Βανκούβερ τον Φεβρουάριο Οδηγός Καιρού και Εκδηλώσεων

Μάθετε τι συμβαίνει και τι καιρό να περιμένετε τον Φεβρουάριο στο Βανκούβερ

Δεδομένου του μεγέθους του Καναδά, δεν είναι περίεργο ότι υπάρχουν σημαντικές κλιματικές διαφορές σε ολόκληρη τη χώρα. Εάν γνωρίζετε τι είναι σαν το Μόντρεαλ το χειμώνα, μην περιμένετε τις ίδιες συνθήκες στο Βανκούβερ.

Ο καιρός του Βανκούβερ τον Φεβρουάριο είναι θερμότερος - και ιδιαίτερα ήπιος σε σύγκριση με τον υπόλοιπο Καναδά. Μπορεί ακόμη να δείτε μερικά πρώιμα άνθη. Το Φεβρουάριο συνεχίζει να έχει ένα δίκαιο ποσό των βροχοπτώσεων, γι 'αυτό φροντίστε να ντύσετε για τον καιρό.

Να είστε έτοιμοι για βροχή σε μια δεδομένη ημέρα στο Βανκούβερ το Φεβρουάριο. αλλά μην αφήνετε τη βροχή να σας αποθαρρύνει - υπάρχουν πολλά να κάνετε στο Βανκούβερ σε μια βροχερή μέρα .

Τι να Pack

Τι είναι υπέροχο για το Βανκούβερ τον Φεβρουάριο

Δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσετε το χιόνι στο Βανκούβερ. Σπάνια χιονίζει. Βροχή? Τώρα, αυτή είναι μια άλλη ιστορία.

Αν και το χιόνι είναι σπάνιο στο Βανκούβερ, η γύρω περιοχή είναι γεμάτη με χιόνια. Το Whistler / Blackcomb είναι δύο ώρες μακριά, αλλά πολύ πιο κοντά είναι το Grouse Mountain και το Cypress Ski Resort . Οι συνθήκες σκι του Φεβρουαρίου, ειδικά στο Whistler, είναι αρκετά αξιόπιστες.

Προς τα τέλη Φεβρουαρίου, οι τουλίπες θα πετάξουν μέσα από το έδαφος και άλλα σημάδια της άνοιξης.

Τι δεν είναι τόσο σπουδαίο για το Βανκούβερ τον Φεβρουάριο

Αν σκοπεύετε να κάνετε σκι ή να χτυπήσετε άλλα αξιοθέατα, ο Φεβρουάριος μπορεί να είναι απασχολημένος, ειδικά την Ημέρα των Προέδρων και την Ημέρα της Οικογένειας, η οποία γιορτάζεται σε διαφορετικές μέρες στο π.Χ.

και στην υπόλοιπη χώρα, αλλά σημαίνει πολύβουες πλαγιές και τα δύο Σαββατοκύριακα. Επιπλέον, τα καναδικά πανεπιστήμια συχνά έχουν διάλειμμα εβδομαδιαίας ανάγνωσης προς το τέλος του μήνα.

Πού να μείνετε στο Βανκούβερ

Τα ξενοδοχεία που ταιριάζουν σε ένα ευρύ φάσμα προϋπολογισμών διατίθενται από τις χιλιάδες στο μετρό του Βανκούβερ. Ο κεντρικός πυρήνας προσφέρει τις περισσότερες από τις μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες.

Ο Φεβρουάριος δεν είναι τόσο απασχολημένος με τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά η κράτηση μπροστά είναι έξυπνη, ειδικά το Σαββατοκύριακο της Ημέρας της Οικογένειας. Δείτε τα 10 πιο δημοφιλή ξενοδοχεία του Βανκούβερ .

Μια εξαιρετική επιλογή για οικογένειες είναι το Rosellen Suites, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο Stanley Park και διαθέτει καταλύματα σε στιλ διαμερίσματος με κουζίνα για φαγητό. Δεν υπάρχει πισίνα, αλλά οι επισκέπτες λαμβάνουν ένα δωρεάν πέρασμα στο Υδάτινο Κέντρο του Βανκούβερ.

Δείτε το TripAdvisor για τιμές και σχόλια για ξενοδοχεία Βανκούβερ.

Τι συμβαίνει?