Χειμερινό Χωριό Μόντρεαλ 2017-2018: Χωριό V

Ξέρετε ότι το Μόντρεαλ έχει ένα χειμερινό χωριό; Δεν πρέπει να συγχέεται με το Φεστιβάλ Χιονιού του Μόντρεαλ και το γεγονός ότι το Μόντρεαλ είναι ήδη ένα χειμερινό χωριό , αυτό το χειμερινό χωριό βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά του Ολυμπιακού Χωριού του Μόντρεαλ.

Επισκεφτείτε το Μόντρεαλ; Συγκρίνετε τις καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων Tripadvisor στο Μόντρεαλ

Το χειμερινό χωριό του Ολυμπιακού Πάρκου είναι επίσης το άθροισμα των υπαίθριων δραστηριοτήτων του, οι οποίες διεξάγονται από τον Δεκέμβριο έως τον Μάρτιο, κυρίως παγοδρομία .

Προσθέστε σε αυτό ένα υπαίθριο μπαρ, επιλογές εστιατορίων και ενοικιάσεις εξοπλισμού παγοδρομίας και ολισθητήρα.

Για την εποχή 2017-2018, το Χωριό Χωριό του Ολυμπιακού Πάρκου του Μόντρεαλ ανοίγει στις 15 Δεκεμβρίου 2017 και αναμένεται να παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 25 Μαρτίου 2018, επιτρέποντας τις καιρικές συνθήκες. Οι ώρες λειτουργίας και οι πληροφορίες θέσης είναι διαθέσιμες ακριβώς παρακάτω.

Χειμερινό χωριό Ελάτε Χριστούγεννα

Τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο, ειδικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες που σχετίζονται με τις διακοπές μπορούν να περιλαμβάνουν ιππασία με ιππασία, ψήσιμο σφουγγαριών σε ανοιχτή φωτιά, συνάντηση αγριολούλουδων σε ένα μικρό αγρόκτημα, αλίευση ζωντανής ψυχαγωγίας και πολλά άλλα. Οι διοργανωτές της εκδήλωσης επιθυμούν να ανακατέψουν τα πράγματα και να προσθέσουν μια ποικιλία από φιλικές προς την οικογένεια δραστηριότητες σε καθημερινή βάση. Απλά δείχνουν μια δεδομένη ημέρα και να πάρει όλα τα μέσα. Η μόνη προειδοποίηση να εξετάσει σε σφιχτούς προϋπολογισμούς; Απότομες τιμές στάθμευσης σε $ 18 την ημέρα ($ 20 την ημέρα κατά τη διάρκεια ειδικών εκδηλώσεων στο Ολυμπιακό Στάδιο). Ο χώρος στάθμευσης είναι διαθέσιμος σε κοντινή απόσταση, αλλά απαιτεί τουλάχιστον 5-10 λεπτά με τα πόδια για να φτάσετε στην περιοχή (ενδέχεται να ισχύουν τακτικές τιμές μετρητών).

Σχετικά με το θέμα: Τα καλύτερα Χριστουγεννιάτικα γεγονότα του Μόντρεαλ

Παραμονή Πρωτοχρονιάς του Ολυμπιακού Πάρκου: No 2018 Bash & Fireworks

Οι DJs και τα φορτηγά τροφίμων συγκλίνουν το τελευταίο βράδυ της χρονιάς με τα πυροτεχνήματα που στέφουν την απεργία των μεσάνυχτων την 1η Ιανουαρίου στην καρδιά του Ολυμπιακού Πάρκου. Αλλά μην υπολογίζετε σε μια επανάληψη το 2018.

Καλύτερη τύχη το επόμενο έτος.

Δείτε επίσης: Οι καλύτεροι προορισμοί εσωτερικού σωλήνα του Μόντρεαλ

Ελέγξτε έξω το Χειμερινό Χωριό; Κάντε το ταξίδι ημέρας με αυτά τα κοντινά αξιοθέατα

Σχεδιάζοντας τον έλεγχο του χειμερινού χωριού του Ολυμπιακού Πάρκου; Εξετάστε το ενδεχόμενο να κάνετε ένα ταξίδι πλήρους ημέρας. Εάν βρίσκεστε στο Ολυμπιακό Πάρκο του Μόντρεαλ, τότε είστε βήματα μακριά από ένα από τα αγαπημένα μου αξιοθέατα της πόλης, το Μόντρεαλ Μποντόμε . Τα γειτονικά αξιοθέατα περιλαμβάνουν επίσης το πλανητάριο του Μόντρεαλ , τον Βοτανικό Κήπο του Μόντρεαλ και το Μόντρεαλ Ινσέτατριουμ . Παγοδρομία ακολουθούμενη από τον έλεγχο του ζωολογικού κήπου Biodome, χιλιάδων εντόμων και των μυστικών του σύμπαντος; Δεν θα μπορούσατε να ζητήσετε μια καλύτερη οικογενειακή μέρα στο Μόντρεαλ αν προσπαθήσατε.

Χειμερινό Χωριό Μόντρεαλ: Κανονικές Ώρες Λειτουργίας

Πέμπτη και Παρασκευή: 4 μ.μ. έως 9 μ.μ.
Σάββατο και Κυριακή καθ 'όλη τη διάρκεια της σεζόν καθώς και στις 23 Δεκεμβρίου και 24 Δεκεμβρίου 2017, 2 Ιανουαρίου έως 7 Ιανουαρίου 2018 και 5 Μαρτίου έως 9 Μαρτίου 2018: 10 π.μ. έως 9 μ.μ.
Κλείσιμο 25 Δεκεμβρίου, 26 Δεκεμβρίου, 27 Δεκεμβρίου 2017 και 1η Ιανουαρίου 2018.

Τοποθεσία

Το τμήμα 100 του Esplanade του Ολυμπιακού Πάρκου βρίσκεται στη βορειοανατολική γωνία της λεωφόρου Pie-IX και της λεωφόρου Pierre-de Coubertin
Να φτάσετε: μετρό Pie-IX
ΧΑΡΤΗΣ

Περισσότερες πληροφορίες

Ιστοσελίδα Ολυμπιακού Πάρκου
(514) 252-4141 ή 1-877-997-0919

* Σημειώστε ότι οι ημερομηνίες, οι ώρες λειτουργίας και τα προγραμματισμένα χρονοδιαγράμματα υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.