Απόκριες στην Ανοικτή Θάλασσα με Disney Cruise Line

Απόκριες εκδηλώσεις που είναι τρομακτικές αλλά όχι πολύ τρομακτικές

Και πάλι, το Απόκριες στην Ανοιχτή Θάλασσα πραγματοποιείται στα περισσότερα ταξίδια επί των τεσσάρων πλοίων Disney Cruise Line από τον Σεπτέμβριο έως τον Οκτώβριο του 2016. Πέρυσι, οι κρουαζιέρες Απόκριες στο όχημα Disney ήταν τόσο δημοφιλείς που φέτος η Disney φέρνει τις γιορτές το Disney Fantasy , η Disney Wonder και η Disney Magic . Και τα τέσσερα πλοία εκτελούν δρομολόγια της Καραϊβικής κατά τη διάρκεια της σεζόν πτώσης με στάσεις στο Castaway Cay , το νησί της Disney.

Οι οικογένειες που ταξιδεύουν αυτό το φθινόπωρο θα αντιμετωπιστούν σε μια άσχημη στιγμή, καθώς τα πλοία της Disney φιλοξενούν τρομακτικά διασκεδαστικά γεγονότα και δραστηριότητες, ειδικές διακοσμήσεις, μοναδικά στοιχεία μενού στα εστιατόρια και τα θεματικά πάρτι στο κατάστρωμα, ακόμη και ένα δέντρο Κολοκύθας που μεταμορφώνεται μαγικά σε όλη την κρουαζιέρα.

Ποια 2016 κρουαζιέρες της Disney θα διαθέτουν Απόκριες στην Ανοικτή Θάλασσα;

Ποια ειδικά αποκριάτικα γεγονότα θα γίνουν στην κρουαζιέρα;
Η γιορτή χαρακτηρίζει αποκριές θεματικές εκδηλώσεις, ζωντανή ψυχαγωγία και περίτεχνη διακόσμηση, όπως το The Pumpkin Tree, το οποίο μεταμορφώνεται μαγευτικά σε όλη την κρουαζιέρα.

Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν:

Θέλετε να δείτε περισσότερα; Ακολουθεί ένα βίντεο από την Disney Cruise Line.

Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις τελευταίες ιδέες για οικογενειακές διακοπές, ταξιδιωτικές συμβουλές και προσφορές. Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο δωρεάν οικογενειακών διακοπών μου σήμερα!