Ποιο είναι το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στη Μινεάπολη;

Ποιο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στη Μινεάπολις είναι το καλύτερο;

Ποιο είναι το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στη Μινεάπολη; Ποιο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας έχει την καλύτερη υπηρεσία στη Minneapolis; Ποιο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας έχει την καλύτερη κάλυψη της Minneapolis και των Twin Cities;

Εδώ είναι πώς να μάθετε ποιο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας είναι το καλύτερο στη Μινεάπολη και τον Άγιο Παύλο.

Υπάρχουν τέσσερις παρόχους κινητής τηλεφωνίας στη Μινεάπολη. Ακολουθούν οι σύνδεσμοι προς τους χάρτες κάλυψης.

Όλα τα δίκτυα καλύπτουν ολόκληρη τη Minneapolis και το St. Paul, εκτός από την Sprint η οποία έχει μερικά σπαστά σημεία στο St. Paul νότια του Μισισιπή.

Όσον αφορά την κάλυψη της μεγαλύτερης περιοχής μετρό Twin City, σύμφωνα με τα δίκτυα, η Verizon, η T-Mobile και η AT & T έχουν καλύψει πλήρως τις πόλεις Twin City. Και πάλι, η Sprint καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του μετρό, αλλά με σημαντικά μπαλώματα - αν και η Sprint έχει νέους πύργους κινητής τηλεόρασης που προγραμματίζουν να γεμίσουν τους χώρους.

Ποιο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας έχει την καλύτερη υπηρεσία στη Minneapolis και τις πόλεις Twin City; Τα ανεκδοτικά στοιχεία υποδηλώνουν ότι οι Verizon, AT & T και T-Mobile παρέχουν παρόμοια επίπεδα υπηρεσιών στις πόλεις Twin City, με το Sprint να είναι επαρκές, αλλά να υστερεί κάπως από τα άλλα τρία.