Πώς να ρυθμίσετε το στρατόπεδο

Μάθετε πώς να δημιουργήσετε μια σκηνή κάμπινγκ και το κάμπινγκ σας

Καθώς πλησιάζετε στην είσοδο του campground, ο ενθουσιασμός αρχίζει και η καρδιά σας χτυπά λίγο πιο γρήγορα. Μην πάρετε πολύ ενθουσιασμένοι ακόμη, εξακολουθεί να υπάρχει το θέμα του ελέγχου, επιλέγοντας ένα site, και την εγκατάσταση στρατόπεδο. Ίσως να πιστεύετε ότι η τοποθέτηση μιας σκηνής είναι το πιο σημαντικό μέρος της εγκατάστασης του κάμπινγκ σας, και είναι σημαντικό, αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν κάνετε κάμπινγκ.

Έλεγχος εισόδου

Όταν φτάσετε για πρώτη φορά στο κατασκήνωση θα πρέπει να σταματήσετε στο γραφείο του campground και να κάνετε check in.

Προσδιορίστε τον εαυτό σας στους οικοδεσπότες του campground και ενημερώστε τους για το εάν έχετε κράτηση ή όχι. Πρέπει να συμπληρώσετε μια φόρμα εγγραφής και να δηλώσετε τον αριθμό των κατασκηνωτών, πόσο καιρό σκοπεύετε να μείνετε και αν είστε σκηνή κάμπινγκ ή RVing. Κατά την εγγραφή, ζητήστε να οδηγήσετε μέσα από το campground για να επιλέξετε έναν ιστότοπο. Πείτε τους ότι αυτή είναι η πρώτη σας φορά εδώ, και θέλετε να δείτε τι είναι διαθέσιμο. Το γραφείο μπορεί να έχει έναν χάρτη έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε τις διάφορες περιοχές του χώρου κατασκήνωσης. Εάν έχετε οποιεσδήποτε προτιμήσεις τοποθεσίας, όπως κοντά στο μπάνιο και τα ντους, ή δίπλα στη λίμνη, ή μακριά από RVs, ρωτήστε τους συνοδούς. Αυτή είναι επίσης η κατάλληλη στιγμή για να ρωτήσετε κάποιες ερωτήσεις σχετικά με τους κανόνες του campground , τις ήσυχες ώρες, τους χώρους αποκομιδής απορριμμάτων, τις επαφές έκτακτης ανάγκης, τις περιπολίες ranger (καλό για να γνωρίζετε εάν κάνατε κάμπινγκ μόνο) ή οτιδήποτε άλλο έρχεται στο μυαλό σας.

Προετοιμασία του καταυλισμού σας και σκαρφάλωσή σας

Έχετε τελικά φτάσει στο κάμπινγκ, και εσείς την περιοχή έξω για να δείτε ποια θέση φαίνεται καλύτερα για τη δημιουργία της κατασκήνωσης σας.

Τι πρέπει να ψάχνετε;

Ώρα για αναψυχή

Αφού εγκαταστήσετε το κάμπινγκ, ήρθε η ώρα να πάτε να κάνετε αυτό που ήρθατε εδώ για να κάνετε, να παίζετε. Τώρα είναι η ώρα να απολαύσετε ό, τι θέλετε να κάνετε. Για πολλούς κατασκηνωτές , συμπεριλαμβανομένου και εμού, βλέποντας το κάμπινγκ που δημιουργήθηκε και μυρίζοντας τον αέρα της χώρας είναι μια αναζωογονητική αλλαγή από όλα τα όρια της πόλης. Μου αρέσει να κάνω αυτή τη φορά για να καθίσετε, να πάρετε κάτι κρύο για να πιείτε και να χαλαρώσετε ένα ξόρκι. Είναι συνήθως γύρω από αυτή τη φορά επίσης ότι η σκέψη πηγαίνει μέσα από το μυαλό μου, "τι έχω ξεχάσει να φέρει;" Ποτέ δεν αποτυγχάνει, υπάρχει πάντα κάτι χρήσιμο που μένει πίσω, όπως ένα ανοιχτήρι μπουκαλιών ή η γραμμή ρούχων ή κάτι τέτοιο.

Περισσότερες συμβουλές για κάμπινγκ

Τώρα πάρτε έναν καλό ύπνο .

Κάμπινγκ Μάθημα 4: Κατασκήνωση