Στο εσωτερικό της Ατλάντα: Ελ Σούπερ Pan Chef-ιδιοκτήτης Hector Σαντιάγκο

Ο Hector Santiago του El Super Pan μοιράζεται τα αγαπημένα του σημεία στην Ατλάντα

Είμαστε πίσω με τη σειρά μας Μέσα στην Ατλάντα, κάθε εβδομάδα καθόμαστε με επιρροές ντόπιους για να μιλήσουμε για το τι σημαίνει Ατλάντα σε αυτούς. Σήμερα συζητάμε με τον Chef Hector Santiago, ιδιοκτήτη του El Super Pan Latino Sandwiches & Bar. Μπορεί να αναγνωρίσετε το Σαντιάγκο ως σεφ πίσω από τον κλειστό αλλά ποτέ ξεχασμένο εστιατόριο Pura Vida - το hotspot Poncey-Highlands είχε μια ακολουθία λατρείας. Ευτυχώς, ο Santiago επιστρέφει με ένα νέο δημοφιλές concept σάντουιτς, El Super Pan, ένα μόνιμο περίπτερο στην κεντρική αίθουσα τροφίμων του Ponce City Market.

Σήμερα θα κάνουμε μια περιήγηση στο The Big Peach με επικεφαλής τον ίδιο τον Santiago.

Ζω στην ... " Ανατολική Ατλάντα - Μου αρέσει η χαλαρή αίσθηση του. Μπορείτε να επισκεφθείτε την αγορά του αγρότη, τα εστιατόρια και τα μπαρ χωρίς να αισθάνεστε ότι πρέπει να ντύσετε. Λατρεύω επίσης την προσβασιμότητά του, για να μην αναφέρω ότι πολλοί φίλοι μου μένουν κοντά. "

Μπορείτε να με βρείτε ... "Στο σπίτι μου ή στο εστιατόριο. Πιστέψτε με, μου αρέσει να έχω πάρτι, αλλά μου αρέσει να κάθομαι στη βεράντα μου ή να δουλεύω στην αυλή μου ».

Είναι η ώρα του δείπνου, κατευθύνω ... " Venkman's-μου άρεσε η θαυμάσια κουζίνα του Chef Nick Melvin. Ο καβούρι μαλακό κέλυφος από το σεφ Ρόμπερτ Φάλεν στο One Eared Stag είναι εκπληκτικό. Πάντα απολαμβάνω το Sotto Sotto και τη διασκέδαση της ιδέας του Gunshow, που υποστηρίζεται από εξαιρετική κουζίνα. Λατρεύω τα εστιατόρια του Anne Quatrano και το Better Half, το οποίο παρουσιάζει τα λατινικά συστατικά και τα ταλέντα του Chef Zach Meloy. Έχουμε μια μεγάλη συλλογή από σεφ / ιδιοκτήτες (δεν είναι εύκολος τίτλος να έχεις, πιστέψτε με) στην Ατλάντα. Όταν τρώω έξω, μου αρέσει να υποστηρίζω τους τοπικούς σεφ και τους εστιάτορες μας. "

Το ρολόι χτυπά 5η ώρα, πίνω ... "IPA's - ειδικά το SweetWater. Μου αρέσουν οι νότες γκρέιπφρουτ και πάθος. Η Μάλτα (σόδα βύνης) είναι το ενεργειακό ποτό της επιλογής μου. Όταν θέλω κάτι πιο δυνατό, πηγαίνω για το ρούμι του Ron del Barrilito ή για την Pisco Aparcana. "

Αν έπρεπε να μείνω σε ένα ξενοδοχείο, θα έλεγγα μέσα ... " Το σπίτι μου!

Αυτό είναι όπου οι φίλοι και η οικογένειά μου μένουν όταν έρχονται στην πόλη. "

Το Καλύτερο Διατηρημένο Μυστικό της Ατλάντα είναι ... " Sweetwater Creek State Park. Περπατώ εκεί με τον ανιψιό μου και τα σκυλιά μου, ρίχνω SUP μου στη λίμνη για μερικούς γύρους, ψάρια και πικνίκ. Τώρα, έχουν yurts προς ενοικίαση. Όλα αυτά μόλις 20 λεπτά μακριά από το σπίτι μου στην Ατλάντα. Επίσης, απολαμβάνω το Mountain Arabia και το Trail South River από το Mountain Panola. Όταν ήρθα στην Ατλάντα πριν από 20 χρόνια, τα πάρκα και η φύση είναι αυτά που με ενέπνευσαν να ερωτευτώ την πόλη. "

Όταν παίζω τον Τουριστικό, πηγαίνω ... "Οι αγορές στην εθνική οδό Buford, το Ενυδρείο της Γεωργίας, το Μουσείο Fernbank και τα πάρκα γύρω από την Ατλάντα όταν οι φίλοι και η οικογένεια επισκέπτονται".

Παίρνω τον ιδρώτα μου ... " Στη λίμνη Sweetwater με την πλάτη μου. Όταν αισθάνομαι ότι θέλω να βάλω μια προπόνηση, προτιμώ να περπατώ ή να πάρω το ποδήλατό μου για ένα γύρισμα. Μου βαρεθεί σε ένα γυμναστήριο. "

Μου αρέσει να ξοδεύω τα χρήματά μου ... " . Είμαι φτηνός όταν έρχομαι στον εαυτό μου, αλλά έχω μια ένοχη ευχαρίστηση - ωραία λινό πουκάμισα Guayabera αξίζουν πάντα τα δολάρια μου! "

Ιστορία του Muriel Vega .