Τι είναι η Λας Βέγκας;

Ο παράδεισος είναι στο Λας Βέγκας;

Ερώτηση: Τι είναι η Λας Βέγκας;

Πολύ συχνά παίρνω το ερώτημα από την πρώτη φορά που οι επισκέπτες του Λας Βέγκας: Είναι το Λας Βέγκας διαφορετικό από το Λας Βέγκας; Παίρνω επίσης τι είναι η ταινία Las Vegas; Επιτρέψτε μου λοιπόν να σας διευκρινίσω.

Απάντηση: Η απλούστερη απάντηση είναι ότι το Λας Βέγκας είναι μια πόλη και η λωρίδα του Λας Βέγκας είναι όπου βρίσκονται τα περισσότερα από τα μεγάλα ξενοδοχεία καθώς και τα κυριότερα αξιοθέατα για τα οποία διαβάζετε συνήθως.

Αυτή είναι η απλή απάντηση.

Μια πιο περίπλοκη απάντηση είναι ότι το Λας Βέγκας είναι το σπίτι στο κέντρο του Λας Βέγκας και ένα μικροσκοπικό κομμάτι της λωρίδας του Λας Βέγκας (Las Vegas Blvd.) που οι περισσότεροι άνθρωποι συνεργάζονται με τις διακοπές του Λας Βέγκας. Τα περισσότερα από τα εικονικά ξενοδοχεία και τα τουριστικά αξιοθέατα που βρέθηκαν στο Λας Βέγκας Blvd, επίσης γνωστή ως λωρίδα του Λας Βέγκας είναι στην πραγματικότητα σε μια περιοχή της πόλης που είναι unincorporated και ονομάζεται Paradise. Έτσι ξοδεύετε πραγματικά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας στον Παράδεισο. (Κάνει θέλετε να έχετε ένα άλλο ποτό)

Πραγματοποιήστε μια περιήγηση με εικόνα της ταινίας Las Vegas

Μην ανησυχείτε για το όνομα, η λωρίδα Las Vegas είναι ουσιαστικά η λωρίδα του Las Vegas Blvd. που εκτείνεται από το Mandalay Bay Hotel στα νότια μέχρι το Stratosphere Hotel στα βόρεια. Αυτό περιλαμβάνει όλα τα ξενοδοχεία που συνήθως θα γνωρίζετε εκτός από αυτά που βρίσκονται στο κέντρο του Λας Βέγκας και αυτά θα βρίσκονται στην οδό Fremont.

Όλα τα ξενοδοχεία που αναφέρω θα έχουν διεύθυνση και θα βρίσκονται είτε στο Λας Βέγκας ή στην οδό Fremont.

Υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις όπως το The Rio, το Palms, το Trump Hotel και το Las Vegas Hotel and Casino (Westgate). Ωστόσο, είναι ουσιαστικά σε κοντινή απόσταση από τη λωρίδα του Λας Βέγκας, έτσι ώστε να συμπεριληφθούν και ως ξενοδοχεία.

Τώρα που είστε εντελώς σύγχυση σχετικά με το ταξίδι στο Λας Βέγκας, θυμηθείτε ότι εάν πάρετε ταξί και ζητήσετε να σας μεταφερθούν στη λωρίδα του Λας Βέγκας ο οδηγός της καμπίνας θα σας ζητήσει να είστε πιο συγκεκριμένοι αφού η συνολική απόσταση στο Λας Βέγκας είναι περίπου 4 μίλια από Βορρά προς Νότο.

Κατά τη γνώμη μου το κέντρο της λωρίδας του Λας Βέγκας είναι για το Flamingo Rd. όπου η διασταύρωση περιλαμβάνει το Caesars Palace, το Bellagio Hotel, το Bally's και το Flamingo Hotel. Από αυτή τη διασταύρωση, μπορείτε να περπατήσετε στον Πύργο του Άιφελ, στα Γόνδολες των Ενετών και σε ένα ηφαίστειο που εκρήγνυται. Μπορείτε επίσης να δείτε μια γιγαντιαία Πυραμίδα, τον Πύργο Stratosphere και μια λίμνη με χορευτικές βρύσες.

Ρίξτε μια ματιά σε μερικές ακόμα επιλογές για ξενοδοχεία στη λωρίδα του Λας Βέγκας.

Μην χάσετε το LINQ , το πάρκο και τα σιντριβάνια στο Bellagio ενώ βρίσκεστε στη λωρίδα Las Vegas.

Σχεδιάζετε να εξερευνήσετε τη λωρίδα του Λας Βέγκας;

Τι πρέπει να κάνετε στο Λας Βέγκας;
Τα καλύτερα εστιατόρια του Λας Βέγκας
Το καλύτερο Λας Βέγκας δείχνει
Τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Λας Βέγκας;
Τα καλύτερα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στο Λας Βέγκας;

Χρειάζεστε ενημερώσεις του Las Vegas; Παρακολουθήστε με στο Twitter @ZekeQuezada