Εθνικό Πάρκο Everglades: Συμβουλές για επίσκεψη

συνέχισε από το p. 1, Φλόριντα Everglades Ιστορικό

Σταματήστε το αυτοκίνητο!
Η επίσκεψη στο Everglades της Φλόριντα με τα παιδιά παρουσιάζει μερικές προκλήσεις ... Το Flamingo, (ο κεντρικός κόμβος της δραστηριότητας στο Εθνικό Πάρκο Everglades), είναι ένα μακρύ 38-μίλι από την είσοδο του πάρκου - και οι περισσότεροι επισκέπτες θα έχουν ήδη οδηγηθεί νότια από το Μαϊάμι πρώτα. Δεύτερον, η κίνηση έχει μικρή ποικιλία ή δραματικό τοπίο.

Ευτυχώς, η λύση είναι απλή: σταματήστε σε κάθε ένα από τα υπέροχα μονοπάτια και τα κέντρα επισκεπτών στην πορεία.

Σταματήστε το αυτοκίνητο, ακούστε την ησυχία, αισθανθείτε το αεράκι - επιβραδύνετε . Ακούστε τις κλήσεις πουλιών. Οι περίπατοι της φύσης είναι αρκετά μικρές ώστε τα παιδιά να μπορούν να απολαύσουν και αρκετοί έχουν πεζοπορίες που σας μεταφέρουν στο "ποτάμι του χόρτου" - δηλαδή το ελαιόδεντρο - όπου είστε σίγουροι ότι θα δείτε πουλιά και άλλα ζώα.

Δείγματα διαδρομών στην περιοχή κλειδιού Long Pine:

Μόλις φτάσετε στο Flamingo:
Θα βρείτε καταφύγιο, κάμπινγκ, εστιατόρια, γενικό κατάστημα, μαρίνα, περιηγήσεις με βάρκα, μαγκρόβια βάλτο - και ίσως μερικούς κροκόδειλους που χαλαρώνουν στο σκάφος.

Σημείωση: Ο τυφώνας Wilma το 2005 κατέστρεψε το κτίριο που στεγάζει το Flamingo Lodge και το Κέντρο Επισκεπτών Flamingo και δεν έχει ξαναχτιστεί.

Για καταλύματα: πολλοί άνθρωποι κάνουν κατασκήνωση στο Flamingo: αλλά προσέξτε για φίδια! Η ενοικίαση σπιτιού μπορεί να είναι μια άλλη δυνατότητα.

Florida Everglades: Δραστηριότητες στο Flamingo

Πραγματοποιήσαμε δειγματοληψία σε μια εκδρομή με καραβάκια με οδηγούς καλά πληροφορημένους. Το ταξίδι μας διάρκειας δύο ωρών ήταν εξαιρετικά εκπαιδευτικό, αλλά πολύ καιρό για μικρά παιδιά. Είδαμε αλιγάτορες, κροκόδειλους και πολλά πουλιά. τα μανιάτικα ήταν πιθανώς κοντά, αλλά δεν μπορούσαν να τα δουν στο σκοτεινό νερό (λεκιασμένο με ταννικό οξύ από τα δέντρα μαγκρόβιων.) Φέρτε πολλά ποτά και σνακ!

Δείτε την τοποθεσία του Εθνικού Πάρκου Everglades για πληροφορίες σχετικά με ενοικιάσεις καναλιών, ενοικιάσεις ποδηλάτων, εκδρομές με σκάφος, πεζοπορία, προγράμματα Park Ranger και άλλες δραστηριότητες. πληροφορίες για κάμπινγκ, επίσης.

Πότε για να επισκεφθείτε το Florida Everglades

Επισκεφθήκαμε τον Νοέμβριο και η θερμοκρασία ήταν ιδανική, αλλά χρειαζόμασταν και κουνουπιέρες, ακόμα και εκείνη την εποχή του χρόνου. Από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο, τα έντομα μπορεί να κάνουν επισκέψεις αφόρητες, ειδικά για τα παιδιά.

Η υγρή περίοδος αρχίζει τον Ιούνιο. τα καλοκαίρια είναι ζεστά και υγρά, με πολλές απογευματινές καταιγίδες ... και τα κουνούπια. Η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε είναι από το Νοέμβριο έως τον Μάρτιο. Η προβολή της άγριας ζωής είναι καλύτερη και το χειμώνα.

Ημερήσια απογείωση από το Μαϊάμι

Αν δεν μπορείτε να οδηγήσετε τα 38 μίλια με Flamingo, μπορείτε ακόμα να πάρετε μια ωραία γεύση από το Everglades στα μονοπάτια στο Royal Palm Visitor Center, μόλις τέσσερα μίλια στο πάρκο. Ή κατευθυνθείτε δυτικά από το Μαϊάμι αντί της νότιας: η περιοχή της κοιλάδας Shark έχει μονοπάτια και 15 μιλίων με το τραμ.

Τέλος, πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι μια επίσκεψη στο Everglades σημαίνει να περνάει πάνω από το πριονιστήριο σε μια βόλτα με αερόστατο. Τα αεροπλάνα δεν επιτρέπονται στο πάρκο, αλλά πολλές εταιρείες εκτός των συνόρων του Πάρκου προσφέρουν βόλτες.