Εξαιρετικές συμβουλές για συσκευασία χωρίς ρυτίδες

Είναι τόσο φρικτή για να φτάσετε στον προορισμό σας, να ανοίξετε τη βαλίτσα σας και να διαπιστώσετε ότι τα προσεκτικά συσκευασμένα ρούχα σας έχουν μειωθεί σε ένα τσαλακωμένο χάος. Αυτές οι εύχρηστες συμβουλές συσκευασίας θα κρατήσουν ολόκληρη την οικογένειά σας να φαίνεται καθαρή και χωρίς ρυτίδες.

Αγκαλιάστε τους κύβους συσκευασίας. Οι κύβοι συσκευασίας είναι υπέροχοι για την οργάνωση ειδών ένδυσης και τη μείωση της μετατόπισης που συμβαίνει όταν η βαλίτσα σας τραβηχτεί, τυλιχτεί, πεταχτεί και σηκωθεί κατά μήκος του ταξιδιού σας.

Όλη αυτή η μετατόπιση είναι αυτό που προκαλεί τις ρυτίδες και οι κύβοι συσκευασίας κρατούν τα περιουσιακά σας στοιχεία στενά περιμετρικά και συνεπώς χωρίς πτυχές. Διαθέτω ένα συνδυασμό πακέτων Pack-It από τον Eagle Creek , συσκευασία κύβων από eBags και κύβους συσκευασίας του Tom Bihn και χρήση όλων αυτών.

Ρούχα σάντουιτς σε σακούλες στεγνού καθαρισμού. Μην πετάτε τα πλαστικά μανίκια που παίρνετε από το στεγνό καθάρισμα. Αντ 'αυτού, χρησιμοποιήστε τα για να τυλίξετε τα αντικείμενα που είναι ευαίσθητα στις ρυτίδες . Εδώ είναι γιατί λειτουργεί: Οι ρυτίδες προκαλούνται από την τριβή του υφάσματος τρίψιμο. Όταν υπάρχει ένα στρώμα από πλαστικό σάντουιτς ανάμεσα στο ύφασμα, μειώνει την τριβή και δεν έχει ρυτίδες. Αυτό λειτουργεί είτε συσκευάζετε μια βαλίτσα είτε μια τσάντα ρούχων. απλά τυλίξτε ή κρεμάστε μια στολή ανά τσάντα. Λειτουργεί ακόμη και για τα περιβόητα κρεβατιού.

Οδηγός προϊόντων: Βασικό εργαλείο ταξιδιού για οικογενειακές διακοπές

Χρησιμοποιήστε χαρτί υγείας για μεταξωτά και ευαίσθητα. Για να πάρετε μια όμορφη μεταξωτή μπλούζα από το σπίτι μέχρι το ξενοδοχείο, δοκιμάστε να το διπλώσετε και στη συνέχεια να το τυλίξετε σε χαρτί υγείας ως υπάλληλος κατάστημα.

Τοποθετήστε το δέμα μέσα σε ένα κύβο συσκευασίας ή ένα διαμέρισμα με φερμουάρ στη βαλίτσα σας.

Πακέτα ρούχων μωρών σε τσάντες με φερμουάρ. Οι τσάντες με φερμουάρ έχουν ένα zillion και το ένα χρησιμοποιεί σε οικογενειακές διακοπές και είναι μια απαραίτητη συσκευασία για να κρατάτε προϊόντα μπάνιου ή οτιδήποτε μπορεί να διαρρεύσει. Εφαρμόζοντας την ίδια αρχή με τους κύβους συσκευασίας, οι τσάντες Ziploc μεγέθους γαλόνι είναι ιδανικές για την κατοχή ενός μόνο παιδιού ή παιδικής στολή (πάνα, onesie, πάνω, κάτω, κάλτσες).

Όχι μόνο αυτό το σύστημα διατηρεί τις ρυτίδες στον κόλπο, κάνει την επιλογή wee ρούχα ένα αεράκι.

