Ο οδηγός σας για το Soulard Oktoberfest

Σημαντική ενημέρωση για το 2016: Η γιορτή του Soulard Oktoberfest θα συνεχιστεί φέτος. Οι διοργανωτές είχαν ακυρώσει προηγουμένως την εκδήλωση λόγω οικονομικών προβλημάτων και ζητημάτων τοποθεσίας, αλλά μια ομάδα ιδιοκτητών επιχειρήσεων έχει εισέλθει για να σώσει τον εορτασμό. Θα είναι 21-22 Οκτωβρίου, στο πάρκο Soulard Market Park. Περισσότερες λεπτομέρειες για να έρθει.

Το μεγαλύτερο κόμμα της χρονιάς στο Soulard είναι ακόμα το Mardi Gras , αλλά η γιορτή του Oktoberfest της γειτονιάς αυξάνεται σε μέγεθος και δημοτικότητα.

Το Soulard Oktoberfest είναι ένα τριήμερο φεστιβάλ γεμάτο γερμανική κουζίνα, μπύρα, ζωντανή μουσική και πολλά άλλα. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να περάσετε υπέροχα στο Soulard Oktoberfest.

Η γιορτή του Soulard δεν είναι το μοναδικό πάρτι στην πόλη, για περισσότερες ιδέες, ελέγξτε τους καλύτερους χώρους για να γιορτάσετε το Oktoberfest στο St. Louis.

Πότε και που:

Το Soulard Oktoberfest πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις αρχές Οκτωβρίου. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί κατά μήκος της 7ης οδού κοντά στην αγορά αγροτών Soulard ακριβώς νότια από το κέντρο του St. Louis. Το φεστιβάλ είναι ανοιχτό 9 Οκτωβρίου από τις 4 μ.μ. έως τις 12 το πρωί, από τις 10 π.μ. από τις 11 π.μ. έως τις 12 το πρωί και από τις 11 το πρωί μέχρι τις 19 το βράδυ.

Μπύρα, Brats και Περισσότερα:

Τα φαγητά και τα ποτά αποτελούν ένα μεγάλο μέρος της διασκέδασης σε κάθε γιορτή του Oktoberfest. Στο Soulard υπάρχουν τέντες και πωλητές μπύρας σε όλο το φεστιβάλ που πωλούν δημοφιλή γερμανικά παρασκευάσματα όπως οι Paulaner και Kulmbacher, καθώς και οι μπύρες της πατρίδας όπως η Schlafly.

Όταν φτάνετε πεινασμένοι, υπάρχουν πολλές επιλογές για να φάτε.

Δοκιμάστε ένα brat, pretzel ή άλλο γερμανικό ναύλο. Οι τιμές των τροφίμων κυμαίνονται από περίπου 3 δολάρια για ένα γιγαντιαίο κουλουράκι, σε $ 5 για ένα bratwurst, σε $ 12 για μπαρ-b-que νεύρα ή ψητό κοτόπουλο.

Ώρα να Polka:

Σίγουρα θα υπάρξει πολική μουσική, αλλά αυτό δεν είναι όλα. Οι μουσικοί θα παίζουν σε τρία διαφορετικά στάδια σε όλο το φεστιβάλ.

Οι κορυφαίοι καλλιτέχνες περιλαμβάνουν δημοφιλείς μουσικούς από τη Γερμανία και τοπικά αγαπημένα όπως το Soulard Blues Band και το Deutschmeister Brass Band.

Τιμές εισιτηρίων:

Τα γενικά εισιτήρια εισόδου είναι $ 5 για κάθε μέρα. Τα παιδιά κάτω των 12 ετών παίρνουν δωρεάν. Οι ενήλικες μπορούν επίσης να μπουν δωρεάν εάν είναι ντυμένοι με γερμανική ενδυμασία. Αυτό σημαίνει lederhosen, dirndls ή πουκάμισα από προηγούμενες εκδηλώσεις Soulard Oktoberfest. Εάν θέλετε πραγματικά να ζήσετε, VIP εισιτήρια είναι επίσης διαθέσιμα. Ως VIP, έχετε πρόσβαση στις αποκλειστικές VIP σκηνές και σε λιμάνι-α-γιορτές, ειδικά για φαγητό και ποτό.

Άλλες εκδηλώσεις:

Μπύρα και μουσική ένα μεγάλο μέρος της γιορτής, αλλά μπορείτε να βρείτε άλλα διασκεδαστικά πράγματα να κάνουμε στο Soulard Oktoberfest. Επιστρέφοντας το 2015, θα υπάρχει ένα καρναβάλι με βόλτες και παιχνίδια για τους επισκέπτες όλων των ηλικιών. Η είσοδος στο καρναβάλι είναι δωρεάν.

Να φτάσετε εκεί:

Οι χώροι του φεστιβάλ για το Soulard Oktoberfest βρίσκονται στην 7η οδό κοντά στην αγορά Soulard. Αρκετοί χώροι στάθμευσης κοντά στους χώρους του φεστιβάλ θα είναι ανοιχτοί. Για περισσότερες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών μεταφοράς με λεωφορείο και της δημόσιας συγκοινωνίας, ανατρέξτε στον ιστότοπο του Soulard Oktoberfest.