Επισκεφτείτε το Σίδνεϊ κατά την πτώση

Το φθινόπωρο είναι μια σπουδαία στιγμή για να επισκεφθείτε την Αυστραλία

Το αυστραλιανό φθινόπωρο ξεκινάει την 1η Μαρτίου και τελειώνει στις 31 Μαΐου όταν είναι άνοιξη στις ΗΠΑ. Γενικά, αυτό είναι ένα πιο ήσυχο και λιγότερο ακριβό χρόνο για να επισκεφθείτε το Σίδνεϊ παρά το καλοκαίρι. Ο καιρός της Αυστραλίας ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με το τμήμα της ηπείρου. Η νότια πρωτεύουσα του Σίδνεϊ βρίσκεται σε μια εύκρατη ζώνη με μέσες θερμοκρασίες στη μέση της δεκαετίας του '70 F κατά τη διάρκεια της ημέρας και τη νύχτα χαμηλών 60s F. Ο αριθμός των ημερών με κάποιες βροχοπτώσεις έχει μέσο όρο 23 Μαρτίου, 13 Απριλίου, και μόνο έξι το Μάιο.

Ο καιρός τον Μάρτιο και τις αρχές Απριλίου είναι συνήθως αρκετά ζεστός για να επισκεφτείτε τις παραλίες που καταλήγουν στην ανατολική ακτή του Σίδνεϊ. Τα ελαφριά σακάκια και τα τζιν, καθώς και ένα κασκόλ για τις θυελλώδεις μέρες είναι κατάλληλα φόρεμα για τον καιρό του φθινοπώρου .

Απολαύστε το ύπαιθρο

Το φθινόπωρο στο Σίδνεϊ είναι μια καλή στιγμή για μια περιήγηση στην πόλη. Επισκεφθείτε την Όπερα του Σίδνεϊ, τους Βασιλικούς Βοτανικούς Κήπους, το Hyde Park, την Chinatown και το Darling Harbour. Χτυπήστε το νερό για σέρφινγκ, windsurfing, αλεξίπτωτο και αλεξίπτωτο . Αν προτιμάτε να παρακολουθείτε άλλους, το Australian Open of Surfing είναι ένα ετήσιο γεγονός που αναμιγνύει τους καλύτερους surfers του κόσμου με μουσική και skateboarding στη διάσημη παραλία του Manly.

Για μια διασκέδαση βράδυ έξω για όλη την οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων των φιλικών pooches, να πιάσει μια κίνηση κάτω από τα αστέρια στο Moonlight Cinema. Τα τρόφιμα και τα ποτά είναι προς πώληση ή μπορείτε να φέρετε τη δική σας. Οι ταινίες προβάλλονται μέσω του καλοκαιριού και του πρώτου μήνα του φθινοπώρου στο Centennial Park στο αμφιθέατρο Belvedere.

Πάρτε μια κρουαζιέρα λιμάνι, ειδικά κατά τη διάρκεια του Vivid Sydney Festival στο τέλος του Μαΐου για να δείτε την παράσταση από το νερό. Τα φώτα λέιζερ και οι διαδραστικές οθόνες σε μουσική προβάλλονται σε κτίρια ορόσημων γύρω από την πόλη, συμπεριλαμβανομένης της γραφικής Όπερας του Σίδνεϊ.

Κάντε μια ημερήσια εκδρομή στα Blue Mountains και δείτε τους βραχώδεις σχηματισμούς των Τριών Αδελφών, πάρτε το πιο απότομο επιβατικό τρένο στον κόσμο, για να κατεβείτε σε ένα αρχαίο τροπικό δάσος ή δείτε μια πανοραμική θέα στα βουνά από ένα τελεφερίκ με γυάλινα δάπεδα.

Δείτε μια παρέλαση

Η ετήσια γιορτή των Gay και Lesbian Mardi Gras του Sydney ξεκινάει τον Φεβρουάριο και συνεχίζεται στις πρώτες μέρες του Μαρτίου, καταλήγοντας με μια τεράστια παρέλαση και πάρτι. Η νυχτερινή παρέλαση περνάει μέσα από τους δρόμους της πόλης στο πάρκο Moore, παρουσιάζοντας ένα θέαμα που δεν πρέπει να χάσετε.

Ο Μάρτιος είναι επίσης ο μήνας της ετήσιας παρέλασης της ημέρας του Αγίου Πατρικίου του Σίδνεϊ, η οποία γιορτάζει τον ιρλανδικό πολιτισμό και κληρονομιά στην Αυστραλία. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στο πολυπολιτισμικό γεγονός της ημέρας που περιλαμβάνει ζωντανή μουσική, δραστηριότητες για παιδιά και πάγκους για φαγητό.

Η μέρα του Anzac γιορτάζεται στις 25 Απριλίου με την αυγή και την ετήσια παρέλαση της ημέρας Anzac. Η εκδήλωση τιμά εκείνους που υπηρέτησαν στο στρατό της Αυστραλίας, καθώς και πολίτες που υποστήριζαν τα στρατεύματα και τους απογόνους αυστραλιανών βετεράνων. Στο τέλος της παρέλασης, πραγματοποιείται υπηρεσία στο ANZAC War Memorial στο Hyde Park South.