Είναι η Cruise Line της Disney μια καλή ιδέα για την οικογένειά σας;

Προηγμένα πλοία, εξαιρετική ψυχαγωγία και αυτή η περίφημη μαγεία της Disney

Καλύτερο για: Οικογένειες με παιδιά όλων των ηλικιών.

Στιγμιότυπο: Ψηφίστηκε η "καλύτερη γραμμή κρουαζιέρας για οικογένειες" από την Travel + Leisur e readers επτά χρόνια στη σειρά, η Disney Cruise Line είναι η επιτομή της φιλικής προς τα παιδιά κρουαζιέρας. Παρόλο που πολλές γραμμές κρουαζιέρας προσφέρουν χαρακτηριστικά και υπηρεσίες φιλικές προς το παιδί, μόνο η Disney Cruise Line δίνει όλη την προσοχή στις οικογένειες. Μαζί με τα δημιουργικά κλαμπ παιδιών, τους διασκεδαστικούς οικογενειακούς χώρους και τον πλούσιο χώρο αποθήκευσης της ψυχαγωγίας της οικογένειας Disney, υπάρχουν και πολλά που θα απευθύνονται στους γονείς.

Με τα κλασικά στυλ των θαλάσσιων σκαφών της δεκαετίας του 1920, τα πλοία της Disney είναι εκλεπτυσμένα και γεμάτα ενθουσιασμό, από το κομψό art nouveau και το art deco design ευδοκιμεί προς την πληθώρα των ενηλίκων κεντρικών περιοχών, συμπεριλαμβανομένου του σπα, του γυμναστηρίου, μόνο ζώνες πισίνας, καφέ και νυχτερινή ζωή.

Χαρακτηριστικά για οικογένειες: Μπορείτε να περιμένετε υπέροχη ψυχαγωγία, συμπεριλαμβανομένων μιούζικαλ μουσικής ποιότητας Broadway, πρώτης προβολής ταινιών Disney και κλασικών ταινιών Disney στην πισίνα. υπερμεγέθης οικογενειακές καμπίνες με χωριστά μπάνια (ντουζιέρα / μπανιέρα στη μία πλευρά, τουαλέτα από την άλλη). περιστρεφόμενη τραπεζαρία που επιτρέπει στους επιβάτες να δοκιμάσουν κάθε εστιατόριο. φανταστικοί χώροι πισίνας και αθλητικές παιδικές χαρές. και κλαμπ παιδιών με εξαιρετικά δημιουργικό προγραμματισμό Disney. Οι κρουαζιέρες της Καραϊβικής διαθέτουν μια μέρα στο ιδιωτικό νησί της Disney, Castaway Cay .

Οι επιβάτες στο Disney Magic αντιμετωπίζονται σε ένα πρωτότυπο θεατρικό φινάλε "Tangled: The Musical" με τρία τραγούδια που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για αυτή την παράσταση από τον βραβευμένο με την Ακαδημία συνθέτη Alan Menken και το βραβευμένο με το Grammy στίχο Glenn Slater.

Παιδικά πράγματα: Η Disney προσφέρει επίβλεψη παιδικών συλλόγων και δραστηριότητες για παιδιά ηλικίας από 6 μηνών έως 17 ετών. Για παιδιά ηλικίας 3 έως 12 ετών (και χωρίζεται σε μικρότερες ομάδες ηλικίας 3 έως 4, 5 έως 7, 8 έως 9 και 10 έως 12 ετών), το Oceaneers Club και το Oceaneers Lab προσφέρουν μαθήματα μαγειρικής, εργαστήρια επιστήμης, ταινίες, βιντεοπαιχνίδια , κυνήγι σαρωτών, τέχνες και βιοτεχνίες και πολλά άλλα.

Το τεράστιο οπλοστάσιο φιλικής προς την οικογένεια ψυχαγωγίας (συμπεριλαμβανομένου του πρόσφατα αποκτηθέντος "Marvel" franchise) ενσωματώνεται στους παιδικούς χώρους και προσφέρει ευκαιρίες για συναντήσεις και χαρακτήρες χαρακτήρων γύρω από το πλοίο. Τα μεγαλύτερα παιδιά λαμβάνουν επίσης τα δικά τους hangouts και προγράμματα δραστηριοτήτων: Edge για tweens ηλικίας 11 έως 14 ετών και Vibe για εφήβους ηλικίας 14 έως 17 ετών.

Σε μεγαλύτερες διαδρομές, συμπεριλαμβανομένων των διατλαντικών διαβάσεων, των ταξιδιών της Χαβάης και των διαμετακομιών του Καναλιού του Παναμά, η ελάχιστη ηλικία για τα παιδιά είναι 12 μήνες.