Τυλίξτε, μην διπλώνετε, μπλουζάκια και γκέτες. Τα μπλουζάκια και άλλα περιστασιακά είδη από βαμβάκι παραμένουν σε καλή κατάσταση όταν δεν τους επιτρέπεται να φτάσουν στη βαλίτσα σας. Τοποθετήστε ένα πουκάμισο με την όψη προς τα κάτω σε ένα κρεβάτι ή τραπέζι, αναδιπλώστε τα μανίκια πίσω για να σχηματίσουν ένα ορθογώνιο, διπλώστε ξανά κατά μήκος και στρέψτε το σφιχτά. Τοποθετήστε τις ρόδες και τις γκέτες στραμμένες δίπλα-δίπλα στη βαλίτσα σας ή μέσα σε ένα κύβο συσκευασίας.

Μάστερ το τετράγωνο φορές. Για τα πουλόβερ και τις μπλούζες, το τετράγωνο πακέτο που βλέπετε στα καταστήματα λιανικής πώλησης είναι το καλύτερο σας στοίχημα. Κουμπί όλα τα κουμπιά, στη συνέχεια, τοποθετήστε το πουκάμισό σας μπροστά κάτω σε ένα κρεβάτι και εξομαλύνετε τυχόν ρυτίδες. Τραβήξτε κάθε ώμο περίπου 3 ίντσες στο κέντρο, δημιουργώντας μια κάθετη πτυχή σε κάθε πλευρά και τοποθετώντας τους βραχίονες επίπεδη κατά μήκος της άκρης. Θα πρέπει τώρα να έχετε μια στενή επικάλυψη του υλικού και στις δύο πλευρές, και το συνολικό σχήμα θα πρέπει να είναι ορθογώνιο. Στη συνέχεια, διπλώστε το ένα τρίτο του υλικού από το κάτω μέρος και, στη συνέχεια, διπλώστε το πάνω τρίτο του ρούχου. Το αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι ένα επίπεδο τετράγωνο (ή κοντά σε τετράγωνο) άξιο οποιασδήποτε μπανάνας Δημοκρατίας ή Anthropologie κατάστημα.

Παρουσίαση διαφανειών: Εξαιρετικές συμβουλές συσκευασίας για το Pinterest

Πακέτο αδιάβροχα σε τσάντες με φερμουάρ. Και πάλι, η ιδέα είναι να κρατήσετε χαλαρά αντικείμενα από τη μετατόπιση στη βαλίτσα σας.

Οι τσάντες μεγέθους γαλόνι ή μικρές κύβοι συσκευασίας είναι τέλεια για τη διατήρηση των ιδιωτικών σας στοιχείων. Και υπάρχει ένα μπόνους: Εάν η τσάντα σας επιθεωρηθεί στο σημείο ελέγχου ασφαλείας του αεροδρομίου, κανείς δεν θα αγγίξει τα εσώρουχά σας, καθώς τα αντικείμενα είναι σαφώς ορατά στη διαφανή τσάντα.

Σκεφτείτε τα κενά. Οι κάλτσες, τα κασκόλ και τα άλλα μαλακά αξεσουάρ είναι ιδανικά για την σφράγιση μεταξύ των κύβων συσκευασίας, των τσαντών με φερμουάρ και των εσωτερικών παπουτσιών (τα οποία πρέπει να τυλιχτούν σε καπάκια ντους ή πλαστικές σακούλες για να κρατήσουν τα ρούχα καθαρά). Μιλώντας για τα παπούτσια, τοποθετήστε ένα φύλλο στεγνωτήρα σε κάθε ένα για να κρατήσει τα πάντα στη βαλίτσα σας μυρίζοντας φρέσκο.

Spritz σε ένα αφαίρεσης ρυτίδων. Συσκευάστε ένα μπουκάλι ψεκασμού μεγέθους ταξιδιού Downy Wrinkle Releaser Plus και μπορείτε να απαλλαγείτε από τυχόν υπόλοιπες πτυχές που μπορεί να εμφανιστούν. Απλά κρεμάστε το αντικείμενο ρούχων και δώστε του ένα ομοιόμορφο ψεκασμό από μερικά εκατοστά μακριά.

Οι ρυτίδες εξαφανίζονται σε λίγα λεπτά με λίγα μόνο ρίγματα.

Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις τελευταίες ιδέες οικογενειακής απόδραση, ταξιδιωτικές συμβουλές και προσφορές. Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο δωρεάν οικογενειακών διακοπών μου σήμερα!