Κομψά αλλά άνετα μπότες από SAS

Όταν βρίσκεστε εν κινήσει τόσο πολύ όσο κι εμείς, ένα ταχύτερο παζλ συσκευασίας έρχεται τακτικά. Αυτό είναι: πρέπει να συσκευάσουμε τα νεώτερα, κομψά παπούτσια μας ή το ζευγάρι γεμάτο στήριξη ζευγάρι σίγουρα να μας μάρκα ως τουρίστες;

Παραδεχόμαστε, συνήθως επιλέξαμε την τελευταία. Τα πόδια είναι πολύ πολύτιμα ένα εμπόρευμα για να θυσιάσει στον βωμό της μόδας. Είναι ένα μάθημα που έχουμε μάθει με τον σκληρό τρόπο. Μόλις φουσκώσετε γύρω από ένα μουσείο που είναι γεμάτο με φουσκωτά πόδια, θα ορκιστείτε να επιμείνετε σε πιο λογικές επιλογές παπουτσιών.

Αλλά με το πνεύμα της διατήρησης ενός ανοιχτού μυαλού, αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε την εκκίνηση της Delaney της SAS Women. Το δημοφιλές στυλ χρεώνεται ως επιλογή μόδας-μπροστά για όσους ταξιδεύουν / λαχταρούν μακράς διαρκείας άνεση.

Μετά από να χτυπήσουμε το πεζοδρόμιο μαζί τους για λίγο, πρέπει να συμφωνήσουμε.

Χαρακτηριστικά

Εδώ είναι που πρέπει να προσφέρει ο Delaney:

Σχετικά με το SAS

Είμαστε πάντα ενδιαφέρονται να μάθουν για τις εταιρείες που εξετάζουμε. Η μάρκα San Antonio Shoemakers ήρθε περίπου το 1976, ως πνευματικό τέκνο των ιδρυτών Terry Armstrong και Lew Hayden.

Οι δύο πρώτοι συναντήθηκαν στο Πίτσφιλντ, Μέιν, αλλά τελικά προσγειώθηκαν σε μια τοπική εταιρεία υποδημάτων στο Σαν Αντόνιο του Τέξας. Αποφάσισαν να πάνε μόνοι τους, συγκεντρώνοντας τους πόρους τους για να ανοίξουν ένα εργοστάσιο σε ένα κενό υπόστεγο αεροσκάφους.

Ξεκινώντας από μια μικρή ομάδα υποδηματοποιών, δεν είχαν κανένα σχέδιο μάρκετινγκ πέρα ​​από το στόμα. Αυτό βέβαια ήταν πριν από τις ημέρες των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. Αλλά δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για τη φήμη τους για την ποιότητα, τα άνετα υποδήματα να εξαπλωθούν.

Η SAS άνοιξε ένα επιπλέον εργοστάσιο στο Del Rio του Τέξας το 1985. Έχουν επίσης κάποια προσαρμοσμένη εργασία στο Μεξικό καθώς και στην Ιταλία. Ένα μόνο ζευγάρι παπούτσια μπορεί να περάσει από δεκάδες χέρια πριν ολοκληρωθεί.

Η σειρά χειροποίητων υποδημάτων της εταιρείας διαθέτει όλα τα πάντα, από τα πόδια και τα αθλητικά παπούτσια έως τις αντλίες, τα διαμερίσματα, τα σανδάλια και το γυναικείο μποτάκι Delaney. Η γραμμή των ανδρών περιλαμβάνει περπάτημα και αθλητικά ενδύματα, καθώς και παπούτσια και casual προσφορές.

Ένα ιδιαίτερο πράγμα που είναι γνωστό για τη SAS είναι η μεγάλη επιλογή των διαστάσεων των παπουτσιών. Αυτό περιλαμβάνει το S (λεπτό), το N (στενό), το M (μεσαίο), το W (ευρύ), το WW (διπλό ευρύ) και το WWW (τριπλό πλάτος). Αυτό είναι ιδανικό για όσους έχουν δυσκολίες στην τοποθέτηση. Γνωρίζετε πόσο απογοητευτικό μπορεί να είναι να σκουπίσετε μέσα από στοίβες παπουτσιών με την ελπίδα να βρεθεί μια καλή εφαρμογή. Το SAS είναι ένα σίγουρο στοίχημα που συνιστούμε από τώρα και στο εξής.

Τα παπούτσια SAS μεταφέρονται σε περισσότερα από 200 καταστήματα και λιανοπωλητές της SAS στις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Μεξικό, την Αυστραλία, την Κορέα, το Κουβέιτ, τα ΗΑΕ, τη Σαουδική Αραβία, τον Παναμά , τη Χιλή, το Ισραήλ και την Αγγλία.

Παραμένει οικογενειακή αμερικανική ιστορία επιτυχίας, με πιστούς υπαλλήλους στην δουλειά εδώ και δεκαετίες.

Για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα κομψό, ευπροσάρμοστο και κυρίως άνετο ζευγάρι μπότες, η γυναικεία Delaney δεν μπορεί να νικήσει. Και το SAS είναι ένα όνομα που πρέπει να θυμάστε και για τις άλλες ανάγκες υποδημάτων.