Τι είναι το Weddingmoon;

Ερώτηση: Τι είναι το Weddingmoon;

Απάντηση: Μια γαμήλια γιορτή είναι ένας γάμος έξω από την πόλη που πραγματοποιήθηκε σε ένα σπαθιά all-inclusive θέρετρο στην Καραϊβική που συνδυάζει ένα γάμο και μήνα του μέλιτος. Μερικές φορές γνωστή ως γάμος προορισμού , το weddingmoon είναι ένας όρος που δημιουργήθηκε από το Sandals, το οποίο φιλοξενεί πολλά ζευγάρια weddingmoon και τους καλεσμένους τους σε τελετές και εορτασμούς κάθε χρόνο.

Όλα τα άλλα θέρετρα της Καραι¨βικής, όπως τα SuperClubs, φιλοξενούν και γάμους προορισμού, αλλά ο όρος weddingmoon είναι εμπορικό σήμα της Sandals για την αποκλειστική χρήση αυτής της ομάδας θέρετρων.

Τι κοστίζει ένα γάμο;

Το κόστος ενός γάμου μπορεί να ποικίλει δραματικά. Τα ζευγάρια που κάνουν κράτηση για διαμονή τριών νύχτων ή και περισσότερο στο Sandals δικαιούνται δωρεάν γάμο ή πίστωση 500 ευρώ προς ένα πιο περίπλοκο. Κανονικά, τα ελεύθερα γεγονότα είναι αρκετά μέτρια, και το θέρετρο θα ανεβάσει τα ζευγάρια που θέλουν περισσότερα.

Περιλαμβάνεται σε ένα ελεύθερο γάμο σανδάλια:

Τα ζευγάρια που μένουν λιγότερες μέρες πληρώνουν για τις υπηρεσίες weddingmoon που περιγράφονται παραπάνω. Όσοι μένουν περισσότερο ή προσφέρουν περισσότερους επισκέπτες δικαιούνται προνόμια.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της ύπαρξης ένα Weddingmoon

Γκαρνταμόν Πλεονεκτήματα:

Weddingmoon Μειονεκτήματα:

Γαμήλιες εμπνεύσεις

Τα σανδάλια διευκολύνουν τα ζευγάρια να σχεδιάζουν τη γαμήλια τελετή προορισμού και τη δεξίωση χωρίς να φύγουν από το σπίτι. Τα οκτώ διακοσμητικά θέματα , τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν με τη δική τους χρωματική παλέτα και τις λουλουδένες λεπτομέρειες, είναι: Ρομαντική, Τα Νησιά, οι Κήποι, η Εκλέπτυνση, το Πάθος, τα Τροπικά, η Άμμος και η Θάλασσα και η Φύση. Οι τιμές για αυτές εξαρτώνται από τα προαιρετικά πρόσθετα του weddingmoon και τον αριθμό των προσκεκλημένων προσκεκλημένων.

Δείτε επίσης:

Όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα