατρο.

Αίθριο Camping: Πρόκειται για μια πιο ήσυχη περιοχή με δωρεάν ντους και ιδιωτικές τουαλέτες, ένα φορτηγάκι με το αμφιθέατρο, θυρωρός, δωρεάν καφέ και γλυκά το πρωί και ευκολότερη πρόσβαση στην έξοδο του αμφιθεάτρου.

Glamping: Τοποθετημένο στην περιοχή Terrace, οι γκαζόν προσφέρουν μια σκηνή εξοχικού στυλ με εσωτερική επίπλωση.

Χώρος στάθμευσης και οδηγίες

Υπάρχουν δύο επίπεδα στάθμευσης-τακτικών και Star. Το αστέρι κοστίζει επιπλέον και θα σας βγάλει από το χώρο λίγο πιο γρήγορα από ό, τι σε κανονικό χώρο στάθμευσης. Δεν υπάρχει σταθμός ολονύκτιας στάθμευσης στις γενικές παρτίδες. Εάν θέλετε να διανυκτερεύσετε, η κάμπινγκ είναι η επιλογή σας.

Δεν υπάρχει δημόσια συγκοινωνία στο φαράγγι, οπότε η οδήγηση εδώ είναι η μόνη σας επιλογή.

Από το Σιάτλ, πάρτε το I-90 East για να βγείτε από το 143 Silica Road.

Από περιοχές βόρεια του Σιάτλ, μπορείτε να πάρετε US-2 East ή I-90.

Από το Tacoma και την κοντινή απόσταση, η πιο γρήγορη διαδρομή περιλαμβάνει τη μεταφορά του WA-18 East σε I-90 και στη συνέχεια I-90 East για έξοδο 143.

Ξενοδοχεία και καταλύματα σε κοντινή απόσταση

Αν θέλετε να μείνετε μια μέρα στην άλλη, αλλά δεν είναι το πράγμα σας, υπάρχουν λίγα ξενοδοχεία σε κοντινή απόσταση οδήγησης κοντά στο φαράγγι. Η πόλη Quincy έχει μερικά βασικά ξενοδοχεία, όπως το Sundowner. Αν θέλετε να κάνετε το σαββατοκύριακο δεξιά, κοιτάξτε στο Cave B Inn & Spa, το οποίο διαθέτει επίσης ένα οινοποιείο κοντά.

Με τη σειρά των πλησιέστερων προς τα μακρύτερα, μερικές από τις καλύτερες επιλογές είναι:

Τοποθεσία

754 Silica Road NW
Quincy, Washington 98848

Τα εισιτήρια Αμφιθέατρο φαράγγι υποβάλλονται σε επεξεργασία μέσω του Live Nation.