Δείπνο στο Naples Beach Hotel και το Golf Club, Νάπολη, Φλόριντα

Αν αγαπάτε καλό φαγητό (και ποιος δεν το κάνει;), θα απολαύσετε τις επιλογές για φαγητό στο Naples Beach Hotel και το Golf Club: έξι εστιατόρια και μπαρ, καθώς μπορείτε να επωφεληθείτε από την υπηρεσία δωματίου μεταξύ 7πμ και μεσάνυχτα. Το παραθαλάσσιο θέρετρο του θέρετρου είναι το HB's στον Κόλπο, ενώ το The Everglades προσφέρει όχι μόνο εξαιρετικό φαγητό αλλά εκπληκτική θέα στον Κόλπο του Μεξικού και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματα της Νάπολης είναι τόσο διάσημα.

Το Seminole Store προσφέρει ελαφριές εναλλακτικές λύσεις, όπως σάντουιτς με σνακ που θα πεθάνουν, παγωτό, καφέδες γκουρμέ και ποικιλία από φρέσκια ψημένη πίτσα, γλυκά και επιδόρπια. Ναι, το εστιατόριο στο Naples Beach Hotel και το Golf Club προσφέρει κάτι που ταιριάζει σχεδόν σε κάθε ανάγκη και γεύση. Οι παρακάτω σύνδεσμοι θα σας μεταφέρουν απευθείας σε καθένα από αυτά. Μπορείτε να ρίξετε μια γρήγορη ματιά για να δείτε τι προσφέρεται:

Το Sunday Brunch προσφέρεται εποχικά. Τα μπουφέδες προσφέρονται κατά τη διάρκεια του Πάσχα, και κατά την Ημέρα της Μητέρας και τις Ημέρες των Ευχαριστιών.

Διασκέδαση πάρα πολύ:

Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση του Naples Beach Hotel & Golf Club

Επικοινωνία:

Naples Beach Hotel & Golf Club, 851 Gulf Shore Blvd N, Νάπολη, FL 34102; 1-800-455-1546, Resort: 1-239-261-2222

Που να μείνω:

Λοιπόν, είναι λογικό, φυσικά, να παραμείνετε στο ακίνητο, στο Naples Beach Hotel και το Golf Club. Συγκρίνετε τιμές για διανυκτερεύσεις στο Naples Beach Hotel.

Αν θέλετε να μείνετε μακριά από την ιδιοκτησία, υπάρχουν πολλές επιλογές στην περιοχή της Νάπολης. Η προσωπική μου επιλογή θα ήταν η Embassy Suites Fort Myers, Estero. Είναι προβλέψιμο. γνωρίζετε πάντα τι παίρνετε και είναι αρκετά κοντά στο αεροδρόμιο και σε όλα τα τοπικά αξιοθέατα. Συγκρίνετε τιμές για διανυκτερεύσεις στο Embassy Suites Fort Myers, Estero

Αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι που να ταιριάζει καλύτερα στον προϋπολογισμό σας, μπορείτε επίσης να ελέγξετε τους οδηγούς ξενοδοχείων της περιοχής μου:

Ψάχνετε για περισσότερες γήπεδα γκολφ στη Νάπολη; Ελέγξτε τα εξής:

Golf Plus - μέσα και γύρω από τη Νάπολη, το Fort Myers και τη Sarasota

Θέλεις περισσότερα? Λοιπόν, υπάρχουν περισσότερα, πολλά περισσότερα, στην πραγματικότητα υπάρχουν περισσότερα από 100 μεγάλα γήπεδα γκολφ και θέρετρα που βρίσκονται κατά μήκος της ακτής του νοτιοδυτικού κόλπου από Sarasota μέχρι το Marco Island.

Αλλά υπάρχουν περισσότερα. εκτός από τις φαινομενικά ατελείωτες ευκαιρίες για να απολαύσετε το αγαπημένο μας χόμπι, η Νοτιοδυτική ακτή του Κόλπου είναι παραθαλάσσιος παράδεισος: Οι παραλίες είναι πέρα ​​από τη σύγκριση και ο καιρός ... καλά. Είναι σχεδόν πάντα καλοκαίρι κάτω στο κόλπο. Όταν βρέχει, βρέχει σκληρά αλλά ποτέ, έτσι φαίνεται, για πολύ καιρό. Στη συνέχεια, υπάρχουν τα ηλιοβασιλέματα. η αναισθητοποίηση είναι μια λέξη που τα περιγράφει μόλις. Ο ωκεανός είναι πάντα ζεστός και φιλόξενος, και η αλιεία είναι τόσο καλή όσο παίρνει. Έτσι, αν ψάχνετε απλά ένα εξαιρετικό μέρος για να περάσετε λίγες μέρες χαλάρωσης στον ήλιο με πολλά να δείτε και να κάνετε, όλα τα σημεία νότια της Sarasota είναι όπου πρέπει να το κεφάλι. Εδώ είναι οι κατάλογό μου γκολφ και θέρετρα γκολφ στη Νάπολη , γήπεδα γκολφ και θέρετρα στην περιοχή Fort Myers, και λίστα μου γήπεδα γκολφ και θέρετρα στην ευρύτερη περιοχή Sarasota.

Πώς να πάτε εκεί:

Η Νάπολη και το Fort Myers εξυπηρετούνται από το διεθνές αεροδρόμιο Southwest Florida (RSW) που βρίσκεται περίπου 26 μίλια βόρεια της Νάπολης στο Fort Myers, το οποίο με τη σειρά του εξυπηρετείται από όλες σχεδόν τις μεγάλες αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες, όπως η United, Delta, Continental, US Air, AirTran , Αμερικανική και Βορειοδυτική.

Μερικές φορές, τα δοκιμασμένα και αληθινά σημεία διακοπών γκολφ δεν είναι ακριβώς αυτό που ψάχνουμε όταν γίνεται χρόνος να προγραμματιστεί αυτή η εκδρομή γκολφ μία φορά στη ζωή. Πρέπει να κοιτάξουμε νέους ορίζοντες, όπως: Σκωτία, Φλόριντα , Αμερικάνικη Νοτιοδυτική , Βερμούδες , Μπαχάμες , σε όλη την Καραϊβική και το Μεξικό και πολλά άλλα. Για ενημερωμένες ειδήσεις και πληροφορίες για το ταξίδι του γκολφ, φροντίστε να εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο μου.