Τα καλύτερα πλοία: Με μόλις τέσσερα πλοία στο στόλο, είναι δύσκολο να επιλέξετε ένα αγαπημένο. Τα δύο νεώτερα αδερφή πλοία, Disney Dream και Disney Fantasy , καθώς και η πρόσφατα ανακαινισμένη Disney Magic (που ξεκίνησε ξανά τον Οκτώβριο του 2013) έχουν πιο περίτεχνα περιοχές waterplay κορυφαίας κατηγορίας από την αδελφή της Magic , Disney Wonder , η οποία ξεκίνησε το 1999. Το όνειρο και η φαντασία χαρακτηρίζουν το AquaDuck , το οποίο περιπλανιέται σύντομα πάνω από την πλευρά του πλοίου και κυκλώνει πάνω από την περίμετρο του κορυφαίου καταστρώματος σε ημιδιαφανή σωλήνα. Το Magic διαθέτει το AquaDunk, μια τριώροφη διαφάνεια του σώματος που ξεκινά από την πτώση από μια θύρα βομβαρδιστή και το ζουμ πάνω από την πλευρά του πλοίου, πριν εκτοξευθεί στην πισίνα προσγείωσης.

Καλύτερες ευκαιρίες: Τα ταξίδια τελευταίας στιγμής (εντός δύο έως τριών μηνών από την κράτηση) συνήθως προσφέρουν καλύτερες πιθανότητες να σημειώσουν χαμηλότερο ναύλο.



Καλό να γνωρίζετε: Η Disney είναι μια premium γραμμή κρουαζιέρας με μια premium τιμή. Ωστόσο, οι οικογένειες θα βρουν αξία στην τιμολόγηση, η οποία πλησιάζει περισσότερο σε σχέση με άλλες γραμμές κρουαζιέρας. Υπάρχουν σχετικά λίγες δραστηριότητες με χρέωση και επιλογές φαγητού στο πλοίο, ακόμη και μη αλκοολούχα ποτά περιλαμβάνονται στον ναύλο. Στο μειονέκτημα, η Disney προσφέρει πωλήσεις και ειδικές προσφορές λιγότερο συχνά από άλλες γραμμές κρουαζιέρας.

Ειδικά δρομολόγια: Απόκριες στην Ανοιχτή Θάλασσα πραγματοποιούνται στα περισσότερα ταξίδια επί των πλοίων της Disney Cruise Line από τα τέλη Σεπτεμβρίου μέχρι τον Οκτώβριο. Οι οικογένειες αντιμετωπίζονται σε μια σειρά φοβερά διασκεδαστικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες, ειδικές διακοσμήσεις, χαρακτήρες Disney σε κοστούμια, μοναδικά είδη μενού στα εστιατόρια και θεματικά πάρτι στο κατάστρωμα.

Κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, οι κρουαζιέρες Very Merrytime γιορτάζουν την περίοδο από τις Ευχαριστίες μέχρι τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με ειδικούς εορτασμούς και εκδηλώσεις.



Σε επιλεγμένα δρομολόγια, η Disney Cruise Line προσφέρει την Ημέρα των Αστέρων του πολέμου στη θάλασσα , μια ημερήσια γιορτή στο φεστιβάλ της Disney Fantasy που γιορτάζει τις θρυλικές περιπέτειες και εικονικούς χαρακτήρες από το franchise Star Wars .

Το φθινόπωρο του 2017, η Disney εισήγαγε την Marvel Days at Sea , μια ξεχωριστή γιορτή για όλη την ημέρα, με επιλεγμένα ταξίδια στην Disney Magic . Οι οικογένειες μπορούν να λάβουν μέρος σε πολλές δραστηριότητες με θέμα το Marvel κατά τη διάρκεια αυτού του ειδικού γεγονότος, το οποίο περιλαμβάνεται στον ναύλο της Disney Cruise.

Ερχόμενοι στο 2018: Στις αρχές μέρος του 2018, τα κρουαζιερόπλοια της Disney θα αποπλεύσουν από τα λιμάνια της χώρας και στις δύο ακτές. Αγαπημένα τροπικά δρομολόγια στις Μπαχάμες και την Καραϊβική αναχωρούν από τη Φλόριντα και το Πουέρτο Ρίκο και μια ποικιλία από διαδρομές Baja και Μεξικάνικα Ριβιέρα αναχωρούν από την Καλιφόρνια.

Στις αρχές του 2019, η Disney Cruise Line θα προσφέρει μια διευρυμένη δίμηνη σεζόν από το Σαν Ντιέγκο στην ηλιόλουστη Baja και τη Μεξικάνικη Ριβιέρα. Μια σειρά από επιλογές στις Μπαχάμες και την Καραϊβική από λιμάνια της Φλόριντα, καθώς και κρουαζιέρες προς τη Νότια Καραϊβική από το Σαν Χουάν, Πουέρτο Ρίκο.

Η Disney Cruise Line θα προσθέσει δύο πλοία το 2021 και το 2023. Τα πλοία θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερα από το Disney Dream και Disney Fantasy και θα περιλαμβάνουν το καθένα 1.250 αίθουσες.

Κάθε γραμμή κρουαζιέρας έχει τα δικά της χαρακτηριστικά προσωπικότητας και υπογραφής. Είναι η Disney Cruise Line σωστή για την οικογένειά σας; Διαβάστε για τις καλύτερες κρουαζιέρες φιλικές προς τα παιδιά για να μάθετε ποια είναι η καλύτερη αντιστοιχία για το στυλ διακοπών της οικογένειάς σας.