Τι είδους αρκούδες μπορείτε να περιμένετε να δείτε στη Μινεσότα

Εκτός από τους ζωολογικούς κήπους, οι αρκούδες ζουν σε άλλα μέρη του North Star State;

Η Μινεσότα, με το παρατσούκλι της Χώρας των 10.000 λιμνών, είναι ένα όμορφο μέρος για να επισκεφτείτε αν αγαπάτε το ύπαιθρο. Ένα άλλο ψευδώνυμο είναι το κράτος Gopher, αλλά οι gophers είναι το λιγότερο από τις ανησυχίες σας εδώ - η Μινεσότα είναι επίσης το σπίτι για να φέρει. Αν και οι αρκούδες grizzly δεν περιφέρονται στην κατάσταση, μπορεί να συναντήσετε μια μαύρη αρκούδα ή δύο. Ωστόσο, μην αφήστε αυτό να σταματήσετε να εξερευνήσετε τα φυσικά χαρακτηριστικά του κράτους.

Η πλειοψηφία του πληθυσμού των αρκούδων ζει στις δασικές εκτάσεις της βόρειας Μινεσότα.

Αν και οι μαύρες αρκούδες προτιμούν τα δάση, η γκάμα τους εκτείνεται νότια σχεδόν μέχρι τις πόλεις Twin City και δυτικά σχεδόν στη Βόρεια Ντακότα.

Μινεσότα DNR χάρτη της σειράς μαύρης αρκούδας στη Μινεσότα

Υπάρχουν αρκούδες στη Μινεάπολη; Τι γίνεται με τον Άγιο Παύλο;

Ένας μικρός αριθμός αρκούδων βρίσκεται στις επαρχίες Anoka και Washington, οι οποίες είναι το βόρειο και ανατολικό τμήμα της περιοχής του μετρό Twin City. Οι αρκούδες στη Μινεσότα συνήθως ζουν σε δασικές εκτάσεις ή σε δάση, αλλά μπορούν να έλκονται νότια από καλλιέργειες σε γεωργικές εκτάσεις και από ανθρώπινους οικισμούς, και οι δύο είναι πηγές τροφίμων. Οι άγριες αρκούδες είναι σπάνιες στις αστικές περιοχές, αλλά οι αρκούδες έχουν εντοπιστεί σε Woodbury, Maplewood, Hudson και κατά μήκος του ποταμού St. Croix. Οι αρκούδες δεν είναι γνωστό ότι ζουν νότια από τις πόλεις Twin City ή στη νότια Μινεσότα.

Παρόλο που οι παρατηρήσεις άγριας αρκούδας μπορεί να είναι σπάνιες, υπάρχουν δύο θέσεις στη Μινεσότα όπου σίγουρα θα δείτε αρκούδες. Ο ζωολογικός κήπος της Μινεσότα στην Apple Valley έχει εκθέματα με καφέ αρκούδα και το ζωολογικό κήπο Como στο St.

Ο Παύλος έχει κάτι πιο εξωτικό: πολικές αρκούδες.

Είναι η Μινεσότα επικίνδυνη;

Αν και οι μαύρες αρκούδες έχουν σκοτώσει τους ανθρώπους, οι επιθέσεις σε σπίτια είναι σπάνιες στη Μινεσότα. Από το 1987, έχουν καταγραφεί μόνο μερικές επιθέσεις στη Μινεσότα.

Μια αρκούδα επιτέθηκε στους κατασκηνωτές στην περιοχή Wilderness Area Border Waters Canoe Area το 1987. Το 2002, ένας ερευνητής που μελέτησε μπεκάτσα κοντά στη Milaca δέχτηκε επίθεση.

Το 2003, μια γυναίκα Grand Marais που έκπληκτος μια αρκούδα στο γκαράζ της επιτέθηκε. Μια γυναίκα δέχτηκε επίθεση από μια αρκούδα κοντά στο σπίτι της στην περιφέρεια Carlton το 2005. Το 2016, μια μητέρα αρκούδα επιτέθηκε μια γυναίκα στο κατάστρωμα της. Κανείς δεν ήταν θανατηφόρος. Η μόνη θανατηφόρα επίθεση που καταγράφηκε στη Μινεσότα (από τα μέσα του 2017) ήταν το 2007, όταν ένας άνθρωπος σκοτώθηκε στο δάσος κοντά στο Ely.

Ασφάλεια κατασκήνωσης

Η αμερικανική ένωση αρκούδων, που εδρεύει στο Orr της Μινεσότα, προσφέρει αυτές τις συμβουλές σχετικά με το κάμπινγκ και την πεζοπορία με ασφάλεια στη χώρα που φέρει τη Μινεσότα.

Αρκούδες σε αυλές και κοντινά σπίτια

Οι αρκούδες συνήθως προσπαθούν να αποφύγουν τους ανθρώπους, αλλά μερικές φορές έρχονται σε σύγκρουση με τους ανθρώπους όταν τρώνε καλλιέργειες, καταστρέφουν τα μελισσοκομεία ή σπάζουν σε δοχεία απορριμμάτων και τα πουλιά. Τα καλά νέα είναι ότι μπορεί να ακούσετε μια αρκούδα πριν τη δείτε. Κάνουν snorting, huffing, και γουργουρίζοντας ήχο όταν προσπαθεί να τρομάξει εισβολείς. Όταν φοβούνται τα μικρά παιδιά, δημιουργούν θόρυβες.

Μάθετε περισσότερα από την American Bear Association σχετικά με την αντιμετώπιση των αρκούδων στη Μινεσότα που βρέθηκαν κοντά στα σπίτια.