Γιατί πρέπει να επενδύσετε σε ένα σύστημα ασφαλείας RV

Η ασφάλεια RV θα πρέπει να είναι σε κάθε μυαλό του ταξιδιώτη

Λέγοντας μια RV είναι μια μεγάλη επένδυση είναι μια υποτίμηση . Ψάχνετε δεκάδες χιλιάδες δολάρια στην ίδια την RV, για να μην αναφέρουμε τίποτα που αναβαθμίζετε και φέρετε μαζί σας σε ένα ταξίδι. Προσθέστε όλα αυτά, και ψάχνετε μερικά μεγάλα χρήματα να κυλούν σε τέσσερα ελαστικά. Δουλέψατε σκληρά για να κερδίσετε αυτή την επένδυση, αλλά υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που θα ήθελαν να την απομακρύνουν από εσάς. Γι 'αυτό είναι τόσο σημαντικό να προστατεύσετε τον RV σας.

Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα προϊόντα για να διατηρήσετε ασφαλή το RV σας. Με πολλά προϊόντα διαθέσιμα, πρέπει να επιλέξετε το σύστημα ή το προϊόν που θα σας χαρίσει την μεγαλύτερη εμπιστοσύνη. Θα θελήσετε μόνο το καλύτερο σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως εάν έχετε πολλά τιμαλφή στο RV σας, δεν είστε κάμπινγκ στον πιο ασφαλή χώρο ή δεν έχετε την καλύτερη ασφαλιστική πολιτική. Ας δούμε τα διαφορετικά επίπεδα ασφαλείας RV, ώστε να μπορείτε να βρείτε το ιδανικό προϊόν ή σύστημα για εσάς.

Γιατί χρειάζεστε ένα σύστημα ασφαλείας RV;

Δυστυχώς, τα τρομερά πράγματα συμβαίνουν όταν ταξιδεύετε. Είτε πρόκειται για ένα πλατύ ελαστικό είτε για να χάσετε το πορτοφόλι σας ή για ένα διάλειμμα, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για το χειρότερο στο δρόμο. Όταν κάνετε RVing, ίσως να μην ξοδέψετε όλο το χρόνο σας να βρεθείτε στο κάμπινγκ σας. Πηγαίνετε να εξερευνήσετε και τα RVs μπορούν να είναι εύκολοι στόχοι για break-ins. Η κοινότητα RVing και camping ευελπιστεί και υπάρχει πάντα μερικά κακά μήλα σε αυτό το μείγμα.

Η επένδυση σε ένα σύστημα ασφαλείας RV θα σας δώσει την ειρήνη του μυαλού για να αποφύγετε διάρρηξη, ζημιές και άλλα ζητήματα όταν είστε εκτός περιπέτειας ή μακριά από την εξέδρα σας για οποιονδήποτε λόγο.

Τι είδους ασφάλεια RV πρέπει να επενδύσετε;

Συναγερμοί πόρτας και παραθύρων

Αυτό είναι περίπου τόσο απλό όσο γίνεται για τα συστήματα ασφαλείας. Αυτές οι συσκευές πηγαίνουν επάνω στα παράθυρα ή τις πόρτες του RV σας και είναι οπλισμένοι όταν δεν είστε στο RV ή κοιμάται.

Θα ενεργοποιηθούν εάν είναι οπλισμένοι και η πόρτα ή το παράθυρο ανοίξει. Ο συναγερμός μπορεί να είναι θόρυβος συναγερμού ή ακόμα και ειδοποιήσεις που αποστέλλονται στο smartphone σας ανάλογα με το σύστημα.

Τα συστήματα πόρτας και παράθυρα RV μπορούν να είναι τόσο απλά όσο τα μπουλόνια και οι ράβδοι πτώσης σε κάτι πιο εξελιγμένο και συνδεδεμένο με το τηλέφωνό σας. Εάν κάποιος προσπαθήσει να παράσχει ένα παράθυρο, θα λάβετε μια ειδοποίηση στην κινητή συσκευή σας ή αυτές οι συσκευές μπορούν να ειδοποιήσουν τις αρχές στην περιοχή για να απαντήσουν.

Περιμετρικά συστήματα

Τα περιμετρικά συστήματα ή οι εικονικοί φράχτες είναι ένα καλό βήμα από ένα απλό συναγερμό πόρτας ή παραθύρου. Δουλεύουν τοποθετώντας ψηφιακές "θέσεις" γύρω από τον κάμπινγκ ή τον αποθηκευτικό χώρο σας για να δημιουργήσουν μια εικονική περίμετρο. Μπορούν να ακούσουν έναν συναγερμό ή να σας ειδοποιήσουν όταν περνάει η περίμετρος.

Το κύριο μειονέκτημα που βρήκα με τις εικονικές περιφέρειες είναι ότι ενεργοποιούν πολλούς ψευδείς συναγερμούς, όπως ένας σκίουρος στην περιοχή ή ένα κάμπερ που κόβει το κάμπινγκ σας. Συνιστώ αυτά τα εικονικά φράγματα σε περιοχές όπου δεν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για ψευδή συναγερμό. Εάν έχετε τα κατοικίδια ζώα, τα περιμετρικά συστήματα δεν είναι πάντα τα καλύτερα αν είναι εκτός λουριού.

Ολοκληρωμένα συστήματα

Αν θέλετε το απόλυτο καλύτερο, τότε θα θέλατε ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας RV. Όταν λέω ολοκληρωμένη, μιλάω για διάφορα δίχτυα ασφαλείας και απολύσεις, καθώς και προστασία από κινδύνους άλλους από διαρρήξεις, όπως φωτιά και μονοξείδιο του άνθρακα.

Τα RV Security Systems είναι ένα καλό παράδειγμα. Ανάλογα με το σύστημα που έχετε, μπορείτε να έχετε συναγερμοί παραθύρων και θυρών, ανιχνευτές κίνησης, συναγερμοί στο διαμέρισμα αποθήκευσης και ακόμη και ειδοποιήσεις κατευθείαν στο κινητό σας τηλέφωνο όταν ενεργοποιούνται συναγερμοί.

Μπορεί ακόμη να σκεφτείτε ένα σύστημα παρακολούθησης βίντεο που ενεργοποιείται από κίνηση. Αυτά τα συστήματα μπορούν να ανιχνεύσουν και να καταγράψουν εισβολείς ενώ προειδοποιούν τόσο εσείς όσο και ένα ιδιωτικό δίκτυο ασφαλείας. Μπορούν να στείλουν στο κινητό σας μια τηλεοπτική μετάδοση, έτσι ώστε να μπορείτε να καταλάβετε αν η απειλή αξίζει να γνωστοποιήσετε την επιβολή του νόμου.

Μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικά στοιχεία διαφορετικών συστημάτων για να δημιουργήσετε το σύστημα προστασίας από διαρρήξεις. Μπορείτε να προσθέσετε απλά πράγματα όπως προβολείς ή αυτοκόλλητα ασφαλείας στα παράθυρα, καθώς και για λίγο περισσότερη ασφάλεια. Όσο περισσότερα στοιχεία έχετε, τόσο καλύτερα μπορείτε να κοιμάστε τη νύχτα γνωρίζοντας ότι η επένδυσή σας είναι ασφαλής.