Παραγγείλετε το πιο νόστιμο κοκτέιλ του Cosmopolitan Las Vegas

Εάν μπήκατε στο φεγγάρι Bar στο Cosmopolitan Las Vegas και ρωτήσατε για το "Flower Drink" υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι οι άνθρωποι γύρω σας μπορεί να είναι λίγο συγκεχυμένοι. Ωστόσο, ο μπάρμαν θα σας εξηγήσει ότι το ποτό ονομάζεται Verbena και θα σας καθοδηγήσουν να κατευθυνθείτε στο πολυέλαιο 1.5, όπως στο επίπεδο του φεγγαριού Bar στο Cosmopolitan που βρίσκεται ανάμεσα στο καζίνο και στο 2ο όροφο.

Αυτό το βραβευμένο μπαρ είναι γνωστό για τα δημιουργικά, χειροποίητα κοκτέιλ του, όπως το Verbena.

Πώς δημιουργήθηκε το κοκτέιλ

Η Mariena Mercer είναι ο επικεφαλής αναδιοργανωτής της ιδιοκτησίας και είναι υπεύθυνη για το τι συμβαίνει πίσω από τα μπαρ του θέρετρου. Από το Bond μέχρι το Vesper , ο πολιτισμός του κοκτέιλ είναι ένας που θα αναζητηθεί στο Cosmopolitan του Λας Βέγκας. Ο εποχιακός κατάλογος ποτών είναι τόσο δελεαστικός που θα μπορούσατε εύκολα να φτιάξετε το φεγγάρι στο επίκεντρο του τριμηνιαίου προσκυνήματος σας στη λωρίδα του Λας Βέγκας .

Μερικά κοκτέιλ θυμίζουν τρόφιμα της Ταϊλάνδης σε ένα ποτήρι με ένα γλυκό επιδόρπιο. Άλλοι έχουν γεύσεις ποπ κορν και μπορεί να προκαλέσουν ταινίες μεσάνυχτων στη μεγάλη οθόνη. Ο Mercer περιέγραψε μια εμπειρία κατασκήνωσης μέσω ενός κοκτέιλ που είχε καπνό παραμείνει στον αέρα. Κάνει επίσης μια μέση Old Fashioned, που ονομάζεται "Infinite Playlist".

Μια συρραφή σε ένα εποχιακό μενού

Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι το μενού αλλάζει συχνά, οπότε αν σκοπεύετε να παραγγείλετε το τακτικό ποτό σας, αυτό δεν είναι το μέρος.

Αντίθετα, είναι έξυπνο να πηγαίνετε στο Chandelier Bar Level 1.5 και να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο κάθε φορά, γιατί θα ήταν κρίμα να χάσετε ό, τι ήταν στο ραντάρ για την επόμενη σεζόν.

Το Verbena είναι το ένα ποτό που μπορείτε να βρείτε συνεχώς στο Chandelier Bar 1.5, αλλά δεν θα το βρείτε στο μενού. Όσοι είναι γνωστοί συνήθως το παραγγέλνουν με το όνομα ή απλώς τους ζητούν το ποτό λουλουδιών.

Θα σας ζητηθεί να μασήσετε ένα λουλούδι, "Buzz Button" (στην πραγματικότητα, Szechuan Button), και σε μια στιγμή, οι αισθήσεις σας αυξάνονται.

Το Verbena είναι το πιο δημοφιλές ποτό στο Cosmopolitan ακόμα δεν είναι ούτε στο μενού. Το κοκτέιλ ειδικότητας είναι μια μαργαρίτα με ένα επιπλέον φλας της ευτυχίας που έρχεται με τη μορφή λεβέντας verbana και τζίντζερ. Pop σε κάποιο χυμό yuzu και φύλλα kaffir, και έχετε ένα ποτό που είναι πραγματικά ο ορισμός ενός κοκτέιλ προορισμού.

Πώς να επισκεφθείτε τη γραμμή πολυέλαιων

Το πολυκατάστημα Bar στο Cosmopolitan είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 10 π.μ. έως τις 11 το βράδυ. Το Chandelier Bar έχει τρία επίπεδα. 1, 1,5 και 2. Κάθε επίπεδο και κάθε μπαρ σερβίρει δικά τους ειδικά κοκτέιλ. Το επίπεδο 1.5 έχει τα μοναδικά ποτά - όπως το The Verbena - και επίσης διαθέτει υπηρεσία μπουκαλιών.

Το Cosmopolitan Las Vegas έχει συνολικά 20 έννοιες για φαγητό, όπως το Beauty & Essex, η μπλε κορδέλα, η Κίνα Poblano, οι José Andrés, Eggslut, Estiatorio Milos, The Henry, Holsteins, Jaleo, The Juice Standard, Milk Bar, Momofuku, Overlook Γκριλ, Rose. Κουνέλι. Lie, Scarpetta, STK, Wicked Spoon, Zuma και πολλά άλλα.