Εξερευνώντας τον Πράσινο Χώρο της Ατλάντα

Το Becky Katz του Park Pride μας δίνει μια περιήγηση στον πράσινο χώρο της Ατλάντα

Η Ατλάντα δεν ονομάστηκε "η πόλη σε ένα δάσος" για τίποτα - η κάλυψη των δέντρων της πόλης (το 36%, σε σύγκριση με τον εθνικό μέσο όρο του 27%) είναι η υψηλότερη από όλες τις μεγάλες αμερικανικές πόλεις. Το σπίτι σε δεκάδες πάρκα και κήπους, μίλια μονοπατιών και μια αφθονία των συντηρησιών φύσης και των πράσινων ανέσεων από τις παιδικές χαρές μέχρι τα αθλητικά χωράφια, τα πάρκα σκύλων στη δημόσια τέχνη, η Ατλάντα είναι καλύτερα εξερευνάται σε εξωτερικούς χώρους.

Υπάρχει πραγματικά κάτι για κάθε προσωπικότητα, αν προτιμάτε να ψωνίζετε τα παράθυρα, να παρακολουθείτε τα πουλιά, να γυμνάζεστε έξω ή να διασκεδάστε με όλη την οικογένεια. Στην πραγματικότητα, έχουμε καλέσει στον υπαίθριο ενθουσιώδη Becky Katz, οραματίζοντας και χορηγώντας διαχειριστή έργου για το Park Pride (ένα πάρκο 25 ετών και μια οργάνωση πράσινου χώρου που υποστηρίζει βελτιωμένα και αυξημένα πάρκα στην Ατλάντα), για να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε ένα πράσινο Σαββατοκύριακο , ανεξάρτητα από το ποια είναι η κλίση σας. Ρίξε μια ματιά:

Σαφώς, ο Katz δεν είναι ξένος στον πράσινο χώρο της Ατλάντα. Μερικά από τα άλλα αγαπημένα της περιλαμβάνουν:

Ιστορία από την Kate Parham Kordsmeier, εμπειρογνώμονα της Ατλάντα για το Travel Travel και συγγραφέα του πίνακα του Chef της Ατλάντα: Έκτακτες συνταγές από το μεγάλο ροδάκινο . Η Kate μπορεί να προσεγγιστεί στο twitter @ KPKords ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο k pkords@gmail.com. Μην ξεχάσετε να μας συμπαθείτε στο Facebook.