Πού να υποβάλετε αίτηση για διαβατήριο στη Minneapolis-St. Παύλος

Εάν παίρνετε ένα διαβατήριο για πρώτη φορά - ή σε πολλές άλλες περιπτώσεις - πρέπει να υποβάλετε αίτηση για διαβατήριο αυτοπροσώπως. Πολλά τοπικά ταχυδρομεία, όπως αυτά που αναφέρονται παρακάτω, δέχονται αιτήσεις. Αφού υποβληθεί η αίτησή σας, μπορεί να διαρκέσει έξι έως οκτώ εβδομάδες για να επεξεργαστεί και να στείλει το διαβατήριό σας. Αν βρίσκεστε σε βιασύνη, μπορείτε να επισπεύσετε την αίτησή σας, εμφανίζοντάς σας προσωπικά στο πρακτορείο διαβατηρίων της Μινεσότα στο κέντρο της Μινεάπολη.

Σημειώστε ότι εάν δικαιούστε να ανανεώσετε ένα διαβατήριο μέσω ταχυδρομείου, τα πρακτορεία διαβατηρίων και τα ταχυδρομεία δεν θα δεχτούν την αίτησή σας - μπορείτε να το στείλετε μόνο μέσω αλληλογραφίας. Κανένα νέο ή ανανεωμένο διαβατήριο δεν μπορεί να εφαρμοστεί στο διαδίκτυο.

Μινεάπολη Τοποθεσίες

Θέσεις του St. Paul

Άλλες τοποθεσίες του μετρό

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για διαβατήριο σε περισσότερες θέσεις γύρω από τις πόλεις Twin City. Βρείτε την πλησιέστερη τοποθεσία στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών.

Πριν από την Εφαρμογή στο Πρόσωπο

Καλέστε για να δείτε αν η εγκατάσταση αποδοχής απαιτεί ραντεβού και αν παίρνει φωτογραφίες διαβατηρίου στο χώρο του ξενοδοχείου.

Συγκεντρώστε τα διάφορα έγγραφα, τις φωτογραφίες διαβατηρίου και τις αμοιβές σας.

Αμοιβές

Τα τέλη αίτησης ποικίλλουν ανάλογα με την περίπτωσή σας. Μπορούν να πληρωθούν μόνο με επιταγή ή με εντολή πληρωμής. πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες δεν θα γίνονται δεκτές. Οι αμοιβές πληρωμής καταβάλλονται χωριστά με εντολή πληρωμής, επιταγές, μετρητά (ακριβή αλλαγή) και πιστωτική κάρτα, ανάλογα με την τοποθεσία.

Υπηρεσίες ταχείας διεκπεραίωσης

Τι γίνεται αν χρειάζεστε ένα διαβατήριο σε μια βιασύνη; Ο Οργανισμός Passport του Minneapolis στο Ομοσπονδιακό Κτίριο Γραφείων των ΗΠΑ στο κέντρο της Μινεάπολης μπορεί να εκδώσει ένα διαβατήριο αν ταξιδεύετε σε λιγότερο από δύο εβδομάδες ή χρειάζεται να λάβετε θεώρηση εντός τεσσάρων εβδομάδων. Απαιτείται ραντεβού για την αίτηση διαβατηρίου εδώ και μπορεί να γίνει μέσω τηλεφώνου ή μέσω διαδικτύου. Πρέπει να φέρετε τα εξής στο ραντεβού σας: