Ρομαντικές Αποδράσεις Τελευταίας Στιγμής

Εκπτωτικά Πακέτα Ταξιδίων Σαββατοκύριακου

Ξαφνικά, το επόμενο Σαββατοκύριακο αργαλειών πριν από σας - και δεν υπάρχουν ακόμη σχέδια στο ημερολόγιο. Εξαιρετική! Θα μπορούσε να είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεφύγετε για μια ρομαντική απόδραση τελευταίας στιγμής σε ένα μέρος που πάντα ήθελε να ταξιδέψετε - ή μια επίσκεψη στον προορισμό που γνωρίζετε και αγαπάτε.

Την τελευταία στιγμή, μπορείτε να πάρετε μια πτήση, να πηδήσετε στο αυτοκίνητο και να περάσετε ένα αξέχαστο ρομαντικό Σαββατοκύριακο, μόνο οι δυο σας.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση του ταξιδιού που πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ταξιδιού της Αμερικής, οι μισοί Αμερικανοί ενήλικες κάνουν τουλάχιστον ένα ταξίδι Σαββατοκύριακου το χρόνο και σχεδόν το 30% έχουν κάνει πέντε ή περισσότερες εκδρομές το Σαββατοκύριακο τον περασμένο χρόνο.

Το ταξίδι με το αυτοκίνητο (74%) είναι ο πιο δημοφιλής τρόπος μεταφοράς για ταξίδια Σαββατοκύριακου, ακολουθούμενος από πτήσεις (16%).

Για τα παιδιά χωρίς παιδί με προϋπολογισμό, ο πολλαπλασιασμός των ταξιδιωτικών ιστοσελίδων τελευταίας στιγμής, των φτηνών προσφορών και των εκπτωτικών προσφορών για ξενοδοχεία είναι ένα καλό πλεονέκτημα. Υπάρχει ακόμη και ένα όνομα για μια γρήγορη, τελευταίας στιγμής αποδράσεις Σαββατοκύριακου για εραστές: mini-φεγγάρια. Μπορούν να είναι υπέροχα: Ένα ρομαντικό στροβιλισμένο Σαββατοκύριακο σε μια νέα πόλη, κοιμάται σε ένα ξενοδοχείο με την υψηλότερη βαθμολογία για λιγότερο, απολαμβάνοντας νόστιμα γεύματα σε μόλις ανακαλυφθέντα εστιατόρια ή από την υπηρεσία δωματίου, βλέποντας τα αξιοθέατα. Και σε πολλές περιπτώσεις, μπορείτε να πληρώσετε λιγότερο για μια απόδραση τελευταίας στιγμής από μια μακρά προγραμματισμένη διακοπές.

Ετοιμαστείτε να πάτε

Μόλις καταλάβετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του ταξιδιού της τελευταίας στιγμής, να είστε έτοιμοι να κερδίσετε μια συμφωνία και να χτυπήσετε το δρόμο. Εδώ είναι πώς μπορείτε να είστε έτοιμοι να επωφεληθείτε από μια ρομαντική απόδραση τελευταίας στιγμής:

Αγοραστή πρόσεχε

Γνωρίζετε ότι η εκμετάλλευση μιας συμφωνίας τελευταίας στιγμής στο διαδίκτυο θα μπορούσε να απογοητεύσει ένα απρόθυμο ζευγάρι. Σε πολλές περιπτώσεις, ταξιδιωτικές ιστοσελίδες τελευταίας στιγμής πωλούν αυτό που είναι γνωστό στον κλάδο ως "αναξιοπαθούντα αποθέματα" - γνωστά ως κεντρικά καθίσματα σε αεροπλάνα και αριστερά δωμάτια που κανείς άλλος δεν έχει κάνει κράτηση. Και καθώς, ως ζευγάρι, το θέμα είναι να είστε μαζί - και πιθανότατα να περάσετε περισσότερο χρόνο σε ένα δωμάτιο από έναν απλό ή επαγγελματία ταξιδιώτη - η ικανοποίησή σας τόσο με τις ρυθμίσεις αέρα όσο και με το ξενοδοχείο είναι σημαντική.

Επίσης, μπορεί να υπάρχουν κρυμμένα έξοδα. Σε πάρα πολλές περιπτώσεις, οι υψηλοί φόροι ξενοδοχείων και τα τέλη θέρετρο ή χρήση προσθέτουν στην κατώτατη γραμμή. Ζητήστε ένα ρομαντικό σκηνικό; Ενώ η πρώτη τιμή που βλέπετε σε έναν ιστότοπο τελευταίων λεπτών είναι συνήθως αρκετά προσιτή, που γενικά αντικατοπτρίζει τη διαμονή στο πιο ακριβό ξενοδοχείο που διατίθεται στον προορισμό που θα επιλέξετε. Αν επιλέξατε ένα Σαββατοκύριακο στην Ουάσινγκτον, για παράδειγμα, θα μπορούσε να σας κοστίσει εκατοντάδες δολάρια επιπλέον ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση για να αναβαθμίσετε σε ένα superior ξενοδοχείο στη λεωφόρο Pennsylvania.

Τέλος, να έχετε κατά νου ότι οι περισσότερες προσφορές ταξιδιού για το Σαββατοκύριακο τελευταίας στιγμής δεν επιστρέφονται. Επομένως, μην αγοράζετε αυτό το ταξίδι μίνι-φεγγαριού μέχρι να είστε θετικοί που μπορείτε να το κάνετε - και στη συνέχεια να πάτε και να έχετε έναν υπέροχο χρόνο.