Λίστα διακοπών για τον μήνα του μέλιτος ή για ρομαντική απόδραση

Η τελική λίστα συσκευασίας ΑΖ για ένα μήνα του μέλιτος ή ρομαντικές διακοπές

Έχοντας έναν κατάλογο συσκευασιών διακοπών και τις σωστές αποσκευές θα σας βάλει σε πορεία για ένα επιτυχημένο ταξίδι. Καταρτίζοντας και ακολουθώντας μια λίστα συσκευασίας, θα προετοιμαστείτε μπροστά από το χρόνο και θα έχετε την εμπιστοσύνη ότι γνωρίζετε ότι είναι απίθανο να αφήσετε κάτι σημαντικό πίσω. Μια λίστα συσκευασίας διακοπών σας επιτρέπει να παραμείνετε οργανωμένοι και σας εμποδίζει να συσκευάζετε αντικείμενα που δεν χρειάζεστε σε μήνα του μέλιτος ή σε ρομαντική απόδραση .

Συστήνουμε τα ζευγάρια να χωρίζουν τον κατάλογο συσκευασίας σε τρεις κατηγορίες: Του, του, του εαυτού μας. Λαμβάνοντας υπόψη ότι πολλές αεροπορικές εταιρείες χρεώνουν για τις αποσκευές που έχουν ελεγχθεί, μια μεγάλη βαλίτσα (όπου συνδυάζετε τα εργαλεία σας) και ξεχωριστές καλά συσκευασμένες τσάντες μεταφοράς μπορεί να είναι η πιο οικονομική επιλογή για ένα ταξίδι οποιουδήποτε μήκους.

Η λίστα μας για τη συσκευασία των διακοπών

Μεσο ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ιατρικός

Χρήματα & Έγγραφα

Διάφορα / Πρόσθετα

Η Λίστα Εξομάλυνσης των Διακοπών

Ανδρικά ενδύματα

Αντρικά καλλυντικά

Τα στοιχεία της λίστας συσκευασιών διακοπών

Γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ

Διαφορά

Μια λίστα συσκευασίας διακοπών είναι ιδιαίτερα σημαντική όταν ταξιδεύετε για ένα νέο μέρος για πρώτη φορά. Ενώ τα περισσότερα στοιχεία που απομένουν μπορούν να εξασφαλιστούν αλλού, μπορεί να μην έχετε το χρόνο ή τον προϋπολογισμό για να τα ψωνίσετε για τις διακοπές σας.

Είναι απίθανο ότι θα χρειαστείτε τα πάντα σε αυτήν τη λίστα συσκευασίας Α-Ω-Z, αλλά προσπάθησα να το καταστήσω όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένο για να σας βοηθήσω να οργανωθείτε.

Προφανώς, ο ίδιος προορισμός διακοπών δεν μπορεί να ζητήσει τόσο μαγιό όσο και γάντια ή γάντια ... αλλά ποτέ δεν ξέρετε. Μπορεί να σας φανεί ότι έχω αφήσει τζιν από τη λίστα. Σε τροπικά κλίματα, είναι πολύ ζεστά για να φορέσουν. Στις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης, είναι πολύ ανεπίσημες. Αλλά αν πάτε κάπου casual, πακέτο ένα ζευγάρι. Καλή τύχη και ευτυχισμένη συσκευασία.

Στο χειρότερο σενάριο, οι αποσκευές σας εξαφανίζονται. Για πάντα. Αλλά εάν έχετε ένα αντίγραφο της λίστας συσκευασιών διακοπών σας - ή αφήστε μια λίστα συσκευασίας με έναν αξιόπιστο φίλο ή μέλος της οικογένειας ενώ βρίσκεστε σε διακοπές, θα έχετε πλήρη καταγραφή κάθε απώλειας.